A One Direction is Taylor Swiften viccelődik
2013. február 08. 19:36
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Akkor mi van ha dalt ír az idiota pasiairól? Igen szerintem Harry Style egy idiota nem tudom szavakkal kifejezni mennyire utálom ezeket a nyálgépeket undoritoak Harry csak kihasználta Taylort mert egy szemét dög és még ti odavagytok a drágalátos nyálgépekért akik mindenkit kihasználnak addig ti csak szidjátok Taylort csak azért mert szerelmesek vagytok Harrybe és a többi banda tagba hát én meg elhányom megamat tölük mert Taylor nem érdemelte meg, hogy így bánjanak vele mert nem csinált semmi rosszat legfeljebb az az egy hibája volt, hogy valaha elkezdett járni Harryvel. Ti inkább fogjátok be mert nem tudtok semmit Taylorról!!! Sem a drágalátos kis bandátokról nem tudjátok milyenek akkor meg ne írjatok semmit róla, hogy mekkora egy r*banc mert szerintem nektek sem esne jól ha ilyeneket mondanának rólatok. Úgyhogy előbb gondoljátok magatokat Taylor helyébe és gondolkozatok mielőtt olyanokat mondtok vagy írtok ami egyáltalán nem ráttok tartozik!!
2013. február 08. 19:46
Nina 10 A tiédnél értelmesebbet még senki nem írt..
2013. február 08. 19:47
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Idézet (BellaLove @ 2013.02.08. 18:28)
Hát ez már komolyan iritál ez a nő.. 4 pasiról írt már dalt..:// ez lesz az ötötdik.. szánalmas pedig régen én is szerettem. Azt hiszi ha dalt ír akkor megútáltatja harry-t mindenkivel... hát nagyon téved..-.-xdd!
Nem tudja megutáltatni mindenkivel mert szinte már mindenki utálja ennyi
Örülök, hogy még vannak olyanok akik kiállnak Taylor mellet nem olyanok akik utálják mert járt egy ilyen alakal
2013. február 08. 20:23
|
|
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline
|
Nagyon ugyes
Kit érdekel Taylor Swift???
Igazuk van...Erre kellenek neki a pasik,hogy dalt írjon róluk
2013. február 08. 20:26
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mondjuk én biztos,hogy nem írnék egy volt pasimról sem...
2013. február 08. 20:29
taylor swift and harry styles .
taylor swift and taylor lautner .
taylor swift and john mayer .
taylor swift and joe jonas .
every day different dick (Y)
2013. február 08. 20:31
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
tény, hogy Taylor túlzásba viszi a pasizást.. de hogy ez a gyerek ennyire..fúú... le se tudom írni, mennyire.. áá.. tényleg nem megy.. utálom, kész ennyi.!
2013. február 08. 20:33
|
|
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline
|
Idézet (zsoofii07 @ 2013.02.08. 20:29)
taylor swift and harry styles .
ne túlozzunk, maradjunk a month-nál
2013. február 08. 20:59
|
Gaby14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 173166 offline
|
tnekem erről annyi a véleményem,hogy Taylor felnőtt nő,Harry meg egy fiatal srác,azt csinálnak amit akarnak.Tény,hogy én sem bírom Taylor-t,de mindenkinek meg van a saját "nyugtatója"! Neki a dalírás ilyen,nekem pl az írás,másnak meg a tánc,olvasás,stb. Mindenki máshogy fejezi ki magát,Harryről pedig annyit mondanék ezzel kapcsolatban,hogy attól,hogy valakit nem farkalt meg,attól még nem kell ezt csinálni...
NEM KÉREK a rajongóktól semmilyen gyűlölködést,mert nekem nincsen bajom az 1dvel,meg különösebben Taylorral sem.Már csak egy kérdésem van!Ez amúgy miért is nagy hír??:S
NEM KÉREK a rajongóktól semmilyen gyűlölködést,mert nekem nincsen bajom az 1dvel,meg különösebben Taylorral sem.Már csak egy kérdésem van!Ez amúgy miért is nagy hír??:S
2013. február 08. 21:36
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Harry, az óvódás. Harry, a rossz. Harry, a bűnbak.
Taylor, a felnőtt nő. Taylor, a jó. Taylor, a szent.
Ezeket szinte minden egyes olyan cikknél látom, amiben Őket hozzák, illetve írják össze. Igen, "együtt" voltak, de nem ment nekik, és szakítottak. Mennyi, de mennyi olyan cikk van még, ahol más párokat szednek szét és tesznek össze. Nos, ez sem kivétel. Ez is még "divat" lesz egy pár hónapig és eltűnik, mert majd lesz más, ami friss lesz.
Mindegy is, maradjunk annyiban, hogy van ez a dolog, és egy darabig egyet értek Gaby14 - vel!
Taylor, a felnőtt nő. Taylor, a jó. Taylor, a szent.
Ezeket szinte minden egyes olyan cikknél látom, amiben Őket hozzák, illetve írják össze. Igen, "együtt" voltak, de nem ment nekik, és szakítottak. Mennyi, de mennyi olyan cikk van még, ahol más párokat szednek szét és tesznek össze. Nos, ez sem kivétel. Ez is még "divat" lesz egy pár hónapig és eltűnik, mert majd lesz más, ami friss lesz.
Mindegy is, maradjunk annyiban, hogy van ez a dolog, és egy darabig egyet értek Gaby14 - vel!
2013. február 08. 21:44
Tudod, én bejártam nyelvtanórára - és nem bántam meg
Mi az, hogy senkit nem érdekel a véleménye? Fogjátok már fel, kedves tucatsztárok rajongói, hogy ez egy SZABAD fórum, leírhatja mindenki a véleményét, kulturált formában. Akik meg nem gondolkoznak, azok nem az ellenrajongók, hanem azok a fanatikusok, akik vakon védik a kedvenceiket - mindennek van határa!
Mi az, hogy senkit nem érdekel a véleménye? Fogjátok már fel, kedves tucatsztárok rajongói, hogy ez egy SZABAD fórum, leírhatja mindenki a véleményét, kulturált formában. Akik meg nem gondolkoznak, azok nem az ellenrajongók, hanem azok a fanatikusok, akik vakon védik a kedvenceiket - mindennek van határa!
Idézet (Nina 10 @ 2013.02.08. 19:47)
Nem tudja megutáltatni mindenkivel mert szinte már mindenki utálja ennyi
Te mondod, hogy szánalmas? Ismered? Szerintem nem akkor ne mondj róla ilyeneket inkább tards meg magadnak a véleményed mert senkit sem érdekel mit gondolsz te is akárcsak a többi utálkozó nem gondoltok a következményekre nem gondoltok bele ez nektek, hogy esne nem képzelitek magatokat Taylor helyébe de ami a legszomorúbb, hogy nem gondolkoztok ha egyáltalán képes vagy rá mielőtt olyanokat írsz amikhez semmi közöd
Örülök, hogy még vannak olyanok akik kiállnak Taylor mellet nem olyanok akik utálják mert járt egy ilyen alakal
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: