Begyulladt Palvin Barbara szeme
2013. február 13. 19:27
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Jujj, szegény
Majd biztos ezt is leretusálják
D
2013. február 13. 20:03
nekem is úgyanilyen volt a szemem
vicces, de nagyon kellemetlen érzés
( Jobbulást!!
2013. február 13. 20:07
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
bettike99 egyetértek
2013. február 13. 20:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.02.13. 12:54)
Hát Én sem kedvelem Őt, de azért jobbulást kívánok Neki. Nem egy kellemes dolog a kötőhártya-gyulladás. Piszkosul tud fájni az ember szeme ilyenkor, és beletelik egy kis időbe mire helyrejön. Írták sokan hogy a modellkedés könnyű munka. Hát egyáltalán nem az. Mind fizikailag, mind mentálisan megterhelő. A divathetek előtt napi kb. 10 casting, ha nem több, még a katalógus munkákhoz is castolják a modelleket. Szinte vetélkednek egymással egy egy munkáért, mert rengeteg modell van, és csak kevesen tudnak csúcskarriert befutni. Arról nem is beszélve hogy állandóan sanyargatják magukat, mert pár plusz kiló felszalad, és nem kell az ügynökségnek, de a márkáknak sem. És ezek csupán töredékei a megpróbáltatásoknak... Szóval tényleg nem könnyű munka, akár ki akár mit mond.
Ebben igazad van, hogy nem egy könnyű meló, én speciel ezért nem is lennék soha sem modell, mondjuk az 156-os magasságommal soha nem is lehetek az, mert itt valaki írt olyat is, hogy miért nem megyek. 160 alatt vagyok - én odamennék, hogy modell akarok lenni, vagy tízszer körberöhögnének. Tudom, hogy a modell szakma nem könnyű, emiatt is van az, hogy a legtöbb modell bulémiás, illetve anorexiás lesz az idő során. Annyira nem is vagyok benne a modellkedésben meg úgy a szakmában, de a VS bemutatókat muszáj minden alkalommal megnéznem, annyira, de annyira megtetszett tavaly. És láttam Babrbikát is a kifutón, és engem egy cseppet sem ragadott el.
Az irigykedés messze álljon tőlem, hisz én soha sem irigyeltem senki vagyonát vagy pénzét, a sikerét meg pláne nem. Maximum akkor lennék irigy, ha Barbika mentőtisztin tanulna, mert nekem az volt a nagy vágyálmom, de sajnos nem sikerült. Viszont az, hogy Palvinka emberi belső szerveket fogdosson egy balesetnél, arra annyi az esély, minthogy Rebecca Black Grammyt nyerjen.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. február 13. 21:31
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Beyla egyet értek!
2013. február 13. 21:39
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.02.13. 20:23)
Ebben igazad van, hogy nem egy könnyű meló, én speciel ezért nem is lennék soha sem modell, mondjuk az 156-os magasságommal soha nem is lehetek az, mert itt valaki írt olyat is, hogy miért nem megyek. 160 alatt vagyok - én odamennék, hogy modell akarok lenni, vagy tízszer körberöhögnének. Tudom, hogy a modell szakma nem könnyű, emiatt is van az, hogy a legtöbb modell bulémiás, illetve anorexiás lesz az idő során. Annyira nem is vagyok benne a modellkedésben meg úgy a szakmában, de a VS bemutatókat muszáj minden alkalommal megnéznem, annyira, de annyira megtetszett tavaly. És láttam Babrbikát is a kifutón, és engem egy cseppet sem ragadott el.
Úgy én is tudnék járkálni a színpadon, ahogyan ő tette. Nem tetszett sem ő maga, sem a megjelenése. Amikor Candice vagy Miranda lép a kifutóra, mindig elcsodálkozok, hogy jajj, de szépek meg izé, amikor meg ezt az izét megláttam, akkor azért elgondolkoztam, hogy mégis mi a fenét keres ott?
Egyáltalán nem tetszett az, amit csinál, és kövezzetek meg érte, de így modellkedni igen is bárki tud. Úgy gondolom, hogy semmi keresnivalója a modellek világában, és talán valóban többre fog menni a későbbiekben, ha van is valami a fejecskéjében, mert nem mindig lesz ilyen "gyönyörű", bár még ezt a jelzőt a legjobb jóindulattal sem tudnám ráakasztani. Nem ronda, de a buszon vagy a vonaton ezerszer szebb lányokat látni. Egyszerűen átlagos. Nem a tehetsége miatt tart ott ahol, de persze valóban lehet firtatni a dolgokat, hogy vajon miért pont ő lett a legbefutottabb, legfuttattottabb magyar modell, miközben vannak nála sokkal tehetségesebbek is, csak nincsen aki tolja alá a sikert és a pénzt. Így bárki lehet világhírű modell.
Az irigykedés messze álljon tőlem, hisz én soha sem irigyeltem senki vagyonát vagy pénzét, a sikerét meg pláne nem. Maximum akkor lennék irigy, ha Barbika mentőtisztin tanulna, mert nekem az volt a nagy vágyálmom, de sajnos nem sikerült. Viszont az, hogy Palvinka emberi belső szerveket fogdosson egy balesetnél, arra annyi az esély, minthogy Rebecca Black Grammyt nyerjen.
Attól, mert valaki rossz véleménnyel van valakiről, még nem féltékeny. Kinőttem már ebből. 
Igazából csak a kifutókra kell a minimum 175 cm magasság. Ha valaki nem egy 180 cm magas 90-60-90-es méretekkel rendelkező szupermodell-alkat, attól még lehet fotómodell. Szóval ne add fel.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. február 13. 23:37
|
|
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline
|
jó, hát igen, ez tényleg egy olyan cikk, amit ha nem tudok akkor is nyugodtan hajtom a fejem a párnámra éjszaka, de remélem ha az egyik lábujja bedagad arról is rögtön tudni fogunk!
2013. február 14. 16:01
|
|
angel000girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 814 Csatolások: 36 Azonosító: 189277 offline
|
Ez durva...ideiglenes oda lett a szépség
Na jó nem vagyok ilyen gonosz ,jobbulást!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.