Levonhatjuk azt a következtetést, miszerint a két celeb nincs túl jóban egymással, immáron szópárbajt folytatnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gesztesi pofont adna Sebestyén Balázsnak
2013. február 16. 11:21
Nemtudom, Balázstól nem volt szép dolog hogy "beszólt" de személy szerint sokkal jobban bírom mint Gesztesit !!
2013. február 16. 11:22
|
|
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline
|
Huhúú...azt megnézném
2013. február 16. 11:25
Balázs kicsit sokat enged magának... Pofátlan kis hülye, meg is érdemelné a pofont. Gesztesi jól mondja.
2013. február 16. 11:26
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Ez a dolog már megint fel van nagyítva. Pont elcsíptem az adást, amikor a Nagy Duettről volt szó. Balázs tényleg tud néha paraszt lenni, de ebben az esetben nem volt az. Az egész arról szólt hogy a műsor versenyzőin élezték a nyelvüket a Morning Show-ban, és Balázs pont azt mondta hogy igazából mindenki jó nagy hülyét csinált magából és még élvezték is, viszont Gesztesin látszott hogy neki annyira ehhez nem fűlött a foga. Ennyi történt, teljesen poén szinten beszéltek erről, de persze szokásához híven, a magyar média ebből is tud konfliktust generálni. Gratulálok.
2013. február 16. 11:27
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na erre kíváncsi vagyok nagyon bírom Balázst de Gesztesivel sincs semmi bajom!
2013. február 16. 11:29
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Az ilyen magyar drámáknál jobban már csak a Disney-csillagocskák és a hasonszőrű celebek cirkusza tud érdekelni.
Gesztesnek nem kellett volna reagálnia Mr Kötözködő beszólására, de hát ő is ember.
Gesztesnek nem kellett volna reagálnia Mr Kötözködő beszólására, de hát ő is ember.
2013. február 16. 11:49
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
nem gondoltam volna hogy így utálják egymást
2013. február 16. 11:51
Én szeretem Balázst,de néha nagyon beképzelt és nagyképű...
2013. február 16. 12:03
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
háát igen Balázs már csak ilyen és egyet értek Gesztesivel
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: