A két színész sosem barátkozott össze a Barátok Közt forgatásán. Az utóbbi napokban ismét kiéleződtek az ellentétek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Üzenget egymásnak a Barátok közt két sztárja
2013. február 12. 10:37
xDDDDD kár, hogy mind a 2-őt kiírták a sorozatból :'(
2013. február 12. 11:23
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Őszintén? Németh Kristóf nagyon el van szállva, holott ő is haknizott az esküvőjével, amit a képekért cserébe finanszirozott neki egy újság. Ahogy a volt neje szülése is ingyenes volt egy magánklinikán a népszerűsítésért cserébe...akkor miről beszélünk? Meg alapból se egy nagy kaliber, mint színész. Az meg, hogy milyen igazgató lesz majd elválik. Lehet, hogy ő lesz a színész és a publikum egy személyben ilyen hozzáállással.
2013. február 12. 12:01
Péter nagyon intelligensen elintézte a dolgot. Ennél jobban nem is lehetett volna elmondani a véleményt.
2013. február 12. 12:36
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Péter tényleg nagyon éretten, és szépen reagálta le amit mondott neki Kristóf. Azért nem szeretném, hogy ez a dolog tovább fajuljon, mert Pétert bírom (Kristófot is). Sajnálom, hogy nincs benne a BK-ban, mert ő volt az egyetlen normális karakter benne.
2013. február 12. 13:20
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na ezt nem tudtam!!!!!!!!!
2013. február 12. 13:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
ezt nem is gondoltam volna
2013. február 12. 15:43
Erről sem tudtam,igaz nem vagyok nagy "Barátok közt"-fanatikus de sosem vettem észre.
2013. február 12. 16:36
Ez nagyon fura. Mondjuk nekem mind1 nem nézem a Bariköztöt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: