Már előre fél a távolságtól a One Direction tagja, ugyanis turnéra indulnak kedvese nélkül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson ijesztőnek találja a távolságot
2013. február 10. 15:33
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű.ISZONYAT HÍR!!!
2013. február 10. 15:38
Ha igazán szereti akkor talán kivárja a túrné végét míg ismét láthatja Eleanor-t.
2013. február 10. 15:40
|
|
Directioner fevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 304 Csatolások: 33 Azonosító: 186136 offline
|
Meg tudom érteni
a 8 hónap az tényleg nagyon sok
2013. február 10. 15:42
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
Imádom őket és tényleg szeretik egymást szóval nem lesz semmi gong <33
2013. február 10. 15:42
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Nagyon aranyos ahogy fél és szerintem ez nagyon jó is! Látszik hogy mennyire szereti El-t és biztos vagyok benne hogy nem lesz semmi mert El is legalább ennyire szereti Lou-t! És Louis ügyes megoldja hogy találkozzanak majd!
2013. február 10. 15:44
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Ez egy nagyon fontos hír volt
Eleanor szereti Louis-t, és Louis is szereti El-t tehát nem hiszem hogy az egyik megcsalja a másikat! Legalábbis Én nem nézem ki egyik félből sem! #Eleounor♥
Timi272: Ez aztán egy szép megnyilvánulás volt!
Örülhetnél neki, hogy Tommo boldog El mellett! :')
Timi272: Ez aztán egy szép megnyilvánulás volt!
2013. február 10. 15:48
Megértem őt, és igen, 8 hónap az sok idő, és tényleg szeretik egymást. Semmi baj se lesz, 8 hónap után is együtt lesznek
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: