Fenéktetkót akart Niall Horan
2013. február 14. 21:35
szép dolog lenne , tudtommal ő is Brit , és Ír országból valósiak , már én nem tudok róluk sok mindent , nem vagyok 1D. fan ezért nyugodtan javítsatok ki ha tévedek,
2013. február 14. 21:36
Ez hülye. xD
Különben meg mi az, hogy szarik Írországra? Akkor nyilván nem akart volna tetkót. Mindig kerestek valamit... Szerintem vicces.
Különben meg mi az, hogy szarik Írországra? Akkor nyilván nem akart volna tetkót. Mindig kerestek valamit... Szerintem vicces.
2013. február 14. 21:39
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (Brigi95.11 @ 2013.02.14. 21:30)
Áhh kész vagyok! xDDD Niall... nee... xDD elárulom, ezen a héten a suliba minden nap azon gondolkodtam vagy is inkább izgultam és kicsit féltem is hogy egyszer csak haza jövök a suliból a net úgy fog fogadni hogy Niallnek tetkója lett. Niall tetkó nélkül a legcukibb.. erre! nesze
Még jó hogy nem feszes a seggén a bőr! Anyám!
„Így utólag úgy látom, hogy szívességet tett nekem, mert nem volt a legjobb ötlet.” Háát egyelek meg!♥ xD de én így szeretem!
D ♥
OMG! Ha az iskolában inkább a tananyaggal foglalkoznátok nem beszélnétek/írnátok ennyi ostobaságot! És Niall tetkó nélkül a legcukibb??? Biztos sokat látnád a seggén a tetkót
2013. február 14. 21:44
|
OneDirection1DLovevisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 188796 offline
|
a kis hülye
<3 <3
2013. február 14. 21:47
Idézet (béluska254 @ 2013.02.14. 21:35)
szép dolog lenne , tudtommal ő is Brit , és Ír országból valósiak , már én nem tudok róluk sok mindent , nem vagyok 1D. fan ezért nyugodtan javítsatok ki ha tévedek,
Ne keverd a kettőt. Az Ír-sziget két részre van osztva, a Nagy Britanniához tartozó Észak-Íroszágra (tartomány) és a független Írországra (tényleges ország). A wiki szerint Nial Írország szülötte, nem Brit.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. február 14. 22:16
ILHS: azért minusz pont, mert ez a saját országának a megszégyenítése!! jó, nem zárnak be érte senkit, de azért akkor is, ilyet nem csinál senki normális ember fia, mert ez egyenlő azzal, hogy az országa egy nagy rakás k@ki, legalábbis én úgy vagyok vele, hogy a kedvelt dolgaimat, eszméimet nem éppen a fenekemre tenném!!! (hiszen nem szép szavaknak szánják azt sem, hogy kissing my @ss! még az angol anyanyelvűeknél is az a jelentése, mint nálunk.
van mögötte valami?? nyilván megint egy újabb idiótaság, de szerintem ezért a gondolatért senki nem fog gratulálni neki, pláne nem az írek!! bár nem tudom, hogy milyen az ottani mentalitás. Ha náluk ez a hazafiság kifejezése, hát legyen, akkor nem szóltam semmit. így már DUPLA MINUSZ PONT!!!
van mögötte valami?? nyilván megint egy újabb idiótaság, de szerintem ezért a gondolatért senki nem fog gratulálni neki, pláne nem az írek!! bár nem tudom, hogy milyen az ottani mentalitás. Ha náluk ez a hazafiság kifejezése, hát legyen, akkor nem szóltam semmit. így már DUPLA MINUSZ PONT!!!
2013. február 14. 22:19
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Atyaúristen, milyen bolond emberek szaladgálnak a Földön... Egy normális emberben valószínűleg nem fogalmazódik meg ilyen, hogy "hm, tiszteletből a >hátsómra< tetováltatok!" És hogy egyes rajongók gondolatai még az iskolában is ekörül forognak, illetve ilyen dolgokon izgulnak, hm, az se semmi...
Én tizenévesen maximum az iskolai teendők miatt aggódtam, nem pedig ilyen eszement h*lyeségeken... Változik a világ. LOL Congrats!
2013. február 14. 22:26
Idézet (Jolie_77 @ 2013.02.14. 22:22)
A kukacára pedig az ír himnusz kerül majd?
Az ír himnusz nem egy rövid iromány, ahhoz tényleg ügyes tetkós emberke kell, hogy minden kiférjen a rendelkezésre álló területre.
2013. február 14. 22:28
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.02.14. 22:22)
A kukacára pedig az ír himnusz kerül majd?
Az itt a probléma, hogy olyanja nincs is neki a 4 társával együtt.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.