Lord of War / Fegyvernepper (2005)
2007. április 29. 21:52
Nemrég láttam ezt a filmet. Igen... öhm, érdekes volt, néha dögunalmas, de voltak benne jó pillanatok és gondolatok.
Jaredet nagyon csíptem.
Jaredet nagyon csíptem.
2007. április 29. 21:52
|
|
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline
|
Kézcsók!
A férfi részlegen a helye ennek asszem. Legközelebb oda ha lehet
2007. április 29. 21:59
|
|
ForsakenSzakadt Kolbász |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1100 Csatolások: 5631 Azonosító: 27506 offline
|
Jajj sajnálom, csak nemrég ismerkedem ezzel az oldallal és még vannak hiányosságaim! Ezer bocsánat!
És Jared a legjobb! A film no igen valóban kicsit uncsi volt, de Jared...
És Jared a legjobb! A film no igen valóban kicsit uncsi volt, de Jared...
2008. március 01. 19:17
+ Nicolas Cage
2008. március 02. 16:12
|
|
cinderella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.22. Hozzászólás: 703 Csatolások: 2425 Azonosító: 5526 offline
|
Köszi, nagyon szeretem ezt a filmet. De tényleg voltak már ezek a képek.
2009. május 16. 20:05
|
|
Vivien6277 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 502 Csatolások: 1061 Azonosító: 85100 offline
|
Idézet(Aribeth @ 2007. April 29. - 20:52)
Nemrég láttam ezt a filmet. Igen... öhm, érdekes volt, néha dögunalmas, de voltak benne jó pillanatok és gondolatok.
Jaredet nagyon csíptem.
Jaredet nagyon csíptem.
Jared nagyon ott volt a filmben
2009. május 17. 16:48
|
|
Vivien6277 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 502 Csatolások: 1061 Azonosító: 85100 offline
|
Igen,tényleg
2010. május 26. 17:26
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Lord of War / Fegyvernepper
Nicolas Cage
Bridget Moynahan
Jared Leto
Ethan Hawke
Ian Holm
Eamonn Walker
Sammi Rotibi
A hidegháború, a keleti és nyugati tömb szembenállásának megszűnése után hatalmas mennyiségű fegyver maradt a volt szovjet tagállamok birtokában. Ezek a fegyverek – főleg afrikai – fejlődő országokba kerültek, ahol a szörnyű helyi konfliktusokon számos nemzetközi fegyverkereskedő gazdagodott meg busásan. Sokak szerint ez a huszadik század legmocskosabb és legnagyobb üzlete. Az ukrán születésű Jurij Orlov a kockázatos, de jól menő biznisz jeles képviselője. Testvérével együtt a világ legveszélyesebb háborús övezeteiben látják el a nagykutyákat fegyverekkel. Jurijnak kalandjai során szembe kell néznie a buldogként nyomában loholó Interpol-ügynökkel, az életére törő konkurenciával, szerelme gyanakvásával és elsősorban saját lelkiismeretével.
Nicolas Cage
Bridget Moynahan
Jared Leto
Ethan Hawke
Ian Holm
Eamonn Walker
Sammi Rotibi
A hidegháború, a keleti és nyugati tömb szembenállásának megszűnése után hatalmas mennyiségű fegyver maradt a volt szovjet tagállamok birtokában. Ezek a fegyverek – főleg afrikai – fejlődő országokba kerültek, ahol a szörnyű helyi konfliktusokon számos nemzetközi fegyverkereskedő gazdagodott meg busásan. Sokak szerint ez a huszadik század legmocskosabb és legnagyobb üzlete. Az ukrán születésű Jurij Orlov a kockázatos, de jól menő biznisz jeles képviselője. Testvérével együtt a világ legveszélyesebb háborús övezeteiben látják el a nagykutyákat fegyverekkel. Jurijnak kalandjai során szembe kell néznie a buldogként nyomában loholó Interpol-ügynökkel, az életére törő konkurenciával, szerelme gyanakvásával és elsősorban saját lelkiismeretével.
2010. május 26. 22:42
Idézet (Eve87 @ 2010.05.26. 16:02)
Lord Of War On Set - 2004. aug. 3-10.
http://starity.hu/forum/topik/54375-jared-leto-lord-of-war-2005-set-pictures-new-york/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

5 felhasználónak tetszik: