Taylor Swift ismét exét parodizálta
2013. február 15. 18:15
|
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline
|
am avval a sapkával magát járatja le mert nem birja rendesen felrekni fejére...ha meg azt is gunynak csinálta akkor meg csak annyi hogy harry még ugyis jól nézne ki ha szarul huzná föl a sapiját
2013. február 15. 18:15
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Ha-ha nagyon szánalmas ez a hülye liba! Ezen már csak nevetni lehet!
2013. február 15. 18:19
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ez már sok, amit ezek művelnek. Az meg nagyon csúnya volt (persze kissé durvább szóval) amit a Grammyn művelt.
2013. február 15. 18:20
Egyszerűen gyerekes, amit művel. Úgy tűnik, mintha nem lépett volna túl ezen a Sztáljsz gyereken. :/
2013. február 15. 18:22
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Szerintem szánalmas, hogy mennyire nagy dobra verik, hogy szakítottak. És akkor mi van? Nincsenek együtt, na és? Taylor mikor fog már végre leszállni erről a témáról? Már kezd elegem lenni abból, hogy hol össze van törve, hol meg jókedvűen kifigurázza a volt pasijait.
2013. február 15. 18:22
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Nem tudom mennyire igaz, de ha tényleg azért csinálja akkor nagyon nagyon szánalmas. De egyébként már rájöttem miért kell ilyenekhez folyamodnia! Hát mivel tökre semmi hangja és a számai sz@rok valahogy a köztudatban kell maradni.
2013. február 15. 18:23
|
|
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline
|
szerintem az a baja, hogy Harry gyorsan túl lépet rajta (nem mindha valaha is szerette volna) és taylor (tudom, hogy kicsivel írtamxd) nagyon fontosnak tartja magát ( persze csak ő gondolja ezt) és ő ezt nem tudja elfogadni
bocsi a swiftereknek
bocsi a swiftereknek
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Amúgy Chelsy, igazad van, pont olyan, mintha arról akarná elterelni a majomkodással a figyelmet, hogy még mindig odavan ezért a Direksön-gyerekért..
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
Hogy egy klasszikust idézzek:
"Ennek a csajnak sör folyik a dudáiból?"
Különben nem értem mi az Istent kedvelnek rajta bizonyos férfitársaim. Az arca csinos, de szerintem túlságosan is kislányos, amire még rá is erősít a stílusával. Az alakja is inkább elnyúlt és csontos, mintsem formás.
A pasijai helyében egy komolyan hajtogatás közben attól félnék valami kificamítok rajta
Szóval nem értem egyesek mit esznek a csajon
"Ennek a csajnak sör folyik a dudáiból?"
Különben nem értem mi az Istent kedvelnek rajta bizonyos férfitársaim. Az arca csinos, de szerintem túlságosan is kislányos, amire még rá is erősít a stílusával. Az alakja is inkább elnyúlt és csontos, mintsem formás.
A pasijai helyében egy komolyan hajtogatás közben attól félnék valami kificamítok rajta
Szóval nem értem egyesek mit esznek a csajon
Nos úgy látszik ez a szint, és úgy tünik ezt nem tudja meglépni Taylor sem a fiúk és úgy általába véve a tinisztárok nagyrésze nevetségesen tud viselkedni az esetek jó nagy részében.
http://www.youtube.com/watch?v=TpP7aIpyhYw
http://www.youtube.com/watch?v=TpP7aIpyhYw
2013. február 15. 18:24
Ez már gyerekes:( Mondjuk ha azt nézzük Harry sem volt túl 'felnőttes' miután nyilvánosan alázta meg Taylort><
2013. február 15. 18:26
Lili0120: ha harry nem szerette volna nem lett volna vele együtt...hopp várj, ő harry styles mégiscsak:/ elegem van a túlsztárolt sztárokból, semmi bajom nem lenne a fiúkkal ha nem lenne ennyi eszement, dilis rajongójuk akik túlsztárolják őket (ez nem konkrétan neked szól)
2013. február 15. 18:27
|
|
Eleanor209új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.22. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 188110 offline
|
multkor még Taylor ''az összeomlás szélén állt''
2013. február 15. 18:28
Trixie99:
Értelmes hangnemben nem tudsz beszélni? Már miért ribanc? Elismerem, gyerekes amit művel, de legyél már tisztában a ribanc jelentésével ember-.-"
Értelmes hangnemben nem tudsz beszélni? Már miért ribanc? Elismerem, gyerekes amit művel, de legyél már tisztában a ribanc jelentésével ember-.-"
2013. február 15. 18:29
Nemértem mi a jó abban ha egymást "kritizálják" és piszkálják, borzalamasan gyerekes felfogás !! Lépjen TOVÁBB !
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: