A One Direction is Taylor Swiften viccelődik
2013. február 10. 17:37
|
|
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline
|
Már megbocsáss, FÉRFIAK????? o_O Hol látsz te akár egy férfit a sok homi közt ebben a bandában?
Ezek mind kisgyerekek még. Amúgy meg teljesen mindegy hányszor dobták a csajt más kárára poénkodni gusztustalan.
2013. február 10. 17:58
|
|
OneDirection1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 195769 offline
|
Hogy tudjátok sajnálni Taylor-t? -.- Szerintem szánalmas hogy a jóhirnévű pasikat kihasználja -.-"
2013. február 10. 18:03
|
|
ViolDirectioneerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 195767 offline
|
Ők nem melegek! Fiúk, ti csak féltékenyek vagytok, hogy sose lesztek ilyen helyesek és sikeresek-.-
2013. február 10. 20:00
Taylornak nincs szüksége jóhírnevű pasikra mert nélkülük is sikeres. Attól, hogy huszonévesen mindig szerencsétlenül jár a szerelemben nem feltétlen az ő hibája.Mi van ha 20pasiből 15szakított vele és ő a többi 5el? Nem tudhatjuk, ezért nem kéne őt ribizni vagy viccelődni vele. Adale úgyanúgy a pasijai után írt dalt....(Jó mundjuk mára Adale már megtalálta az igazit)Ami pedig a fiúkat illeti, tipikus pasik, érzéstelen bunkó retadrált barmok.
2013. február 10. 21:52
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Harry egy szemet. Ezt nem neztem volna ki belole, mocsok. Poenkodjon csak, Taylor magasrol leszarja es nelkule is iszonyu sikeres!
2013. február 11. 01:57
|
|
BonnieWrightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 188761 offline
|
Mi az hogy HARRY a szemét, meg a buzi meg a szar?! Épelméjűek vagytok?! Tay kihasználta miért ne poénkodhatna, fáj az nektek, idióták?!
2013. február 11. 13:43
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Először is, ha cikket ír valaki, járjon utána a dolgoknak, ugyanis Harry már 19 éves, de nem is ez a legnagyobb baj. Amúgy meg ebből a fele sem igaz szerintem, kezdve arról, hogy Tay 5 dalt írt róla, odáig, hogy Harryék ezzel viccelődnek. Vagy ha mégis, akkor eléggé vicces, mivel Ő járt Taylorral. Na mindegy, hülyeség az egész, a média nagyon összefogott, hogy lejárassák Taylort és persze a névtelen források egy kis kenőpénzért bármilyen sztorit kitalálnak. Biztos vagyok benne, hogy a pletykalapoknál van olyan ember, akit azért fizetnek, hogy találjon ki botránykeltő sztorikat (nem csak Taylorról, hanem bárkiről és bármiről). És egyetértek LittleCatMeow
2013. február 11. 15:02
Jól teszik.Taylor egy,nem akarok csúnyán beszélni és nem is szoktam általában de egy k*rva!! -.-
2013. február 11. 17:49
Én a Directioneer-et teljesen megértem...mivel ők megőrülnek az 1D-ért ezért őt védik...most kaphatok sok komit h ez nem igaz..de van benne valami...
ne vegyétek sértésnek de azért az 1D-ek nem kéne más szerelmi életével foglalkoznia!..mondjuk nem is az 1D a ludas...mert itt SENKI se hibás...az egy normális dolog h ha két híres ember szerelmes egymásba és szakításukat egy dalban mondják el és próbálják visszahódítani párjukat mint Taylor esetébe...ezt nem kell úgy felfujni...
2013. február 11. 20:24
|
|
Sayaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.13. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 127021 offline
|
Hát ez az egész teljesen nevetséges. Ugyan már, azért nem kell egyik oldalnak sem felháborodni, az ő magánéletük, azt csinálnak vele, amit akarnak. Egyik "félért" sem rajongok, szóval én ezt tárgyilagosan nézem. Csúnya dolog a 1D-től, hog csúfólodnak, de ha Taylor megbántotta a srácot, akkor megértem, másképp viszont ez nagyon gyerekes dolog. És a 1D fanok is szégyeljék magukat. Azért k*rvának és sz*kának titulálni valakit, csak mert kiírja magából az érzéseit. Sok író ezt teszi, én is ezt szoktam, ha nyomja valami a szívem, utána el tudom engedni a dolgot, sokkal könnyebb minden. És ha Taylor ettől gazdagszik meg, akkor hajrá, ő írta, az ő szavai, ő áldozott bele időt és energiát, szóval megérdemli. Mindenki úgy teszi túl magát a dolgon, ahogy akarja, lehet, hogy Taylor sokkal többet várt a kapcsolattól. Most nehogy azért legyetek felháborodva, mert ő keresi a szerelmet. Fiatal, szóval ideje van bőven, nem ül a seggén, ő keresi meg a szerelmet. Jó, most kicsit Taylor pártját védem, de csak azért, mert a 1D-t nem kell, megvédik a fanok, méghozzá elég csúnyán. Nem értem miért nem lehet szépen véleményt nyílvánítani... Van, amit soha nem fogok megérteni! :S
2013. február 11. 20:29
dorka02:
Megdícséred őket amiért egy nőt megaláztak, gratulálok:) A saját fajtád ellen vagy, remélem tudod.
Megdícséred őket amiért egy nőt megaláztak, gratulálok:) A saját fajtád ellen vagy, remélem tudod.
2013. február 11. 21:14
Szerintem ez nem megalázás, ez az igazság egyszerű kimondása...-.- Undorodom Taylortól még mindig, és azt hiszem, hogy ez nem is fog változni.. Nem normális, hogy vagy 20 pasival kavar egy évben (aztán meg arrólír dalokat.......)
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: