Klippremier: Rihanna — Stay
2013. február 12. 16:37
|
|
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2166 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline
|
na egy jó szám lett
ez az egy ami tetszik Rihannatól
2013. február 12. 17:28
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
az album egyik legerősebb dala a klip ötlete jó csak Rihanna nem kellet volna ennyire erőlködnie hogy ártatlannak tűnjön mert pont ez rontotta el a hatást a másik véleményem hogy a klip kísértetiesen hasonlít Birtney Spears Everytime c. számának klipjére...
1 felhasználónak tetszik:
rolllllleee
2013. február 12. 17:37
nagyon nagyon jó dal!!! nekem nagyon nagyon tetszik!!!
..ez nem az a popos....2 hét után lekerül a slágerlistákról dal!
D nagyon jó lett!
2013. február 12. 18:15
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Sokkal jobb lett volna a klip, ha nem csak vergődik a vízben (már bocsánat). Imádom Rihannát, de ehhez a számhoz, legalább annyit megtehetett volna, hogy a száját mozgatja, nem csak megy a dal a "fürdés" alatt...
2013. február 12. 18:19
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
A szám az jó, csak a videóklipp egy kicsit gáz hogy ott meztelenkedik.
2013. február 12. 18:22
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Őszintén, milyen klipet kellett volna készíteni ehhez a dalhoz, ha nem ilyet?
Az egész dal annyira egyszerű. Az egész az éneken és a zongorán alapul és persze az érzelmeken. Annyira őszinte ez a dal, gyönyörű. Az Unapologetic-era ezt hozta, úgy veszem észre: egyszerűség, némi visszafogottság, semmi túlzás. Személy szerint nekem nagyon bejön ez a stílus, sőt a Diamonds képvilága is nagyszerű volt. Rihanna karrierje során mutatott már nekünk a klipjeiben különböző történeteket, drámát, vetkőzést, színes vagy fekete-fehér klipeket, most a letisztultságot hozza. Nem értem, mi ezzel a baj. Kipróbálja magát ebben is, és nagyon jól áll neki ez az egyszerűség. Ez teszi őt még érdekesebbé, mert mindig valami újat, nem megszokottat látsz tőle.
Nagyszerű dalválasztás volt már megint, a legjobb dal az albumról. Én meg az összes dalnak örülnék következő klipes dalként, kivéve a Right Nownak. Nem értem, hogy kerülhetett egy ilyen jó albumra az a tucatszemét.
Az egész dal annyira egyszerű. Az egész az éneken és a zongorán alapul és persze az érzelmeken. Annyira őszinte ez a dal, gyönyörű. Az Unapologetic-era ezt hozta, úgy veszem észre: egyszerűség, némi visszafogottság, semmi túlzás. Személy szerint nekem nagyon bejön ez a stílus, sőt a Diamonds képvilága is nagyszerű volt. Rihanna karrierje során mutatott már nekünk a klipjeiben különböző történeteket, drámát, vetkőzést, színes vagy fekete-fehér klipeket, most a letisztultságot hozza. Nem értem, mi ezzel a baj. Kipróbálja magát ebben is, és nagyon jól áll neki ez az egyszerűség. Ez teszi őt még érdekesebbé, mert mindig valami újat, nem megszokottat látsz tőle.
Nagyszerű dalválasztás volt már megint, a legjobb dal az albumról. Én meg az összes dalnak örülnék következő klipes dalként, kivéve a Right Nownak. Nem értem, hogy kerülhetett egy ilyen jó albumra az a tucatszemét.
2013. február 12. 18:27
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nem tudom miért, de első kettő-három hallásra ki nem állahattam ezt a számot az új albumról, most meg ott tartok, hogy minden nap muszáj meghallgatnom. Nekem nagyon tetszik a klip egyszerűsége, Rihannának kicsit több ilyet kéne készítenie szerintem
Im a SlaveForBritney
2013. február 12. 18:35
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Nem hiszem el,hogy lemaradtam a premierről!Persze,hogy ma nem volt idáig net!Na mindegy,a klip fantasztikus,egyszerű és nagyszerű.RiRi gyönyörű,ami nem meglepő! ♥
2013. február 12. 18:35
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nagyon művészi klip lett, tökre illik a dalhoz(: tetszik a dal, jó a pasi hangja is, nekem tetszik ez az egész és kész
D
2013. február 12. 19:02
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Megijedtem .___. Nem tetszik se a klip se a dal unalmas -.-
2013. február 12. 19:10
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Idézet (Petrawook @ 2013.02.12. 19:08)
Nekem nem nagyon jön be...túl lassú.
Most komolyan, azért nem tetszik a dal, mert lassú? Uram atyám, ez aztán a perfect indok.
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.