Tavayly még egy csomó jó dalunk volt, most meg egyetlen igazán kiemelkedőt sem tudnék mondani...
A Dal: lezajlott a második elődöntő
2013. február 10. 14:59
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Csak itt-ott néztem bele, mert inkább Pókembertől ájuldoztam a TV2-n. Kállayt pont láttam, és hát egyszerűen borzalmas volt. Azt jól mondta a zsűri, hogy nem lehetett észrevenni a hangján, hogy beteg, és ezzel egyet is értek, mert betegen és egészségesen is ugyanolyan borzalmas. Elképesztő, hogy 48 pontot kap, amikor egy Keresztes Ildikó például csak 47-et kapott...
Tavayly még egy csomó jó dalunk volt, most meg egyetlen igazán kiemelkedőt sem tudnék mondani...
2013. február 10. 15:07
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
utálom ezt az országot.
miért kell mindenáron tehetségtelen senkiket, vagy tehetségtelen, de sajnos ismert embereket küldeni? a magyar sztárok 90%-át mondjuk amúgy is rühellem xd
miért kell mindenáron tehetségtelen senkiket, vagy tehetségtelen, de sajnos ismert embereket küldeni? a magyar sztárok 90%-át mondjuk amúgy is rühellem xd
2013. február 10. 15:33
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
hol van keresztes?
2013. február 10. 16:19
Drága Kállay-Saunders András nem tudom, mivel érdemelte ki a maga 48 pontját, de egészségére. ByeAlex nekem nagyon tetszett, nagyon szimpatikus személyiség, és a száma is jó. Völgyesi Gabi is nagyot alakított, a már megszokott Unique -s színvonalat nyújtotta. Veca sem volt rossz, és Odett sem. Vastag Tomi száma nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet...
2013. február 10. 16:20
A szamuráj gyereken besírtam...
de azért elment...
2013. február 10. 16:21
Idézet (Elody @ 2013.02.10. 15:07)
utálom ezt az országot.
Völgyesi Gabira például azt mondani, hogy tehetségtelen, az azért elég erős. Meg Kovács Ákosra, vagyis ismertebb nevén csak Ákosra, aki éppen egy olyan magyar sztár, aki külföldön is koncertezik, a zenéje pedig egy nagyon nagyon erős színvonalat visz... szóval, szerintem kissé gondolkozz el, áss mélyebbre és láss át olyan, valóban tehetségtelen embereken, mint Fluor Tomi, vagy SP. Hidd el, vannak jó magyar előadók, csak keresni kell.
2013. február 10. 16:34
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
haaaajráááá !!!!!
2013. február 10. 17:02
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Vastag Tominak nagyon örültem.Iszonyat jó hangja van.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: