Rebecca Black a minap egy rádióban nyilatkozott a egy fontos problémáról, a kiközösítésről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rebecca Black a kiközösítésről nyilatkozott
2013. február 13. 14:41
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Nem akarok gonosz lenni, de a drága Rebecca épp magának köszönheti, hogy kiközösítik. Vagyis gondolom már a hatalmas karrierje előtt se volt normális.
2013. február 13. 14:49
|
|
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline
|
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.02.13. 14:41)
Nem akarok gonosz lenni, de a drága Rebecca épp magának köszönheti, hogy kiközösítik. Vagyis gondolom már a hatalmas karrierje előtt se volt normális.
Egyetértek!!!
2013. február 13. 15:00
|
|
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline
|
Valaki nem is tehet róla hogy kiközösítik.. ott van hugoom.. nagyon szerették de az osztály fele bántotta meg uszították rá a többi gyereket és nem csinált semmit irigyek voltak rá mert nagyon szép..:/ Utána meg ilyen kissebb tiniszépségversenyen lett 6. és utána szinte nem is szoltak hozzá szinte semmi meg csúfolták. szóval erről nem mindenki tehet hogy kiközösítik
2013. február 13. 15:05
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Így van!!!!!!!!!!!!!!
2013. február 13. 15:06
Szépség? Meg milyen karrier? :S A kiközösítést meg csak magának köszönheti - lehet jobban alakult volna az élete, ha nem szabadítja ránk a sikerdalát.
2013. február 13. 15:47
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Itt most nem az a lényeg, hogy milyen a hangja...vannak érzései és ez a lényeg! Engem is 2 éven keresztül piszkáltak az általánosban, de szerencsére sikerült kitörnöm belőle. Persze, most is vannak ilyenek akik próbálnak bántani, de velük nem foglalkozok.
2013. február 13. 15:53
Te Úristen! Én már nem is tudom, hogy mit csináljak. Itt nem az a lényeg, hogy van-e hangja, avagy sem. Hanem az, hogy milyen nemes cél érdekében nyilatkozik és tiltakozik. Komolyan mondom, néhányan annyira gyerekesek vagytok. Felejtsétek már el egy percre is, hogy szeretitek-e vagy sem Rebeccát (amúgy megsúgom, én se szívlelem), és próbáljatok JÓINDULATÚAK lenni. Vagy csak el gondolkodni, hogy titeket is piszkáltak-e az iskolában...
2013. február 13. 16:04
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Nevetséges, ami itt megy. Én sem szeretem ezt a csajt, sőt. A legkisebb mértékben sem nevezhető énekesnőnek, csak egy wannabe celebecske, akinek sikerült magát lejáratnia. De könyörgöm! Olvassázok már el, mit nyilatkozott. Itt a tehetségtelensége most a legkevésbé sem releváns, nem tudom, mit kell felhánytorgatni.
2013. február 13. 16:13
Oké, lássuk be a Friday című dalával leírta magát.
De könyörgöm, ő is ember, egy tinilány, neki is vannak érzései, ahogy mindenki másnak is. És ez nagyon szép tőle, hogy ilyeneket nyilatkozik.
Szóval, most hagyjuk békén Rebeccát, mert igaza van
De könyörgöm, ő is ember, egy tinilány, neki is vannak érzései, ahogy mindenki másnak is. És ez nagyon szép tőle, hogy ilyeneket nyilatkozik.
Szóval, most hagyjuk békén Rebeccát, mert igaza van
2013. február 13. 16:37
|
|
AlkonyatGirl18visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.02.12. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 195889 offline
|
Nagyon jól teszi, senkit sem szabad kiközösíteni
2013. február 13. 16:49
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Sajnos a mai világba ez már mindennapos
Én is voltam kiközösítve .Én örülök hogy a sztárok is kampányolnak ez ügyben ,akár szeretem akár nem az adott sztárt
Én is voltam kiközösítve .Én örülök hogy a sztárok is kampányolnak ez ügyben ,akár szeretem akár nem az adott sztárt
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: