Marihuánát kapott Valentin-napra Rihanna
2013. február 16. 10:32
Milyen romantikus XD
komolyra fordítva a szót, szerintem már szánalmas amit Riri csinál.
komolyra fordítva a szót, szerintem már szánalmas amit Riri csinál.
2013. február 16. 10:33
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Hát ez a nő tündéri! Nem értem egyébként, hogy Rihannat miért nem küldik el egy pszichológushoz.. szüksége lenne rá. Mondhat bárki bármit, de az agyi kapacitását már eléggé meghaladja a normális élet által elvárt viselkedés. Engem hidegen hagy hogy füvezik, de mi a jó büdös francért kell ezt a világba kürtölnie, ráadásul ilyen módon? Magyarázza már el valaki, hogy miért is kellene neki minden elnézni? Pontosan nem tudom hogy hány éves, de az biztos hogy elkélne nála egy-két atyai pofon...
2013. február 16. 10:48
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
na ez már tényleg szánalmas
2013. február 16. 10:58
a rendőrök ezt nem láthatják,mellesleg? ez már szánalmas.
2013. február 16. 11:46
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Érdekes ajándék...De persze kinek a pap,kinek a papné
Nem tudom,h Rihanna mire gondolt,amikor felrakta ezt a képet az internetre,de én a helyében biztosan nem lennék büszke rá.
Nem tudom,h Rihanna mire gondolt,amikor felrakta ezt a képet az internetre,de én a helyében biztosan nem lennék büszke rá.
2013. február 16. 12:21
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
An_d_a egyetértek!
2013. február 16. 13:14
|
|
Csillámpóni Forevörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.15. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 196048 offline
|
imádom ezt a csajt <3:D
2013. február 16. 15:25
Hát, Rihanna se mostanság a jó cselekedeteiről híres.Normális ember szerintem kivágta volna az ajtón ha ilyen ajándékot kapott volna,nem még felrakni az internetre..
2013. február 17. 08:04
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
én nagyot csalódtam Riri-ben,nem is tudtam,hogy ilyen mértékben "űzi az ipart"...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: