A Tudorok című sorozat rosszfiúja is megszállja Budapestet, méghozzá pár hét múlva a Drakula című sorozat forgatásának céljából.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb színészáradatra számíthatunk Budapesten
2013. február 08. 16:51
én tuti el nem megyek. majd ha Robert Pattinson jön....
2013. február 08. 17:16
Egy híresség az már 'megszállás'?
Most mosolyogjak kínomban?
Most mosolyogjak kínomban?
2013. február 08. 17:22
Drakula szerelmét, Minát pedig Jessica De Gouw (Arrow) fogja alakítani. Katie meg Lucy Westenra-t.
Voltam a castingon, ugyanaz a statisztaszervező csapat tartotta, akik a Borgiákat is szokták. Rengetegen voltak és nagyon sokat kellett várni, de elvileg sok emberre van szükség. Azt mondták lesznek elegánsabb báli jelenetek és "korhűbb" (de finoman fogalmaztak:D) jelenetek.
Voltam a castingon, ugyanaz a statisztaszervező csapat tartotta, akik a Borgiákat is szokták. Rengetegen voltak és nagyon sokat kellett várni, de elvileg sok emberre van szükség. Azt mondták lesznek elegánsabb báli jelenetek és "korhűbb" (de finoman fogalmaztak:D) jelenetek.
2013. február 08. 19:21
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na ez jó hír!!!!!!!!!!!!!
2013. február 08. 22:24
|
|
hirondelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.23. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 194553 offline
|
úúúristen de jó lesz:))
2013. március 31. 19:10
|
|
melonfuckerweirdkidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 161699 offline
|
Istenem istenem tejóég könyörgöm mondja valaki hogy Katie is jön,ugye igen????mert ez a cikk sajna nem ír erről de muszáj tudnom mert ha igen akkor ha törik ha szakad felkutatom!!!!!!!!!*______* valaki???
2013. április 12. 21:04
|
|
Emmelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.21. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 115190 offline
|
Kérlek ha tud valaki valami konkrétat a forgatás helyéről árulja el nekem! Nagyon szeretnék találkozni Katei Mcgrath-szal. Eddig szakdogát írtam és nem volt sok szabadidőm de nagyon szeretném felkutatni. Már egy újságírót is megkerestem hogy segítsen, de eddig semmi. Kéérlek!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: