A Grammy-történelem legrosszabb ruhái
2013. február 09. 22:51
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Volt egy pár amin nagyot néztem:D jó cikk lett.
2013. február 09. 23:00
Na végre egy ruhás-cikk, ahol tényleg azokat szedték össze, amikre a cikk címe utalt.
Azért Imogen Heap hajviselete megmozgatta a fantáziámat és nem tűnik olyan egetverő ökörségnek.
Azért Imogen Heap hajviselete megmozgatta a fantáziámat és nem tűnik olyan egetverő ökörségnek.
2013. február 10. 00:06
|
|
Forever16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 769 Csatolások: 59 Azonosító: 153235 offline
|
Nem értem, hogy miért nem tudnak azok a sztárok, akik nincsenek stilusérzékkel megáldva egy jó stylisthoz. Mielőtt valaki megjegyezné, hogy ezt is stylistok adták rájuk, aláhuznám azt a szót, hogy JÓ. De akkor is... senki sem adná rám ezeket a ruhákat...
2013. február 10. 09:32
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Ha már futtya nekik gyönyörű márkás ruhákra,akkor miért ilyen borzalmakat húznak? o.O
2013. február 10. 09:44
Jesszusúristen.
De ha nekik tetszik csak nyugodtan.
2013. február 10. 11:38
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ilyen ruhákban utcára sem, nem hogy díjkiosztóra... Néhány sztár nem tud a stylistjának nemet mondani, vagy is remélem nem mertek. Mert ha maguktól vették fel ...
2013. február 10. 11:40
Ezek tényleg szörnyűek de Lady Gagától és Nickitől már megszokhattuk
2013. február 10. 11:54
Igaza van LBDKH88-nak. Én Lady Gagá-tól egyátalán nem vártam hogy valaha is valami értelmes elegáns és szép ruhában jelenjen meg. A húsruha meg borzalmas. Nicki Minajt se láttam annyira értelmes göncben. Szerintem Rihannájé egészen elviselhető!
2013. február 10. 13:10
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Sasha Gradiva ruhája a legjobb
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: