A töretlen sikerű Lana Del Rey egy újabb videoklipet készített, amely a Burning Desire nevet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Lana Del Rey — Burning Desire
2013. február 15. 12:23
|
|
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline
|
ez nagyon jó!
2013. február 15. 13:29
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Én elvben szeretem őt, de már unom. Az összes megjelenő dala szinte ugyanolyan. Nem, nem úgy értem, hogy ugyanolyan műfajú, hanem egyszerűen... egysíkú az egész. A hangja ugyanolyan, unalmas, néha suttog, de minden dalában ezt csinálja. Egybeolvad a refrén a többi résszel, szinte nem is lehet elkülöníteni a részeket egymástól. Ki kellene találnia valami újat most már, mert untat.
2013. február 15. 14:10
Ez a száma most nem durrant nálam akkorát.Az egész olyan egyszerű,túl mély túl,nyögő...
2013. február 15. 14:30
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Nem tudom elképzelni, hogy egyszer meg fogom unni Lanát. Én rég óta szerettem ezt a számot, pont mostanság lett nagy kedvenc, szóval örülök, hogy ebből lett a reklámfilm. Bár igenis látszik a klipen, hogy reklámnak készült, elég gyenge lenne hivatalos videónak.
2013. február 15. 15:14
Szerintem azért csinált már ennél jobb számot és klippet, de nem lett olyan rossz. De eléggé üti egymást amúgy a régi felvételek, és a vadonatúj, puccos autó, legalábbis az én autós szememmel eléggé zavaró, hogy ez egy új modell, és én azokat a jó, régi, kockás autókat várom, amiket már megszokhattunk...
2013. február 15. 16:19
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Különleges Lana hangja, a megjelenése, a képi és a zenei világa, van benne valami extra, de engem képtelen lenne hosszabb ideig lebilicselni.
2013. február 15. 16:31
tetszik a dal, csak azt nem szeretem Lanában, hogy bármikor énekel, oylan pókerarcot vág!! mintha semmi érzelem nem lenne rajta! mintha nem élvezné azt, amit csinál
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

2 felhasználónak tetszik: