Victoria Justice kilép a Nickelodeontól
2013. február 16. 18:11
Hú de műveletlen vagyok, eddig azt sem tudtam, hogy ott volt, látszik, hogy csak a pingvinek miatt néztem a csatornát.
2013. február 16. 18:22
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
igaza van ha kell neki egy kis változatosság
2013. február 16. 18:24
Miért baj ha kilép, nekem is a Viktória a valaha volt legkedveltebb sorozatom az iCarly után, hiába még ha most D. logo is a prof képem amit cserélek
A Disney esetében csak Miley val furdult elő , hogy ***** lett, és ő 8 éve , nem 4 vagy 5 , 8 éve van az adott csatornánál , és még vissza is mehet , ott van pl. Ashley T. ő sincs már a Disney-nél még is forgattak vele egy filmet néhány éve. Victoriának szurkolok a Nickelodeonon kívűl is, felnő nem maradhat a Nick-nél , én megértem , hogy már unja. És nem ő akarta befejezni a sorozatot , sem pedig Dan Scheider hanem a nickelodeon döntött így , hát ők tudják , és idén 2013 ban a ők is őrséget váltanak , rengeteg új műsor érkezik , See Dad Run , Marvin Marvin , Sam & Cat (Jenette & Ariana ők maradnak
). És Victoria idén is túrnéra indul ahogy mondta , még saját albumot nem adott ki , mi mást énekelne ha nem a sorozat zenéjét , sok sikert Victoria a továbbiakban is , nem is értem miért írom ezt , úgy se olvassa , főleg magyarul
szó. ne aggódjatok , biztos vagyok , hogy ő nem lesz Miley2
2013. február 16. 19:49
Örülök neki. Imádom Victoriát, és tényleg nem ártana. A karrierje jelenleg felfelé ível, szóval bízom benne, hogy majd sikerül kitörnie a gyereksztár skatulyából. És nem úgy, ahogy anno Miley tette.
2013. február 16. 19:49
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (ciel @ 2013.02.16. 11:43)
TheDanush: külsőre hasonlították őket össze, ajvé. Annak meg mi köze a tehetséghez?
Hátha még külsőre is, akkor sem hasonlítanak! Nem régiben olvastam egy cikket, amelyben pont azt említették, hogy nem csupán külsőre, de tehetségileg is nagyon hasonlít Nina kisasszonyra, na ugyan már...
2013. február 16. 20:18
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Nem nezem es nem is erdekel annyira!! Egy filmben lattam ott sem fogott meg annyira!
2013. február 16. 20:32
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Már megint Ninával hasonlítják össze.
Külsőre tényleg csak minimálisan hasonlítanak, ami pedig a tehetséget illeti, személy szerint úgy gondolom, hogy Nina közel sem annyira tehetséges, mint amennyire túl van sztárolva...
Vic sem profi még, de egyáltalán nem reménytelen eset.
Egyébként örülök, hogy kilép. Szerettem a Nicknél, de bőven itt van az ideje, hogy komolyabb szerepekben is megcsillogtathassa hogy mit tud.
Egyébként örülök, hogy kilép. Szerettem a Nicknél, de bőven itt van az ideje, hogy komolyabb szerepekben is megcsillogtathassa hogy mit tud.
2013. február 16. 21:34
Hát 8 év azért hosszú idő és hát ő is kinőtte magát a Nickelodeon-ból.
2013. február 17. 11:22
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nagyon szeretem Victoriát, olyan aranyos lány, kedves és egyáltalán nem öntelt. Biztos a horizonton túl is nagy lehetőségek várnak rá!
Ninával pedig valóban nagy a hasonlóság, mintha rokoni szálak lennének közöttük.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: