Könyvek a mozivásznon — I. rész
2013. február 15. 15:53
|
|
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline
|
és a Remény rabjai hol maradt??? Az lett a legjobb film a IMDb-n és hát mint tudni illik az is könyv alapján készült mégpedig az azonos című Stephen King regény alapján!
Nem másért, a cikk amugy nagyon jó csak hat mintha kicsit most az elmult napra koncentrálna.
Nem másért, a cikk amugy nagyon jó csak hat mintha kicsit most az elmult napra koncentrálna.
2013. február 15. 15:54
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (laszloboti @ 2013.02.15. 15:53)
és a Remény rabjai hol maradt??? Az lett a legjobb film a IMDb-n és hát mint tudni illik az is könyv alapján készült mégpedig az azonos című Stephen King regény alapján!
Az egy valóban fantasztikus könyv/film, ahogyan King másik alkotása, a Halálsoron.
Ez egy cikksorozat, gondolom, a következő cikkek valamelyikében sor kerül ezekre a történetekre is.
2013. február 15. 15:54
|
|
laszlobotivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 281 Csatolások: 578 Azonosító: 169680 offline
|
Remélem a következőkbe is ilyen jól megfogalmazott lesz és azt is,hogy olyan alkotások is bekerülnek amit még az is ismer aki nem olvas
2013. február 15. 16:00
Idézet (Jolie_77 @ 2013.02.15. 15:54)
Az egy valóban fantasztikus könyv/film, ahogyan King másik alkotása, a Halálsoron.
Ez egy cikksorozat, gondolom, a következő cikkek valamelyikében sor kerül ezekre a történetekre is.
Legalább 8-9-et tervezek még, mert rengeteg ilyen könyv van. Az Alkonyat helyére írtam volna szívesebben mást, de így is lesz hőbörgés, hol az Éhezők viadala.
2013. február 15. 16:03
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
nem vagyok állandó könyv olvasó, ezek közül a Szerelmünk Lapjait, a The Perks of Being a Wallflowert és az Alkonyat első két részét olvastam. a film-sorozatot utálom, de amikor olvastam, nem tudom, ti hogy vagytok vele, nekem tetszett mind a kettő. csak elrontotta ezt az egész könyvet a csillogás...
2013. február 15. 16:13
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Mi ez az a rengeteg új cikksorozat?
Egyébként remek cikk.
A Twilight, könyvben 100x jobb és elviselhetőbb, mint filmben. Pedig maga a könyv sem egy remekmű. Ez a Kristen annyira nem tudta átadni a könyvbeli Bella személyét, hogy az már tragikus. Bár a többi Nyalkonyat színészt se nevezném etalonnak.
A Twilight, könyvben 100x jobb és elviselhetőbb, mint filmben. Pedig maga a könyv sem egy remekmű. Ez a Kristen annyira nem tudta átadni a könyvbeli Bella személyét, hogy az már tragikus. Bár a többi Nyalkonyat színészt se nevezném etalonnak.
2013. február 15. 16:13
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Courtneyy @ 2013.02.15. 16:00)
Legalább 8-9-et tervezek még, mert rengeteg ilyen könyv van. Az Alkonyat helyére írtam volna szívesebben mást, de így is lesz hőbörgés, hol az Éhezők viadala.
Chillax, majd szépen sorban. 
Igen, sejtettem, hogy bizonyos könyveket muszáj megemlíteni, (mégha nem is ütik meg azt a színvonalat, amit a mindenki által elismert írók), különben fejek hullanának
A katedrálisról se felejtkezz el.
2013. február 15. 16:19
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
jóó cikkk lett alkonyat <3
2013. február 15. 16:21
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Hunger Games!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. február 15. 16:22
nagyon jó cikk lett! a szerelmünk lapjait imádoioom <3
2013. február 15. 16:22
|
|
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline
|
Egy különc srác feljegyzései (The Perks of Being a Wallflower)
ezt a filmet pont a napokban néztem meg,és imádtam,kíváncsi vagyok könyvben milyen,most kedvet kaptam hozzá,hogy elolvassam
ezt a filmet pont a napokban néztem meg,és imádtam,kíváncsi vagyok könyvben milyen,most kedvet kaptam hozzá,hogy elolvassam
2013. február 15. 16:24
Mivel nagy könyv-mániás lennék, még anno gondolkodtam azon, hogy megveszem a "Nyalkonyatos" sorozatot, de amint megláttam, hogy ez a fakó gyerek tekint rám a boritóról rögtön tettem is vissza a helyére, szerintem már a rossz boritó választással el estek nem egy olvasótól, legalább is én nem teszek ki a polcomra ronda könyveket.
Courtneyy folytasd nyugodtan, mi várjuk.
Courtneyy folytasd nyugodtan, mi várjuk.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: