Starity

Baleset volt Reeva Steenkamp halála?

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 18. 11:28 #1
- törölt felhasználó -    
Az idő előrehaladtával újabb részletek látnak napvilágot Reeva Steenkamp halálával kapcsolatban. Korábban olyan feltételezések is napvilágot láttak, miszerint olimpikon kedvese, Oscar Pistorius előre megfontolt szándékkal gyilkolt, ám ezek megdőlni látszanak.
A teljes cikkhez kattints ide!
2013. február 18. 12:22 #2
- törölt felhasználó -    
Nem tudhatom, hogy valójában mi történt, de nem hinném, hogy szándékos volt. Legalábbis ebben reménykedem.
2013. február 18. 12:42 #3
symor
symor
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
Ami hiányzik a cikkből, még mielőtt valaki eljátszana a gondolattal, hogy Pistorius "szerencsétlen balesete" milyen tragikus dolog:

1. A szomszédok állítása szerint a rosszul sikerült meglepetés sztorit cáfolja az, hogy előtte veszekedés hallatszott át Pistorius otthonából - elég valószínűtlen, hogy ezek után a barátnő elment, majd visszajött meglepni a férfit.

2. Pistorius barátnőjét négy lövés érte, melyeket szintén a szomszédok állítása szerint nem egyszerre adtak le, hanem egy lövést követtek a továbbiak némi idő elteltével - tehát nem meglátom a betörőt és kapásból négyszer rálövök szituáció volt.

3. A legújabb rendőrségi hírek szerint az első lövés a hálószobában érhette a barátnőt a csípőjén (az első lövésből származó töltényhüvelyre ráakadtak a hálószobában). További három lövést pedig a fürdőszobába bezárkózott nőre az ajtón keresztül adott le Pistorius, melyek végül megölték az egykori modellt.

Én magam elég valószínűtlennek tartom, hogy egy betörőre, akire első rémületemben rálövök és bezárkózik a fürdőszobámba még rásütök egy hármas sorozatot az ajtón keresztül is. Azt pedig tipikusan inkább egy ott élő és minden bizonnyal korábban is bántalmazott nő tipikus reakciójának gondolom, hogy a fürdőszobába zárkózik be, ha nem tud kijutni a házból.

A szintén megtalált véres krikettütőről nem is beszélve, amivel vagy az áldozat védekezett, vagy Pistorius akart még jobb eszközt találni a dühe levezetésére a barátnőjén.

Pistorius lehet persze emellett elismerésre méltó sportoló, de ettől még szerintem egy rohadt gyilkos, sajnálja most már bármennyire is amit tett és nem tud visszacsinálni.
2013. február 18. 12:45 #4
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Most, hogy elolvastam még Symor hozzáfűzött sorait, már komolyan nem tudom, mit gondoljak... így inkább nem gondolok semmit, csak annyit kívánok Reevanak, hogy nyugodjon békében.
2013. február 18. 12:52 #5
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Nyugodjon békében nem ismerem annyira de nagyon sajnálom sad.gif
2013. február 18. 13:04 #6
- törölt felhasználó -    
Korábban is lehetett róla olvasni, hogy egy erőszakos agresszív alak csak hát bálvány + bajnok, ráadásul hátránnyal indul, nyílván hihetetlennek tűnik. 2 nőt is inzultált korábban egy bulin, majd fellökte és lek*rv*zta őket, miután nem akartak tőle semmit. Mindenki azt hitte, hogy csupán 15 perc hírnévre vágynak. Nem utolsó sorban az a ház, amelyben Pistorius lakott egy kész erődítmény, teljesen biztonsági felszereltséggel + bekamerázva. Egykönnyen oda nem juthat be egy közönséges betörő. Egy új O.J. Simpson-ügy van kialakulóban.
2013. február 18. 13:07 #7
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Norah @ 2013.02.18. 13:04)
Korábban is lehetett róla olvasni, hogy egy erőszakos agresszív alak csak hát bálvány + bajnok, ráadásul hátránnyal indul, nyílván hihetetlennek tűnik. 2 nőt is inzultált korábban egy bulin, majd fellökte és lek*rv*zta őket, miután nem akartak tőle semmit. Mindenki azt hitte, hogy csupán 15 perc hírnévre vágynak. Nem utolsó sorban az a ház, amelyben Pistorius lakott egy kész erődítmény, teljesen biztonsági felszereltséggel +  bekamerázva. Egykönnyen oda nem juthat be egy közönséges betörő. Egy új O.J. Simpson-ügy van kialakulóban.

Érdekes dolgok derülnek azért ki...
Én személy szerint sosem hallottam sem róla, sem Reevaról, szóval nem nehéz meglepni, viszont ez az ügy egyre durvább és csúnyább lesz.
2013. február 18. 13:18 #8
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Anno mikor ez az eset történt, a magyar média nem foglalkozott vele az esti hírekig, akkor is csak röviden elintézte. Szemben a külföldi hírcsatornákkal, ahol folyamatosan foglalkoztak ezzel a hírrel. (csodálkoztam is, hogy például egyik csatorna teletextjén sincs erről a hírről egy sor sem)
Vagyis tulajdonképpen a külföldi híradásokból értesültem róla, ahol szerintem elég egyértelműen felvezették, hogy ez nem szándékos eset volt. És én is így gondolom. Lehet, hogy az otthona egy "bunker", de az a környék még így is piszkosul veszélyes. Ez a sportoló pedig magatehetetlen, hiszen nincsenek lábai. Így ha olyan dolog történik, akkor valahol érthető az elkapkodott és sajnálatos reakció.
Az eset után Oscar tudtommal sokkot kapott, be kellett nyugtatózni. Ha valaki előre eltervezett módon akar valakit eltenni láb alól, erre azért kicsi az esély.
Ami a veszekedést illeti, ki tudja, igaz-e egyáltalán? Az is lehet, hogy csak hangosan szólt a tévé... (ha olyan "bunker" ház, nem hinném, hogy ne lenne normális hangszigetelés is)

Véleményem szerint tehát baleset volt, ahogy ezt az első pillanattól kezdve gondolták is. Igencsak meglepődnék, ha bebizonyítanák az ellenkezőjét. Ettől függetlenül ez is benne lehet a pakliban, de őszintén szólva semmi jel nem utal arra, hogy nem egy sajnálatos baleset következménye ez az eset.
1 felhasználónak tetszik: Johinna
2013. február 18. 13:20 #9
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
Nyugodjon békében!!!!!!!!!!!!!!
2013. február 18. 13:25 #10
- törölt felhasználó -    
Én nem tudom elhinni, hogy véletlen volt. :S De a csaj is átgondolhatta volna ezt a meglepetés dolgot.
2013. február 18. 13:31 #11
symor
symor
Idézet
Anno mikor ez az eset történt, a magyar média nem foglalkozott vele az esti hírekig, akkor is csak röviden elintézte. Szemben a külföldi hírcsatornákkal, ahol folyamatosan foglalkoztak ezzel a hírrel. (csodálkoztam is, hogy például egyik csatorna teletextjén sincs erről a hírről egy sor sem)
Vagyis tulajdonképpen a külföldi híradásokból értesültem róla, ahol szerintem elég egyértelműen felvezették, hogy ez nem szándékos eset volt. És én is így gondolom. Lehet, hogy az otthona egy "bunker", de az a környék még így is piszkosul veszélyes. Ez a sportoló pedig magatehetetlen, hiszen nincsenek lábai. Így ha olyan dolog történik, akkor valahol érthető az elkapkodott és sajnálatos reakció.
Az eset után Oscar tudtommal sokkot kapott, be kellett nyugtatózni. Ha valaki előre eltervezett módon akar valakit eltenni láb alól, erre azért kicsi az esély.
Ami a veszekedést illeti, ki tudja, igaz-e egyáltalán? Az is lehet, hogy csak hangosan szólt a tévé... (ha olyan "bunker" ház, nem hinném, hogy ne lenne normális hangszigetelés is)

Véleményem szerint tehát baleset volt, ahogy ezt az első pillanattól kezdve gondolták is. Igencsak meglepődnék, ha bebizonyítanák az ellenkezőjét. Ettől függetlenül ez is benne lehet a pakliban, de őszintén szólva semmi jel nem utal arra, hogy nem egy sajnálatos baleset következménye ez az eset.

Forrás: http://starity.hu/forum/topik/373326-baleset-volt-reeva-steenkamp-halala/valasz/#ixzz2LFlOhW7n

Nézz utána megint a kedvemért a külföldi híradásoknak, vagy olvasd el a kommentemet, ami a legújabb híreket taglalja, aztán próbáld megmagyarázni ez mégis milyen "baleset" lehetett blink.gif
2013. február 18. 13:34 #12
symor
symor
Egyébként a hétköznapokban is műlábat visel, nem anélkül közlekedik ott hon sem. Ennyit a magatehetetlenségről, ami nem itt kezdődik.
2013. február 18. 13:38 #13
- törölt felhasználó -    
Symor, köszönöm a kiegészítést. A cikket tegnap délután írtam, azóta még nyilvánvalóan derültek ki dolgok.

Őszintén szólva ha jól emlékszem, csütörtök reggel, a BBC-n, vagy nem is tudom melyik csatornán láttam a hírt, csak ezzel foglalkozott az egész reggel híradás, de semmit nem tudtak még, csak azt hajtogatták, hogy a nőt lelőtték, Oscart meg kihallgatják. Az alapján elítéltem, hogy gyilkos, aztán amit ebbe a cikkbe is írtam, az alapján balesetnek tűnik, viszont Symor infói szerint hidegvérű gyilkosság volt. Nem tudom, szerintem ahogy a barát is állította, idővel minden kiderül.

Reevát sajnálom, akármilyen is volt a kapcsolat, azért ezt senki nem érdemli.
2013. február 18. 13:46 #14
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Idézet (symor @ 2013.02.18. 13:31)
Nézz utána megint a kedvemért a külföldi híradásoknak, vagy olvasd el a kommentemet, ami a legújabb híreket taglalja, aztán próbáld megmagyarázni ez mégis milyen "baleset" lehetett blink.gif

Elolvastam amit írtál, de őszintén szólva egyáltalán nem győztél meg. A vér spriccelhetett, ráadásul szerintem simán bezárkózhat bárki a fürdőszobába. Ha ismeri a járást, ha nem...

Idézet (symor @ 2013.02.18. 13:34)
Egyébként a hétköznapokban is műlábat visel, nem anélkül közlekedik ott hon sem. Ennyit a magatehetetlenségről, ami nem itt kezdődik.

Aha nyilván, ez evidens és el is hiszem. De gondolom az ágyban nem viseli... Este/hajnalban meg az ember általában ott tartózkodik. Ha ott fekszik az ágyban, műláb nélkül és gyanús mozgást észlel...
2013. február 18. 13:51 #15
Kyra99
Kyra99

StátuszJó ideje inaktív; csak szemlélődő tag vagyok.
Hozzászólás: 3648
Csatolások: 603
Azonosító: 150526
Először egyértelműnek tartottam, hogy baleset volt, de már inkább hajlok a gyilkosság felé...unsure.gif
Nem tudhatom mi történt pontosan, és biztos, hogy a csávón kívül senki soha nem is fogja tudni.
1 felhasználónak tetszik: Jolie_77
2013. február 18. 13:57 #16
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Szerintem nem baleset volt, egyértelműen látszik, hogy a lányt meggyilkolták!
2013. február 18. 14:03 #17
Clare Salvatore
Clare Salvatore
visszatérő vendég

StátuszSo much Series.. ❤
Hozzászólás: 362
Csatolások: 0
Azonosító: 132058
Édes istenem! -.-"
Basszus hajnali 3 -kor valaki beállít hozzám valószínű NEM azt hiszem, hogy a BARÁTNŐM, hanem egy BETÖRŐ.! Idióták.. -.-'
2013. február 18. 14:08 #18
symor
symor
Rendben Sally, akkor vezessük le.

Szerinted Pistorius az ágyban fekve műlábak nélkül zajokra ébred elkúszik a bezárt fürdőszobáig és annak ajtaján keresztül rálő még négyszer az egyszer már "véletlenül" rablónak nézett és meglőtt, egyébként elég felismerhetően szőke, nőies és meglehetősen magas barátnőjére (mert ilyen egy tipikus éjszakai betörő Dél-Afrikában ohmy.gif ).

De mondjuk azt, hogy egyszer rálő valakire a hálószobájában mert olyannyira megijed és sötét van ezért nem ismeri fel az illetőt. Emellett talán feltételezhetjük azt is, hogy a meglőtt illető ezután nem marad csendben, esetleg rákiált, hogy "hé, ne lőj!", vagy valami ilyesmi a maga nem túl idegen hangján. Legalábbis én valahogy elég rosszul tudom elképzelni, hogy egy egyszer már meglőtt illető némán berohan a fürdőszobába bezárkózni.

A nőre egyébként a mentősök egy takarón a lépcsőnél találtak rá, Pistorius gondolom nem a seggén csúszva vitte el odáig, bár tényleg ki tudja cool.gif

A véres krikettütőre meg végképp nem ad magyarázatot semmilyen baleset elmélet sem reklamalo.gif
2013. február 18. 14:15 #19
Anna_Toth
Anna_Toth
calderic

Státuszda on ne može biti istina, ali to može biti vrlo
Hozzászólás: 1543
Csatolások: 308
Azonosító: 137063
Nem tudom mi az igazság,de sajnos egy tény biztos hogy Reeva meghalt!Senki se tudja visszahozni,sajnos,de azt kívánom hogy nyugodjon békében!
2013. február 18. 14:19 #20
symor
symor
Azoknak az idiótáknak, akik "idiótáznak" tájékozódás helyett, a legújabb hírek magyarul is:
http://atv.hu/cikk/20130218_veres_krikettuto_pistorius_hazaban
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok