Itt az újabb őrület: harlem shake
2013. február 18. 16:33
hát kb. ilyeneket zártak be anno a zárt osztályra muszáj dzsekibe!!! elmebetegek, már bocs, csak azok ránganak így, ez nem tánc. és Irrestible, osztom a véleményed, undorító!!
2013. február 18. 19:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Erre csak annyit tudnék reagálni, hogy még mindig nagy az Isten állatkertje. Ebbe mi a művészet, mi a tánc? Én csak annyit látok, hogy pár idióta belőve - esetleg részegen - úgy vonaglanak, mint akiknek epilepsziás rohamuk van.
Viccesnek nem találom, de szánalmasnak már annál inkább, hogy a fiatalok ennyire ráérnek ilyen abszolút marhaságokkal foglalkozni. Azért valahol lennék a helyükbe.
2013. február 18. 20:21
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Akkor most már ez a dal fog elhangozni a Class FM-ben minden egyes reggel a Morning Showban?
Király.
A videóról pedig csak annyit hogy a készítői nagyon ráérhetnek. Nem hiányzik valami az életükből? Én megértem hogy jó poén meg minden de azért valahol álljon már meg a menet ...
A videóról pedig csak annyit hogy a készítői nagyon ráérhetnek. Nem hiányzik valami az életükből? Én megértem hogy jó poén meg minden de azért valahol álljon már meg a menet ...
2013. február 19. 13:20
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
undorito ...Fujjj szanalmasak~!
2013. február 20. 12:17
Még a Gangnam Style-t is szívesebben hallgatom, mint ezt a szennyet (mert hogy zenének nem lehet nevezni az biztos) és az már nagy szó, mivel baromi távol áll a stílusomtól. Szánalom ez az egész. Idegesítő és még csak nem is humoros.
2013. február 20. 17:48
Nee! A gangnamosban legalább valami többé-kevésbé épkézláb mozgás volt, amit az az énekes disznó többé-kevésbé el(ő) tudott adni. De ez........ a színvonal a béka popója alatt. Egyes emberek túlságosan ráérnek.
2013. február 22. 17:19
Jesszus !! xddd
tök vicces
csak engem emlékeztet a Project X-re ?
tök vicces
csak engem emlékeztet a Project X-re ?
2013. február 23. 14:37
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ez nagy hülyeség ennek semmi értelme nincsen
2013. február 23. 22:32
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
OMG...jólvan, hogy valakinek ez tetszik és szívesen csinálja,de...ez akkor is hülyeség. Így kapálózni össze-vissza én is tudok
2013. február 25. 22:12
jó a zene meg a tánc is :DDD annyit röhögök rajtuk:DD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: