Taylor Swift ismét exét parodizálta
2013. február 16. 11:00
|
|
dodókacsa01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.04. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 195374 offline
|
utálom Taylort!!
2013. február 16. 11:46
|
|
KristenForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 191846 offline
|
úristen-.- hát no comment
2013. február 16. 11:57
|
|
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline
|
Jaaj te f*sz Taylor -.-
Nem tudsz leakadni Harry-ről?
Fhuu ez a nő nagyon dilis xd
Nem tudsz leakadni Harry-ről?
Fhuu ez a nő nagyon dilis xd
2013. február 16. 12:00
Lehet, hogy a számai jók, meg a hangja, de attól még ilyen szánalmas marad.
2013. február 16. 12:05
|
|
Sachichanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 178579 offline
|
Igen, normális vagyok!
De vajon te is? Egy olyan ember, aki Harry Styles neve után adott magának felhasználónevet, mint "Adrii Styles", az szerintem "enyhén" Harry fanatikus.... Én tényleg csak azt gondolom, hogy Harry nem érdemelte meg, hogy Taylor járjon vele, mert kihasználta. Taylor meg naív... Azért hasonlítsuk már össze, hogy ki a sikeresebb? A 1D csak azért annyira "menő", mert állítólag wow de helyes pasik vannak benne... :S De mind1....de ezt a klippes dolgot tényleg csak a média meg a rajongók fújják fel. És ha valaki szereti Taylor-t, nem hiszem, hogy a pasi ügyei után kellene megítélnie. Jó a zenéje, ezért szeretem és...legalább ő írja minden számát és ez inspirál több embert is...de mindenkinek joga van a vélemény nyílvánításhoz, szóval legyen igazad Adrii Styles....aki szereti Taylor zenéjét, az így is, úgy is szeretni fogja....
2013. február 16. 12:27
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szánalmas ez a Taylor. Ezzel csak magát járatja le. Nevetséges...-.-
2013. február 16. 12:31
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nem kedvelem egyikőjüket sem, de azért, mert szakítottak ezt nem kéne megengednie magának. Ettől elég szánalmasan fest sokak szemében. Többek között az enyémben is.
2013. február 16. 12:46
|
|
xDLovatox |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 727 Csatolások: 0 Azonosító: 181180 offline
|
Régen nagyon birtam Taylort de amióta Harryvel járt majd szakítottak és mindég gunyt úz belőle azóta nagyon megutáltam.Komolyan mit képzel ez a liba először beszol neki azután meg hasonlóan öltözik,mint Hazza és kigúnyolja.Már őszintén nem tudom,hogy mit csinálnák vele.Mi értelme van nem tudom?De egy bisztos,hogy így lassan maga ellen fordít mindenkit.
2013. február 16. 12:54
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
annyira elegem van belőle....mennyire szánalmas
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: