Megjelent Cher Lloyd legújabb klipje
2013. február 15. 14:45
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Az eredeti klip nekem jobban tetszik!!
2013. február 15. 14:49
Ez semmi az angol változathoz képest,nekem nagyon nem tetszik.
2013. február 15. 15:10
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Cher gyönyörű, a klip is nagyon jó, de a számhoz egyáltalán nem illik. A lufis, világosabb, vidámabb videó sokkal jobban passzol a dalhoz, Mike Posnerrel. Nem tudom miért kellett ezt a számot is újból kiadni, igazán jöhetett volna egy új dal, ami jobban illik a kliphez. Amúgy néha túl sok az effekt, és nekem a végénél egy ponton erősen hajazott Guetta és Minaj Turn Me On-jára.
Amúgy sokan vitatjátok "minek kell két klip". Ha amerikában is népszerűsíteni akarod a számot, akkor általában kell hozzá egy másik videó, legalábbis gyakran csinálnak. Nem nagyon tudom, miért nem jó az eredeti is, de ez van. Mondjuk a Want You Back-kel kicsit jobban jártak, mert ott mindkettő rohadt jó lett.
Amúgy sokan vitatjátok "minek kell két klip". Ha amerikában is népszerűsíteni akarod a számot, akkor általában kell hozzá egy másik videó, legalábbis gyakran csinálnak. Nem nagyon tudom, miért nem jó az eredeti is, de ez van. Mondjuk a Want You Back-kel kicsit jobban jártak, mert ott mindkettő rohadt jó lett.
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2013. február 15. 15:33
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Nagyon jó, ez a szám és a klip is nagyon jó ^^
2013. február 15. 15:34
Szerintem egyáltalán nem illik a kép a dalhoz, de ők tudják..
2013. február 15. 15:49
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Nem vagyon nagy Cher rajongó. Nekem valahogy nem szimpatikus, ráadásul a hangja se jön be..
A klip eleje nagyon tetszett..Viszont ahogy egyre jobban mentünk bele, annál rosszabb lett..
Amikor Chert egyedül láthatjuk a 'képernyőn', mint sötét hercegnő, szörnyen alakít.. Nem lehet leírni, hogy miért, de akkor volt a klipben a leirritálóbb.
A klip eleje nagyon tetszett..Viszont ahogy egyre jobban mentünk bele, annál rosszabb lett..
Amikor Chert egyedül láthatjuk a 'képernyőn', mint sötét hercegnő, szörnyen alakít.. Nem lehet leírni, hogy miért, de akkor volt a klipben a leirritálóbb.
2013. február 15. 15:53
A dallal nincs semmi bajom, viszont a klip nem igazán nyerte el a tetszésemet. Egy ilyen dalhoz nem ilyen stílusú klip lenne, Cher ennek ellenére még most is gyönyörű volt, a hangjáról meg nem mondok semmit.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.