Starity

Louis Tomlinson ijesztőnek találja a távolságot

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 10. 18:56 #81
- törölt felhasználó -    
Persze, adják a buta tinifiúkákat, meg vándireksön így meg úgy, de nyilván mind az öten tudják, hogy ez a nagy lehetőség, most kell megszedni magukat pénzzel, mert 1-2 év múlva már alig lesz rájuk érdeklődő, 5 év múlva meg a kutya nem fog rájuk emlékezni. Sír ő, hogy jajj a barátnője így, jajj a barátnője úgy, de ez mind csak mese a médiának.

Btw vicces olvasni a drukkoló hozzászólásokat, mert azt sem tartom kizártnak, hogy az a kedves leány nem azért van mellette, mert annyira szeretik egymást, hanem mert a menedzsment azt mondta, hogy ti fiam jártok, és pont.
3 felhasználónak tetszik: Misao, Beyla, MadHatter
2013. február 10. 19:03 #82
Liiloo
Liiloo
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 11
Csatolások: 0
Azonosító: 192099
kitartást nekik!!........kelleni fog ://
2013. február 10. 19:05 #83
- törölt felhasználó -    
Decuki *-* <3 smileeee.gif
2013. február 10. 19:07 #84
Melissza7
Melissza7
visszatérő vendég

Státusz:)
Hozzászólás: 489
Csatolások: 4
Azonosító: 151770
dearanyos :33.. tartsanak is ki ! Louis és El tökéletes párt alkotnak ! *-*
2013. február 10. 19:09 #85
- törölt felhasználó -    
Tomlinson uraság biggrin.gif biggrin.gif
Nem fognak szakítani ebben biztos vagyok,Ők egymásnak vannak teremtve.Olyan aranyosak együtt.
2013. február 10. 19:09 #86
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (RenaLily @ 2013.02.10. 17:27)
Misao: Eleanor egyetemre jár, méghozzá Manchesterben, és amellett dolgozik is, így nem hiszem hogy olyan sok ideje lenne neki is oda-vissza repkedni. 
Louis - ék kapcsolata szerintem elég erős ahhoz, hogy kibírja azt a nyolc hónapot, mert azért van Skye, MSN, Twitter, Facebook, SMS, és igaz, hogy nem ugyanolyan de a semminél jobb. heart.gif Elounor heart.gif

Ezer bocsánat, én mintha azt olvastam volna hogy valami modell jányka, aki anno hallgató volt egy no name egyetemen. Nem tudom hogy működnek az egyetemek, mert még nem járok college-ba, de azt tudom ha valaki eredményt akar elérni oda is kell járni rendszeresen, akkor hogy lehet ennek az Elenornak a kemény munka és tanulás mellett a fiúk minden megjelenésük after-partyján illetve paparazzi képén ott virít? Valami akkor itt nem olyan tiszta ezzel az egyetemmel...
A második bekezdésed meg - ne haragudj - nevetséges. rolleyes.gif
Ez az egész távkapcsolat egy újabb média-darab első fejezetei. Majd ezután jönnek a megcsalós részek,ki-kivel kavar, és egyéb fogások. Mert erre igényt tart a mai fiatalság és annyi eszük sincsen hogy észrevegyék az ő fejüket akarják ezzel tömni,mert beveszik,mert vevők rá.
Szánalmas és egyben kicsit gusztustalan is, hogy egyesek ennyire nem féltik a magánéletüket.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. február 10. 19:10 #87
Amy..
Amy..
visszatérő vendég

StátuszIf you do not like it, you can go .. ;) - YOLO ;D
Hozzászólás: 395
Azonosító: 178850
ne mond h te nem ezt csinálnád.. szerintem mindenkinek van annyi esze, hogy addig szedi meg magát, amig lehet.
Szerelmes, ezért érez igy, és nem sir, hanem látja, hogy ez egy hosszú idő lesz egymástól távol, ami egyben fájdalmas is lesz, mivelhogy alig , ha fognak találkozni..
Akkor Harry-nek mért nem mondta azt, hogy te ezzel járjál? Mert Louis-éknak sem ő dirigál ilyen szempontból. Az egy dolog, hogy ő irányitja az életük nagy részét, de azt hogy kivel és mért legyen együtt azt nem ő mondja meg.
2013. február 10. 19:15 #88
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Amy.. @ 2013.02.10. 19:10)
ne mond h te nem ezt csinálnád.. szerintem mindenkinek van annyi esze, hogy addig szedi meg magát, amig lehet. 
Szerelmes, ezért érez igy, és nem sir, hanem látja, hogy ez egy hosszú idő lesz egymástól távol, ami egyben fájdalmas is lesz, mivelhogy alig , ha fognak találkozni..
Akkor Harry-nek mért nem mondta azt, hogy te ezzel járjál? Mert Louis-éknak sem ő dirigál ilyen szempontból. Az egy dolog, hogy ő irányitja az életük nagy részét, de azt hogy kivel és mért legyen együtt azt nem ő mondja meg.

Nem ő, hanem ők. rolleyes.gif A 'média' fogalom több embert foglal magában, gyakorlatilag egy egész crew-t akik igenis megmondják nekik mikor mit,hogy csináljanak ha szeretnének a köztudatban maradni. Egy elképesztően manipulatív,mocskos ipar ez - ezzel jár a hírnév és a siker. Nem véletlen hogy ilyen sok sztárnak gyűlt meg ezzel a baja,nem is egészséges dolog. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. február 10. 19:17 #89
bettike99
bettike99
unicorn.

Státuszyou see me standing but i'm dying on the floor
Hozzászólás: 3977
Csatolások: 159
Azonosító: 151860
Ezzel jár a hírnév...
2013. február 10. 19:25 #90
NinaScene
NinaScene
Bitch please, I'm Boss!

StátuszOhh, hogy hagynál már békén végre, Imádom, hogy süket vagy és nem lépsz még le..
Hozzászólás: 1187
Azonosító: 172971
Tapasztalatból-> nagyon nehéz a távolság, de kibírható ha nagyon szeretjük a másikat.♥ smileeee.gif
2013. február 10. 19:28 #91
Fanni0325
Fanni0325
Miss Anonymus

StátuszA hit segít, hogy mindent más színben láss...
Hozzászólás: 1695
Csatolások: 7
Azonosító: 138041
Szerintem nem lesz itt semmi gond. A szerelmük elég erős, ezt is kibírják. Eleanor tanul, egyetemre jár, mellette pedig dolgozik is, így enm hinném, hogy lesz ideje gyakran repkedni Louis-hoz és vissza, de feltalálták a netet és a telefont. Tudom, nem ugyanolyan mint személyesen, de a semminél jobb. Ha igazán szeretik egymást akkor minden akadályt legyőznek. smileeee.gif
2013. február 10. 19:28 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (Amy.. @ 2013.02.10. 19:10)

Nem gondolod, hogy kicsit naív vagy? A média pont ezt használja ki, és a hozzád hasonlókat így rángatnak dróton. Most mondhatom példának Selena és Bíber kapcsolatát, mert az is csak egy nagy reklámfogás volt, de biztos nincs igazam, tudom. Nem akarlak meggyőzni, de vegyél a kezedbe egy média- és kommunikáció tankönyvet, kicsit mélyedj bele, és csodák történhetnek wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Misao
2013. február 10. 19:36 #93
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
Kitartást!!!!!!!!!!!!!
2013. február 10. 19:42 #94
Bamby
Bamby
visszatérő vendég

StátuszKing of Pop, Rock and Soul ♥
Hozzászólás: 260
Azonosító: 139696
ha tényleg annyira szeretik egymást mint ahogy látszik akkor biztos kibírják ♥
2013. február 10. 19:44 #95
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Misao @ 2013.02.10. 19:09)
Nem tudom hogy működnek az egyetemek, mert még nem járok college-ba, de azt tudom ha valaki eredményt akar elérni oda is kell járni rendszeresen, akkor hogy lehet ennek az Elenornak a kemény munka és tanulás mellett a fiúk minden megjelenésük after-partyján illetve paparazzi képén ott virít?

Ismerőstől tudom, hogy kint Angliában az érettségi az a középiskolai tizedik osztályának felel meg. Tehát, ha valaki elvégzi a tizedik osztályt, akkor lazán mehet egyetemre, ahol az oktatási színvonal a béka valaga alatt van. Nem nagy was ist, hogy a luvnya egyetemre jár. Újabban csak az merül fel bennem, hogy most hova kakiljak ettől? unsure.gif Nem az Oxfordra jár, innentől kezdve számomra a kiscsaj nem ugrotta meg a lécet. Más is jár egyetemre, más is dolgozik egyetem mellett, ha kell. Én nem tudom, ezek istenek vagy mi a tököm? think.gif Már attól is össze kell tojnom magamat, hogy az egyik szereti a szerelmét (állítólag), a másik meg normális életet él, de az egyik vándís fiúcska tolja? Egyre jobban alacsonyodik az ingerköszöb, hisz nekik az a természetfeletti, hogy valaki szereti a párját, az meg szeretne diploméát. Ó, májfákingád! omg.gif
2013. február 10. 19:45 #96
- törölt felhasználó -    
Ők választották ezt. A csaj is tudta, hogy egy sztár élete nem csak a fényűzésből áll - ha ezt hitte, akkor baromira naiv -, a srác meg főleg. Mondhatta volna azt, hogy ő nem akar énekes lenni, de nem. Ezt vállalta, viselje is. Más sztárok sem nyafognak, hanem megoldják a dolgokat.

Idézet (TheDanush @ 2013.02.10. 16:27)
Abban egyetértek, hogy mások többet dolgoznak és kevesebbet nyafognak, mint a fiúk. Viszont az online kapcsolat nem jó semmire, igaz 1-2 hónapig azt mond oké, de amikor már a negyedik hónap körül járnak a dolgok? És oda utazni sincs idejük, Louisnak meg főleg nincs, mert egész álló nap gyakorlás, koncert, autogramosztás, és még sorolhatnám. Azért, ha nem is testileg, de lelkileg fárasztó tud lenni. Amikor a már nem tudom hányadik lány koslat utánad, és nem akar leakadni rólad, nem tudom mennyire nem nevezhető fárasztónak. rolleyes.gif
2013. február 10. 19:46 #97
- törölt felhasználó -    
ha igazán szeretik egymást, akk nem lesz gond!!! smileeee.gif <3
2013. február 10. 19:49 #98
jennifer45633
jennifer45633
új tag

Státuszsemi kulonos
Hozzászólás: 83
Azonosító: 191230