Taylor Swift ismét exét parodizálta
2013. február 16. 17:44
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Igaz, a One Direction kezdte el Taylort cikizni, de ő miért folytatja? Mostanában egyre unszimpatikusabb. Ő maga mondogatja, hogy tovább akar lépni, mégsem fog így, hogy folyton azon jár az esze, hogyan parodizálhatná ki Harryt!
2013. február 16. 20:04
|
|
Aramiszka01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 185175 offline
|
Furcsa,én káromkodás nélkül is el tudtam mondani a véleményem.
2013. február 16. 20:11
|
|
Very Big Directionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 192450 offline
|
Leállhatna ez a nő komolyan!!!!!! Jó lehet hogy Harry is csinált valamit(azért nem írom le mert nem emlékszem hogy mit
) de ez már a második. Minek kell úgy viselkednie mint egy 10-11 éves??!! Lépjen túl és kész!!!! Láttam itt a hozzászólásokban egy csomó olyat hogy "azért megutálni Taylort mert Harry-vel járt"....hát nekem semmi bajom nem volt velük. Sem Harry magánéletéhez ha ő vele volt boldog akkor vele boldog kit érdekel?!?! Sőt szerettem is Taylor zenéit, vagyis van egy pár ami tetszett, és tetszik is, de ez azért már sok....
jó bár ez még annyira nem is gáz, sapka meg felemelés meg ilyenek, de amit csinált előzőleg...!!! Nem hiszem hogy Harry hívogatja meg ilyenek...!!! Imádom Hary-t is, de lépjenek túl, és éljenek tovább mert ennek így az értelme egyenlő a nullával
2013. február 16. 21:00
|
|
Aramiszka01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 185175 offline
|
Most ellentmondtál saját magadanak,vagy csak én vagyok hülye.
2013. február 16. 21:22
Szóval ha felveszek egy sapkát fehér pólóval és farmerrel akkor Harryt "parodizálom"?
Lehet hogy Taylor tudatosan csinálta és akkor mivan? A 22 amúgy is egy ilyen dal. És nagyon örülök hogy készül hozzá a klipp.
2013. február 17. 07:32
|
|
biacica021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 184756 offline
|
Taylor Swift már megszálott!! Igaza van Jde98-nak mert egy ilyen cuki sráccot mint Harry nem lehet kigúnyolni egy fehér pólóval meg sapkával na meg farmerral ez a csaj máá totál megszállot!!!!!!!http://starity.hu/images/emoticons/meghajolo.gifhttp://starity.hu/images/emoticons/blink.gif
2013. február 17. 08:39
Néha leszállhatna már a földre-.- mert már fölösleges rágódni a múlton
Igazán bkén hagyhatná Harryt -.-
2013. február 17. 08:41
Idézet (Very Big Directioner @ 2013.02.16. 20:11)
Leállhatna ez a nő komolyan!! Jó lehet hogy Harry is csinált valamit(azért nem írom le mert nem emlékszem hogy mit
) de ez már a második. Minek kell úgy viselkednie mint egy 10-11 éves??!! Lépjen túl és kész!! Láttam itt a hozzászólásokban egy csomó olyat hogy "azért megutálni Taylort mert Harry-vel járt"..hát nekem semmi bajom nem volt velük. Sem Harry magánéletéhez ha ő vele volt boldog akkor vele boldog kit érdekel?!?! Sőt szerettem is Taylor zenéit, vagyis van egy pár ami tetszett, és tetszik is, de ez azért már sok..
jó bár ez még annyira nem is gáz, sapka meg felemelés meg ilyenek, de amit csinált előzőleg...!!! Nem hiszem hogy Harry hívogatja meg ilyenek...!!! Imádom Hary-t is, de lépjenek túl, és éljenek tovább mert ennek így az értelme egyenlő a nullával

Mondjuk igazad van hogy Harry csinálhatna valamit
2013. február 17. 08:43
Idézet (Fanni0325 @ 2013.02.16. 17:44)
Igaz, a One Direction kezdte el Taylort cikizni, de ő miért folytatja? Mostanában egyre unszimpatikusabb. Ő maga mondogatja, hogy tovább akar lépni, mégsem fog így, hogy folyton azon jár az esze, hogyan parodizálhatná ki Harryt!
Igaz hogy elkezdték cikizni de legalább nem ország-világ előtt
2013. február 17. 08:56
|
|
SsciorLuv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.17. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 585 Azonosító: 183769 offline
|
Fanicsa:Éppen,hogy Harryék kezdték el cikizni Taylort,mondjuk tényeg elég hülyeség,hogy ő meg folytatja,de igaza van!----->http://starity.hu/magazin/35064-a-one-direction-is-taylor-swiften-viccelodik/
És egyébként a cím is elég megtévesztő mert Taylor most először parodizálta Harry-t.Szóval helyesen csak annyi,hogy Taylor Swift exét parodizálta;)
És egyébként a cím is elég megtévesztő mert Taylor most először parodizálta Harry-t.Szóval helyesen csak annyi,hogy Taylor Swift exét parodizálta;)
2013. február 17. 17:37
|
|
papptamiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.06. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 187222 offline
|
hát ez a Taylor nem normális.. attól még hogy nem bír tullépni Harryn nem kell úgy viselkedni mint egy 8 éves.-.- szánalom..:/amugy meg egyértelműen látszik h Harryt parodizálja:OO
2013. február 17. 19:45
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Csak a szokás hírek.
2013. február 17. 20:04
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
Csak azért mert felvett egy hasonló sapkát mint herri, akkor már őt parodizálja? Nevetséges -.-" Hagyjárok már békén Taylort, kicsit unalmas már ez a lejárató kampány...
2013. február 17. 20:38
Stop! Szakítottak. Eddig sem tartozott rátok a dolog, és most még úgyse fog. Akadjatok le Swiftről, ha ő így tudja túltenni magát a Harryvel való "kapcsolatán", akkor tegye ezt. Nem gondolom, hogy Harryt akarná parodizálni. Akkor ezentúl már senki sem vehet fel fehér pólót és sapkát anélkül, hogy a directionerek zöme meggyanúsítaná azzal, hogy Hazzát parodizálja? -.-
Ha utáljátok a csajt, mit foglalkoztok vele? Szerintem már Harryt sem érdekli. Akkor titeket miért? Engem speciel zavar, milyen jelzőkkel illetitek Taylort (zárójeles megjegyzés: mondom ezt directionerként, és úgy, hogy nem bírom Tayt).
Ha utáljátok a csajt, mit foglalkoztok vele? Szerintem már Harryt sem érdekli. Akkor titeket miért? Engem speciel zavar, milyen jelzőkkel illetitek Taylort (zárójeles megjegyzés: mondom ezt directionerként, és úgy, hogy nem bírom Tayt).
2013. február 17. 22:44
|
|
mis-tola-princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 19 Csatolások: 2 Azonosító: 133919 offline
|
JennaS teljesen egyetértek veled!!
2013. február 18. 06:36
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Egyik nap zöld sapi, fehér póló , és farmer volt rajtam..hajrá Directionerek, lőjjetek le!!
Amúgy meg, ha Taylor így akarja túltenni magát a szakításon, rajta.pont nem ránk tartozik!
Amúgy meg, ha Taylor így akarja túltenni magát a szakításon, rajta.pont nem ránk tartozik!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: