Gesztesi pofont adna Sebestyén Balázsnak
2013. február 17. 15:29
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
"a kicsiket ne bántsam" ez sértés akart lenni? elég gyenge lett öt évesen szóltam be ilyet xd
2013. február 17. 16:21
Hát igaza volt Gesztesinek, Balázstól ez nagyon pofátlan volt.. -.-
2013. február 17. 19:21
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Mind a kettő szánalmas. Legalább egymás szemébe mondták volna, ne a TV-nek.
2013. február 18. 15:41
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Aki valaha hallgatta a Morning Show-t az tudja milyen Balázs stílusa. A műsorban általában elővesznek mindenkit, elmondják róluk a véleményüket, ami lehet pozitív és negatív. Ez esetben negatív volt.
Egyébként ezer más emberről is mondott már műsorvezetőként véleményt ők kb. röhögtek egyet rajta. Most mi ez a felhajtás?
Egyébként ezer más emberről is mondott már műsorvezetőként véleményt ők kb. röhögtek egyet rajta. Most mi ez a felhajtás?
2013. február 18. 16:58
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Ez igazságtalan -.-
2013. február 19. 20:52
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Én minden reggel a Morning Show-t hallgatom és nekem spec. semmi gondom Balázs stílusával, van amiben nem értek egyet vele, de neki ez a munkája, hogy véleményt formáljon a napi dolgokról, jól kivesézzék azt és mivel ez egy élő adás nincs arra lehetőség, hogy megvágják a megszólalásokat és néha olyan is kicsúszik ami nem túl hízelgő, de aki híres ember létére ezt nem tudja kezelni az válasszon más szakmát. Takarítóként tuti nem fogja egy ország füle hallatára cikizni.
2013. április 11. 09:12
|
|
Lariveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.08. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 189308 offline
|
Ennél durvább fricskákat kap Kozso vagy Kasza Tibi, mégsem akarja egyik sem betakarni! A kritikákat tudni kell viselni. Biztos nem csak úgy a kisujjából ráztaki meglátását Balázs!
2013. július 31. 13:07
|
IlovePitúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 180831 offline
|
Ilyen Balázs stílusa de én pont ezért bírom . Érdekes mindenkire mond más celeb is minden rosszat és csak ebből csinálnak ügyet. Amúgy meg sztem Balázsnak ez a beszólása nem volt annyira durva. Ő ilyen. Ez van.Én szeretem.
2013. augusztus 09. 12:58
Hehehe De Balázstól naon pofátlan volt!!!!!!!!!!
2014. január 05. 17:59
|
|
JessiePrescottvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 207611 offline
|
Gesztesi elfogadhatná a kritikákat, mivel nem mindenki szeretheti őt az életben...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: