A napokban debütált a Thousand Foot Krutch legújabb klipje, mely a War Of Change című dalhoz készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Thousand Foot Krutch — War Of Change
2013. február 16. 10:59
2013. február 16. 11:05
|
|
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline
|
nekem nem tetszik
2013. február 16. 11:34
Imádom
Már mikor maga a dal kijött azonnal a kedvencemmé vált,a klippre meg egyszerűen..nincs semmi amibe beleköthetnék.Hasonlít Hayley klippjére vagy sem,akkor is remekül felépített,mozgalmas kisfilm ami szerintem remekül passzol magához a dalhoz is. A jelenetek,a színvilág,csak néhány olyan dolog ami különlegessé teszi.
Érdemes egyébként belehallgatni más dalaikba is,hasonlóan jó mind,nem is tudom hány számuk letöltöttem már.Máig a kedvenc együtteseim közé tartozik.
Már mikor maga a dal kijött azonnal a kedvencemmé vált,a klippre meg egyszerűen..nincs semmi amibe beleköthetnék.Hasonlít Hayley klippjére vagy sem,akkor is remekül felépített,mozgalmas kisfilm ami szerintem remekül passzol magához a dalhoz is. A jelenetek,a színvilág,csak néhány olyan dolog ami különlegessé teszi.
Érdemes egyébként belehallgatni más dalaikba is,hasonlóan jó mind,nem is tudom hány számuk letöltöttem már.Máig a kedvenc együtteseim közé tartozik.
1 felhasználónak tetszik:
hayleyshusband
2013. február 16. 11:51
Idézet (WhiteAngel @ 2013.02.16. 11:34)
Imádom
igen, érdemes a dalaik között keresgélni!! pl a Be Somebody és a Courtesy Call is nagyon jók.. jobb, mint ez
2013. február 16. 13:23
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
wwe *..* nagyon jó kis szám, szerintem ez az igazi zene nem pedig a háztartásigépek összemixelése (:
2013. február 16. 15:43
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jól van majd meghallgatom valamikor....
2013. március 10. 10:19
Hát azért a Paramore Ignorance dala sokkal jobb , és a klipje is jobban tetszik...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.