Klippremier: Rihanna — Stay
2013. február 12. 19:13
|
|
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline
|
Hű, hát nekem megvan már Rihanna albuma, de bevallom nem hallgattam meg. Nagy hiba ezek szerint ha ilyen gyönyörűséges dalok vannak rajta! Egyszerűen nagyszerű és gratula a fiatalembernek is, nagyon jó a hangja.
A klip olyan átlagos de kárpótol a csodás dal. Szép munka.
2013. február 12. 19:22
Szerintem a klip és a dal remekül összhangban vannak, jól sikerült.
2013. február 12. 19:49
|
vikike_1991új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.25. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 129908 offline
|
Hol tudom megnézni azt a klippet , ami még reggel volt kirakva? Amibe nem volt benne még a Mikky?
2013. február 12. 20:37
|
|
nadorgabor97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.17. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 155714 offline
|
nagyon szép
2013. február 12. 20:37
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
A számot első hallás óta imádom, bőgtem is rajta egy párszor. =)
A klip gyönyörű lett, Rihanna eszméletlen szép, mint mindig, bár cselekmény nincs benne, de egy ilyen számhoz nem is igen kell.
Akik meg már megint azzal jönnek, hogy meztelenkedik: miért, ti ruhában mentek fürdeni? Jaj, mennyi hülye van... -.-"
A klip gyönyörű lett, Rihanna eszméletlen szép, mint mindig, bár cselekmény nincs benne, de egy ilyen számhoz nem is igen kell.
Akik meg már megint azzal jönnek, hogy meztelenkedik: miért, ti ruhában mentek fürdeni? Jaj, mennyi hülye van... -.-"
2013. február 12. 20:38
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Azt nem értem, hogy egyesek, miért idegeskednek/értetlenkednek azon, hogy az albumon rajta van a Right now
Az egy nagyon jó pörgős szám! És lehet, hogy tucat, de manapság erre ugranak a fiatalok! Akik ugyan is nem csak otthon szeretnek egyedül zenét hallgatni, hanem mondjuk egy club-ban, akkor oda nyilván az az ami illik! Nem egy ilyen lassú melankolikus szám! Főleg ha bulizni megy az ember!
Nagyon jól tették, hogy ilyet is raktak a lemezre, és így nyáron Rihanna is ott lesz azok között az előadók között akik slágerére fiatalok tömkelege fog bulizni!
Az egy nagyon jó pörgős szám! És lehet, hogy tucat, de manapság erre ugranak a fiatalok! Akik ugyan is nem csak otthon szeretnek egyedül zenét hallgatni, hanem mondjuk egy club-ban, akkor oda nyilván az az ami illik! Nem egy ilyen lassú melankolikus szám! Főleg ha bulizni megy az ember!
Nagyon jól tették, hogy ilyet is raktak a lemezre, és így nyáron Rihanna is ott lesz azok között az előadók között akik slágerére fiatalok tömkelege fog bulizni!
2013. február 12. 21:04
|
|
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline
|
Szerintem tökéletes a dal és fantasztikus hozzá a klip is!
2013. február 12. 21:14
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
A Phresh Out The Runwayyel meg a Jumppal nincs is semmi baj, pedig nem melankolikusak, de a Right Now egyszerűen borzalmas, az egyetlen rossz dal az összes között, pedig nem csak lassú dalok vannak rajta. Az meg, hogy a "fiatalok ezt szeretik" nem hiszem, hogy meggyőz bárkit is
Pont azzal van a gond, hogy összehoz egy ilyen jó albumot és már most az egyetlen borzalom róla a legnépszerűbb a klipesek mellett. Ez az elkeserítő igazából.
Pont azzal van a gond, hogy összehoz egy ilyen jó albumot és már most az egyetlen borzalom róla a legnépszerűbb a klipesek mellett. Ez az elkeserítő igazából.
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2013. február 12. 21:15
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
sewenteen:
Vannak, akik pattognak a Right Now miatt? o.O Olyat még nem láttam. Szerintem az az album egyik húzódala. Rohadt jó pörgős, a szöveg tök jó, Guetta nagyon ütős alapot csinált neki és, ahogy te is írtad, igazából party szám, annak meg verhetetlen.
Amúgy meg úgy utálom, mikor a "tucattal" jönnek az emberek. Eleve nem véletlenül lesz valami tucat: mert mindenkinek olyan kell (és ugye mindenkinek jó kell, szóval csak a jóból lesz tucat =D). Mellesleg az egész pop műfaj is kb erre épít (popular).
Vannak, akik pattognak a Right Now miatt? o.O Olyat még nem láttam. Szerintem az az album egyik húzódala. Rohadt jó pörgős, a szöveg tök jó, Guetta nagyon ütős alapot csinált neki és, ahogy te is írtad, igazából party szám, annak meg verhetetlen.
Amúgy meg úgy utálom, mikor a "tucattal" jönnek az emberek. Eleve nem véletlenül lesz valami tucat: mert mindenkinek olyan kell (és ugye mindenkinek jó kell, szóval csak a jóból lesz tucat =D). Mellesleg az egész pop műfaj is kb erre épít (popular).
2013. február 12. 21:17
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Nekem nem tetszik.
2013. február 12. 21:47
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
A szám végre nincs elgépesítve:)) nekem nagyon tetszik
2013. február 12. 22:24
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Nekem sem tetszik
. A Diamonds az jobb.
2013. február 12. 22:43
Juuuj, ezt a számát nagyon szeretem
jó lett a klip. <3
jó lett a klip. <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.