Taylor Swift ismét exét parodizálta
2013. február 16. 08:20
|
|
BonnieWrightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 188761 offline
|
Öhöm... Igyekszem kultúrált lenni. Egy ilyen kis pitiáner lány, aki észre sem veszi, hogy lassan már senki se fogja szeretni. Abba nem gondolt bele, hogy a fanjai közt rengeteg a Directorner?! Esküszöm, hogy ha valami nagy vita lesz, azt Taylorka húzása fogja kiváltani. B+ nem idegelem magam.... -.-"""
2013. február 16. 09:03
Ez már olyan, mint Selena meg az a Bíbör.Azok is egymást izélik most.
Amúgy én nagyon szeretem Taylort,de ez tényleg nem jó így.Ha pasit akar magába keresse a hibát,nem a 28 pasijában van a hiba (lehet,hogy párban van).Harry meg egy csöppet sem érdekel, szóval. : DD
Amúgy én nagyon szeretem Taylort,de ez tényleg nem jó így.Ha pasit akar magába keresse a hibát,nem a 28 pasijában van a hiba (lehet,hogy párban van).Harry meg egy csöppet sem érdekel, szóval. : DD
2013. február 16. 09:15
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
hát én nem bírom Harry-t, de Tay-t igen, és jó lenne ha nem bántanátok! Ezt a parodizálást én sem értem, de azért Harryke sem szent....
2013. február 16. 09:16
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Szeretem Harryt, de szerintem megérdemli. Most nem Swiftyként mondom, de mostanság Harrynek tényleg elég nagy lett az arca, valakinek igencsak vissza kellene rakni a helyére. Meg hogy is engedi meg magának hogy ő gúnyt űz Taylorból, aztán meg kiakad amikor visszakapja?
2013. február 16. 09:28
Sachichan..szerintem pedig ez fordítva volt..csak gondolj bele..Taylornak hány fiúja volt Harry előtt?..mindegyikből egy dalt csinált..Ez is erre ment ki
2013. február 16. 09:47
hopááá :/...Taylor dalait szeretem, de a viselkedése már baromira szánalmas!!!!
2013. február 16. 10:13
|
|
gilatikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 169733 offline
|
Tudjátok nem Taylor a szánalmas... még csak nem is Harry. Ti vagytok azok, Directionerek! Holott én magam is Directioner voltam, legalábbis így gondoltam, még azelőtt, hogy ez az egész elkezdődött. De, ahogy olvastam az utálkozó, undorító kommentjeiteket, megnéztem a róluk készült videókat stb. egyre inkább megundorodtam. Ha Dierctonernek lenni ezt jelenti, akkor köszönöm, én nem akarok az lenni. A 1D tény, hogy imádja a rajongóit, de szerintetek mit szólnak ahhoz ha meglátják, hogy cuki kis fanok 'dögölj meg Taylor Swift' , 'Taylor mekkora riban*' stb. dolgait? Igen, minden bizonnyal tudnak róla... kizártnak tartjátok, hogy ez volt a nyomó oka annak, hogy szakítottak?! Nem Taylornak kell felnőnie, ahogy azt valamelyikőtök írta, hanem azoknak, akik képesek ilyeneket kiejteni a szájukon, a sok hülye kis Directionernek. Imádom Taylor-t, imádom a 1D-t, ezáltal Harry-t is. Melyiket jobban? Nem tudom. De egyikükről sem szabad így beszélnetek. Őszintén, milyen emberek az ilyenek?!
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2013. február 16. 10:24
|
|
evaa99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 512 Csatolások: 40 Azonosító: 171196 offline
|
Jaaaaaaaaaaaaaaj, szegény Taylor, mennyire megbááááááááántóóóóóóóóóódhatott, hát mindjárt síííííííííííííííírvafakadok!! Ooooooooooolyan kis saaaaajnálnivaló, ááááártatlan lányzó!
Hogy tudott vele az a mocskos, szemét, önző Harry Styles elbánni?? Istenem, úúúúúúúúgy sajnálom szeeeeeeeegény trófea (pasi)gyűjtő boszorkányt, Harry is csak egy darab, akit kitehet a vitrinjébe, hogy vele is járt. Nem r#banc, neeeeeeeeem.
http://www.vividseats.com/v3/images/infographic/taylorSwift.jpg
http://img.gawkerassets.com/img/187fx8lwp4wnjjpg/original.jpg
http://www.vividseats.com/v3/images/infographic/taylorSwift.jpg
http://img.gawkerassets.com/img/187fx8lwp4wnjjpg/original.jpg
2013. február 16. 10:40
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Harry Styles egy gyökér és megérdemli
2013. február 16. 10:45
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
én birom Taylort:D
2013. február 16. 10:47
Idézet (gilatika @ 2013.02.16. 10:13)
Tudjátok nem Taylor a szánalmas... még csak nem is Harry. Ti vagytok azok, Directionerek! Holott én magam is Directioner voltam, legalábbis így gondoltam, még azelőtt, hogy ez az egész elkezdődött. De, ahogy olvastam az utálkozó, undorító kommentjeiteket, megnéztem a róluk készült videókat stb. egyre inkább megundorodtam. Ha Dierctonernek lenni ezt jelenti, akkor köszönöm, én nem akarok az lenni. A 1D tény, hogy imádja a rajongóit, de szerintetek mit szólnak ahhoz ha meglátják, hogy cuki kis fanok 'dögölj meg Taylor Swift' , 'Taylor mekkora riban*' stb. dolgait? Igen, minden bizonnyal tudnak róla... kizártnak tartjátok, hogy ez volt a nyomó oka annak, hogy szakítottak?! Nem Taylornak kell felnőnie, ahogy azt valamelyikőtök írta, hanem azoknak, akik képesek ilyeneket kiejteni a szájukon, a sok hülye kis Directionernek. Imádom Taylor-t, imádom a 1D-t, ezáltal Harry-t is. Melyiket jobban? Nem tudom. De egyikükről sem szabad így beszélnetek. Őszintén, milyen emberek az ilyenek?!
Köszönöm!
És még hozzá tenném, hogy 19-20 éves elvileg felnőtt férfiakra ráaggatni olyan jelzőket, hogy ari, cuki, és a többi nyáladzás elég gusztustalan, szerintem a legtöbb "antifan" már ezért sem tud komolyan venni titeket, mert dől a kommentjeitekből a nyál, és ez igaz Justinra is (akinek nem inge...). Tudom, tudom így néznek ki és más jelzőt nem tudtok rájuk mondani, de akkor sem egészséges, ha még lesznek 5 év múlva is, akkor is azt mondjátok, hogy cukik?!
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2013. február 16. 10:52
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
háát innen látszik hogy taylor még gyerek
2013. február 16. 10:58
|
|
aradszki.anitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.25. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 186618 offline
|
ennek a csajnak nincs saját stílusa, ha meg van, akkor az szar
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.