Sztárok és legnagyobb félelmeik
2013. április 30. 21:25
Szerintem Selena félelme hülyeség, vagyis nem hiszem hogy igaz, ha tényleg úgy félne tőle, akkor nem venné fel mindig azt ... vagyis díjátadókra,meg ilyen show-kra.
2013. május 02. 21:18
|
|
ReniDirectionerCuléúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.02. Hozzászólás: 84 Csatolások: 1 Azonosító: 201241 offline
|
Magasság és sötétség Detóó én is ezektől félek xx
2013. május 06. 21:15
|
|
emy-emúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.01. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 192906 offline
|
Harry és Zayn félelmeit nem igazén értem... Selenáé egész logikus merz ha pl. letörik a sarka valahol és épp nem olyan helyen van ahol le tudná cserélni az szar meg a bokának sem kellemes és a fájdalomtól sok ember fél. Demi félelmének is van alapja. A sötétségtől az emberek meg csak félnek nincs olyan aki nem csak max nem foglalkozik vele.
2013. július 11. 10:37
|
|
Lucivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 178973 offline
|
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=qu7gJgKqLUs&NR=1 ja...ennyire látszik hogy fél benne...
2013. augusztus 31. 12:04
Én is félek a sötétben,de csak akkor amikor ijesztő filmet nézek....nem vicc tárgya ez a téma,komolyan nagyon ijesztő dolog,és nem kell belőle gúnyt űzni!
A liftet sem csípem igazán,sőt,ha csak tehetem,lépcsőn megyek mert utálom a liftet.Bár,amikor mentem fel egy 500 fokos lépcsőn,nem volt korlát,és csak kb.30 centi szélesek voltak a lépcsőfokok,ráadásul középen le lehetett látni a földszintre,na akkor majdnem teleraktam a gatyám....bezzeg mikor felértünk a 100 méter magas építményre,akkor vidáman fotózgattam a korlát mellett.....
A liftet sem csípem igazán,sőt,ha csak tehetem,lépcsőn megyek mert utálom a liftet.Bár,amikor mentem fel egy 500 fokos lépcsőn,nem volt korlát,és csak kb.30 centi szélesek voltak a lépcsőfokok,ráadásul középen le lehetett látni a földszintre,na akkor majdnem teleraktam a gatyám....bezzeg mikor felértünk a 100 méter magas építményre,akkor vidáman fotózgattam a korlát mellett.....
2014. július 25. 10:33
Egyikből sem kell gúnyt űzni, mindenkinek van egy gyenge pontja, valami, amitől fél. Ez természetes.
Demit teljesen megértem. Selenát és Mileyt is.
Én a bohócoktól félek, már kiskorom óta..
Demit teljesen megértem. Selenát és Mileyt is.
Én a bohócoktól félek, már kiskorom óta..
2015. február 14. 08:56
|
|
betyárka02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.20. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 237445 offline
|
zayn imádnivaló
2015. augusztus 31. 08:37
|
|
Citromturmixvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 241999 offline
|
Kedves Becka73 !
Hiába vagy Directioner , hiába szereted Harry-t , Niall-t , Louis-t , Liam-et , de Harry sosem lesz a tied . Harry-nek sosem leszDirectioner barátnője . Istenem nőjj már fel !
Hiába vagy Directioner , hiába szereted Harry-t , Niall-t , Louis-t , Liam-et , de Harry sosem lesz a tied . Harry-nek sosem leszDirectioner barátnője . Istenem nőjj már fel !
2015. augusztus 31. 20:28
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Citromturmix @ 2015.08.31. 08:37)
Kedves Becka73 !
Na és te honnan veszed azt, hogy nem Directioner barátnője lesz Harry-nek? Vagy bármelyik 1D-tagnak (jó reméljük Louis és barátnője nem válnak el tekintettel a születendő gyermekre)?
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: