Alekosz kiáll VV Veronika mellett
2013. február 09. 11:21
persze hogy kiállt mellette.Hisz Épeszü nő nincs aki valaha is szóbaállna vele.Így mivel Veronikát is faképnél hagyták az ismerősei, így lát némi esélyt arra, hogy egyszer az életben összekoszolhassa a virslijét.Ennyi.
2013. február 09. 12:02
|
|
Nikancs10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 422 Csatolások: 8 Azonosító: 136061 offline
|
Azért tagadta mert szégyellte. És abban nem igazán értek egyet Alekosszal hogy a megélhetőségért csinálta.Lehet, hogy nem sok munka lehetőség van, de biztos akadt volna ás is.
2013. február 09. 12:59
|
|
Jonialvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 196 Csatolások: 2 Azonosító: 182153 offline
|
Oké fel vagyok készülve,a leszolásokra meg minden.Nyugottan.Engem teljesen hidegen hagy,hogy Alekosszal meg ezzel a csajjal mi van.Ha szégyelte miért csinálta?Miért nem tudott rendes egyetemet végezni.Bocsánat de az iskola arra való,hogy tanulj és valami legyél felnött korodban.Mit bőg mint egy 5 éves?Ezen elöbb el kellet volna gondolkoznia.A másik:azok a barátok akik ilyen esetben cserbenhagynak nem is barátok.A barátok elméletileg azért vannak,hogy bármilyen próblémában,anyagi gondokban ki áljanak mellette! Szánalmas az egész banda és ha már itt vagyok az RTL-ről is lennek egy-két véleményem.Mi a francért tesznek be a műsorokba ennyi semmirekellő embert?Hogy minél több botrány legyen..?Már az RTL se tud lejjebb süllyedni...
2013. február 09. 14:20
Jonial, ez egy keserű már-már életigazság és nem csak pesszimistáknak. "Mindig van lejebb." És erre az RTL általában jó példa.
2013. február 09. 17:07
Idézet (Jonial @ 2013.02.09. 12:59)
Oké fel vagyok készülve,a leszolásokra meg minden.Nyugottan.Engem teljesen hidegen hagy,hogy Alekosszal meg ezzel a csajjal mi van.Ha szégyelte miért csinálta?Miért nem tudott rendes egyetemet végezni.Bocsánat de az iskola arra való,hogy tanulj és valami legyél felnött korodban.Mit bőg mint egy 5 éves?Ezen elöbb el kellet volna gondolkoznia.A másik:azok a barátok akik ilyen esetben cserbenhagynak nem is barátok.A barátok elméletileg azért vannak,hogy bármilyen próblémában,anyagi gondokban ki áljanak mellette! Szánalmas az egész banda és ha már itt vagyok az RTL-ről is lennek egy-két véleményem.Mi a francért tesznek be a műsorokba ennyi semmirekellő embert?Hogy minél több botrány legyen..?Már az RTL se tud lejjebb süllyedni... 
Igaz!És mitől jobb mint a rablás?!Gusztustalan!
2013. február 09. 18:58
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Én nem lepődtem meg Veronikán de nem is ítélem el az ő élete ő tudja mit tesz.Bár tudhatta volna hogy kifog derülni előbb utóbb ha bekerül a rivaldafénybe.
2013. február 09. 19:10
|
|
Olgaaa12† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.13. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 32 Azonosító: 191496 offline
|
Én sem lepődtem meg rajta, már amikor benne volt a VV-ben és már úgy játszotta magát tudtam hogy egyszer ott fog kikötni, de nem gondoltam volna hogy megfogja bánni. Most meglepődtem..
2013. február 09. 19:59
Megint ez a barom és az ő „értelmes” nyilatkozatai.
2013. február 09. 20:22
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Úff én is szégyellném ha a lányom lenne O_O
2013. február 09. 22:58
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Nee.. már megint ők? Az elmebeteg kacsa, meg a kubai észkombájn.. (nem írhatok többet, még letiltanának.)
Süllyedjenek el ott ahol vannak. -.-
Süllyedjenek el ott ahol vannak. -.-
2013. február 09. 23:16
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Ez az Alekosz annyira okos!!! ...foglaltassuk már aranyba a nevét!!!! Mindkettőjüktől okádni tudok.. ez a Veronika meg hogy néz ki??? Igencsak nem vonná meg egy egészséges marha a cukorrépát tőle!!!
2013. február 10. 08:16
|
|
belieberTumblr girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 18 Azonosító: 175940 offline
|
Amikor a VV nak vége volt és utána 1-2 hétig folyamatosan VV hirek voltak,aztán nem voltak,és megörültem,hogy több nem lesz ....na tessék.! Ráadásul veronika.?? áhhhhh...
2013. február 10. 14:32
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
szanalmas ,ugy mint az alekosz is ,nem veszi eszre alekosz sem hogy a sujjesztobe van mar reg es tesznek ra az emberek!?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: