Emma Watson kiáll Kristen Stewart mellett
2013. február 09. 13:40
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Mindig is imádtam Emmát, teljesen egyetértek vele
2013. február 09. 13:46
Igaza van Emmának, és kicsit már túlzásba esett a média a dologgal kapcsolatban, de Kristen sem tudja elfogadni a következményeket.
2013. február 09. 13:47
itt nem az a kérdés h sztár neki is vannak hibái meg stb
Itt kérem szépen az hogy ha egy szürke hétköznapi ember lenne elítélendő lenne e, és én az értékrendem alapján azt mondom hogy hibás, de nem csak ő
Am ez már régen lerágott csont
Itt kérem szépen az hogy ha egy szürke hétköznapi ember lenne elítélendő lenne e, és én az értékrendem alapján azt mondom hogy hibás, de nem csak ő
Am ez már régen lerágott csont
2013. február 09. 14:07
|
Marcika888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 195543 offline
|
Mindenki hibázhat néha. Mindenki megbotlik néha.
2013. február 09. 14:10
Kedves dolog volt Emmától, hogy kiállt Kristen mellett, de akkor sem kellett volna Kristennek megcsalnia Rob - ot
2013. február 09. 14:17
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Egyetértek Emmával! Aranyos dolog h kiállt mellette.
2013. február 09. 14:20
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
"Akik rajonganak érte az ő példáját fogják követni" Te most szivatsz? Aki Kristen rajongó az meg fogja csalni a párját mert ő is megtette? Én nem tudom, meddig süllyedtek még az ítélkezéssel? Tudom, hogy ortt mindenki tökéletes és sokat megélt, bölcs ember, és megmondja hogy vállalni kell a következményeket, de amire Emma próbált rávilágítani, az pont az hogy mivel Kristen is ember, attól függetlenül hogy híres, nincs rajta egy plusz tökéletesítő, hibagátló réteg ami miatt kevesebb esélye van hibát véteni, mint bárki másnak, pedig úgy viselkednek vele. Csak míg másokat a közvetlen környezetük ítél el ezért, őt millió számára teljesen ismeretlen ember akiknek pluszban fogalmuk sincs a dologról, mégis úgy tesznek mintha lenne. Megítélik emberileg, pedig nem ismerik, belevonják a karrierjét pedig annak ehhez semmi köze. Egy nem híres ember hol szív ennyit egy hiba miatt? Nem csak az egyértelmű következmények viseléséről van szó, hanem többek közt az olyan elborult konklúziók elviseléséről, hogy a rajongói követni fogják őt...
1 felhasználónak tetszik:
Running Fool
2013. február 09. 14:20
Már lassan fél éve történt ez a híres megcsalás és még mindig ez a téma? Mi ez, valami örökzöld sláger vagy mi? Egyszerű a téma: Kristen megingott, de megbánta. Nincs olyan ember, aki ne hibázott volna, csak épp nem vallják be.
1 felhasználónak tetszik:
Running Fool
2013. február 09. 14:30
Már elég elavult téma számomra de úgy néz ki, hogy sokaknak nem....... Teljesen igaza van Emmának.
2013. február 09. 14:31
|
|
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline
|
Aranyos tőle, és teljesen igaza van!Hanyagolni lehetne már a témát!Kegyetlenség amit csinálnak már!!... Ő is csak ember, a maga hibáival, és rossz döntéseivel, és nem tudom megérteni miért nem lehet ezen továbblépni...
2013. február 09. 14:32
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
Ez aranyos Emma-tól de nagyon nem bírom Kristent..
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.