Fenéktetkót akart Niall Horan
2013. február 14. 20:28
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Hát én sírok a röhögéstől
2013. február 14. 20:28
Pff. Ennél többet nem tudok hozzáfűzni.
2013. február 14. 20:31
Úristen, miket kitalál ez a Niall is... Azért eléggé gáz, hogy a seggére akar tetkót. Miért oda akar? A seggét akarja mutogatni? -.-"
2013. február 14. 20:32
az okés hogy szereti a hazáját, de miért akarja a seggére tetováltatni?
2013. február 14. 20:37
Most nézzetek hülyének, de ez számomra így elsőre azt jelképezné, hogy magasról sz@rik Írországra. Pardon.
2013. február 14. 20:39
Idézet (LittleLoca @ 2013.02.14. 20:37)
Most nézzetek hülyének, de ez számomra így elsőre azt jelképezné, hogy magasról sz@rik Írországra. Pardon.
Nem vagy egyedül ezzel a gondolattal.
2013. február 14. 20:43
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (LittleLoca @ 2013.02.14. 20:37)
Hát nekem is valami ilyesmi jönne le az egészből. Ha valamit tisztelek és szeretek azt nem a seggemre varratom.
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. február 14. 20:45
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.02.14. 20:43)
Hát nekem is valami ilyesmi jönne le az egészből. Ha valamit tesztelek és szeretek azt nem a seggemre varratom.
De neked az iq-d nem mínuszban van
2013. február 14. 20:53
hát nem vagyok a tetkók rajongója, szóval amúgy is, na mindegy... de amúgy meg szerintem szemét dolog a fenekére tetováltatni az imádott országa zászlaját!! ha annyira szereti és büszke rá, miért nem a karjára varratja, vagy azt már nem meri, mert talán annyira nem örülnek az íreknek. na mindegy, ez minusz pont...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.