A Backstreet Boys is dokumentumfilmet forgat
2013. február 13. 20:09
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
háát nem tudom milyen lesz
2013. február 14. 12:49
A hozzászólásokat a Gumiszoba részlegen kéretik gyűjteni, nem a cikkek alatt. De ha már nem nézed meg, kifejthetnéd, miért :S
Biztosan jobb, mint a OneDájreksöné. Róluk legalább van anyag rendesen, mert nem fél éve van együtt a banda
Idézet (DoooDuu @ 2013.02.13. 13:24)
Valószínűleg nem fogom megnézni! 
Biztosan jobb, mint a OneDájreksöné. Róluk legalább van anyag rendesen, mert nem fél éve van együtt a banda
Idézet (acsgeorgina98 @ 2013.02.13. 20:09)
háát nem tudom milyen lesz 
2013. február 14. 12:58
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.02.14. 12:49)
A hozzászólásokat a Gumiszoba részlegen kéretik gyűjteni, nem a cikkek alatt. De ha már nem nézed meg, kifejthetnéd, miért :S
Ne bosszantsd fel magad miattuk. Neméri meg.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. február 14. 13:47
Nem húztam fel magam, nyugi
Idegeskedjenek az, aki ráér
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.02.14. 12:58)
Ne bosszantsd fel magad miattuk. Neméri meg. 
2013. február 14. 19:16
|
|
shadowcatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 131088 offline
|
Tyűha, újra eljött a boybandek ideje! Blue, BSB, NKOTB visszatértek(bocs ha vmelyikőjüket kihagytam), márcsak az 'N Sync van hátra
Alig várom már ezt a documentary-t is
2013. február 15. 21:55
Őszintén szólva, nem valószínű, hogy az N*Sync újra összeáll
Pedig ők is milyen jók voltak
A BSB mellett a legjobbak
Ezért uszította őket egymás ellen a sajtó >.<
Idézet (shadowcat @ 2013.02.14. 19:16)
Tyűha, újra eljött a boybandek ideje! Blue, BSB, NKOTB visszatértek(bocs ha vmelyikőjüket kihagytam), márcsak az 'N Sync van hátra
Alig várom már ezt a documentary-t is 
2013. február 16. 18:36
|
|
shadowcatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 131088 offline
|
Szerintem van még rá esély, Joey és Lance támogatja az ötletet, Chris-ről semmit nem tudok, egyedül Justin és JC vacillál még, de legyen Joey-nak igaza, szerinte egyszer mindenképp újra össze kell állniuk, ez "elkerülhetetlen"
2013. február 16. 19:52
Az tök jó
Kíváncsi vagyok, végül mi lesz
De tényleg jó lenne, ha ők is összeállnának
Idézet (shadowcat @ 2013.02.16. 18:36)
Szerintem van még rá esély, Joey és Lance támogatja az ötletet, Chris-ről semmit nem tudok, egyedül Justin és JC vacillál még, de legyen Joey-nak igaza, szerinte egyszer mindenképp újra össze kell állniuk, ez "elkerülhetetlen" 
2015. szeptember 13. 13:34
|
|
Sz.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 486 Csatolások: 0 Azonosító: 229971 offline
|
Már alig várom , szerintem az lenne a legjobb , ha magyar felirattal és nem magyar szinkronnal lenne majd
( mert akkor teljesen érteném és az ő hangjukon "beszélnének"
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.