A korzikai énekesnő harmadik meglepetése is megjelent: ezúttal egy képriport formájában, mely az egyik új dalának a szövegét is tartalmazza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Képriporttal lepte meg rajongóit Alizée
2013. február 10. 11:06
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
2013. február 10. 11:12
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Kedves tőle *.*!
2013. február 10. 11:29
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Ez nagyon kedves tőle!!!!!!
2013. február 10. 12:00
Remek fotó lettek, bár nem rajongok a sztárért, de ez rendes volt. (:
2013. február 10. 19:22
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
A fordításba azért nem kezdtem bele, mert még angolra se tudták normálisan lefordítani eddig, mivel fennakadtak egy soron, hogy vajon milyen értelemben használják, de alapjában véve arról szól, hogy a férfi, akit Alizée (?) szeret, nem igazán törődik vele. Viszont felmerült az a lehetőség is, hogy nem Jérémy-ről szól a dal, hanem inkább Matt Pokoráról, bár az is kérdéses, hogy ők ketten egyáltalán jártak-e. Legalábbis én nem tartom hiteles forrásnak a Voici-t és a benne megjelenő pletykákat...
2013. február 10. 20:31
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Jók lettek a képek
2013. február 11. 16:47
|
|
|
Nem biztos, hogy tökéletes a fordítás, mert az angolról fordítottam, és van pár kifejezés, ami szerintem számukra sem világos, és jobban nem tudták megoldani. Igazából ha a teljes szöveg meglenne, akkor egyszerűbb lenne... Így ha vki hibákat vél benne felfedezni, szóljon.
"Ő annyira szép, de olyan törékeny az eső-páncélja, amely megtörik a megjegyzéseim alatt, amikor szórakozom rajta.
Nem szereti a munkáját, azt mondta nekem, ez bolondoknak való...
Hogy minden alkalommal, amikor megszólal az ébresztőóra, változtatna a tempón, de már túl késő. Már a metróban van. Az én lovagom...
...Don Quijote a harmincas éveiben jár, de még mindig egy gyermek, az én lovagom...
...Megkérdeztem tőle, szeret-e engem, de nem válaszolt.
Az én értéktelen lovagom, az én kis gazemberem, aki jónak találja magát a lányoknál, de nem törődik velem...
Az én lovagom..."
Nagyjából így lehet lefordítani.
"Ő annyira szép, de olyan törékeny az eső-páncélja, amely megtörik a megjegyzéseim alatt, amikor szórakozom rajta.
Nem szereti a munkáját, azt mondta nekem, ez bolondoknak való...
Hogy minden alkalommal, amikor megszólal az ébresztőóra, változtatna a tempón, de már túl késő. Már a metróban van. Az én lovagom...
...Don Quijote a harmincas éveiben jár, de még mindig egy gyermek, az én lovagom...
...Megkérdeztem tőle, szeret-e engem, de nem válaszolt.
Az én értéktelen lovagom, az én kis gazemberem, aki jónak találja magát a lányoknál, de nem törődik velem...
Az én lovagom..."
Nagyjából így lehet lefordítani.
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: