A One Direction is Taylor Swiften viccelődik
2013. február 09. 17:13
|
|
zsiráfvigyorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 23 Csatolások: 189 Azonosító: 186927 offline
|
Ebben a dologban az a vicces, hogy szerintem azok az énekesek, akik maguknak írják a számaikat, nyilván a való életből merítenek. Csak Taylor elmondja, kikről szólnak a dalai, és ezért támadják egyfolytában.
2013. február 09. 17:20
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Én eddig nem törődtem a kettejükről szóló hírekkel, mondván "mit érdekelnek engem a szaros kis popsztárok?", de azért ez több a soknál. Ha csak Taylor nem bántotta meg nagyon, nagyon mélyen Harry - t, akkor annak a kissrácnak semmi joga gúnyolódni rajta. És ha mindenkiről dalt ír? Ha neki így könnyebb túllépni a románcain, akkor csak nyugodtan. Vagy folytsa magába aztán legyen öngyilkos?
Ha tényleg azért szakítottak, mert Taylor nemakart lefeküdni Harry - vel, akkor jobb is, hogy szétmentek. Mert ha egysrác nem tud várni egy lányra, akkor nem is kell neki igazán.
Ha tényleg azért szakítottak, mert Taylor nemakart lefeküdni Harry - vel, akkor jobb is, hogy szétmentek. Mert ha egysrác nem tud várni egy lányra, akkor nem is kell neki igazán.
2013. február 09. 17:27
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2013.02.08. 11:54)
Harryt azért nem érdekli Taylor, mert nő 
ez a nap beszólása XD
2013. február 09. 18:43
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Na ez a hír jokedvre deritett!!;-)Ennél jobb cikkett.Hajrá OneDirection poénlodjatok még Talylor talán nem ir dalt vagy aszt kétlem mert Taylor nyilatkozása hogy:Vissza a studioba Oo.Ez azért Taylortol nagyon szemétség volt.De Miceal J. Foxnak igaza van mindig a feljapottakkal jár ami már megszokás.De a nagy undormányság tényleg hogy a volt pasijairol urt dalokbol gazdagodik meg.Taylor Swift egy sz"'a k"'a.o_O
2013. február 09. 19:27
|
|
Berniiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 157252 offline
|
Héhéhé!
Miért Harry-t szidjátok?
Az a szerencsétlen Taylor küldte Conor-nak az sms-t, rögtön a szakításuk után.. meg, ahogy Harry-t ismerjük, nem csak azért az egy dologért dobta.. :DDDDDDDDD
Miért Harry-t szidjátok?
Az a szerencsétlen Taylor küldte Conor-nak az sms-t, rögtön a szakításuk után.. meg, ahogy Harry-t ismerjük, nem csak azért az egy dologért dobta.. :DDDDDDDDD
2013. február 09. 19:46
|
|
Rebekkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 179321 offline
|
Idézet (Lili1DLoveForever @ 2013.02.09. 18:43)
Na ez a hír jokedvre deritett!!;-)Ennél jobb cikkett.Hajrá OneDirection poénlodjatok még Talylor talán nem ir dalt vagy aszt kétlem mert Taylor nyilatkozása hogy:Vissza a studioba Oo.Ez azért Taylortol nagyon szemétség volt.De Miceal J. Foxnak igaza van mindig a feljapottakkal jár ami már megszokás.De a nagy undormányság tényleg hogy a volt pasijairol urt dalokbol gazdagodik meg.Taylor Swift egy sz"'a k"'a.o_O
Nem igazán tudom értelmezni azt, hogy mit írtál.
Nem értem, hogy miért lenne szemétség Taylortól, hogy közölte a rajongóival, hogy visszamegy a stúdióba?
2013. február 09. 22:09
Bernii irta:
Héhéhé!
Miért Harry-t szidjátok?
Eggyet értek veled
Héhéhé!
Miért Harry-t szidjátok?
Eggyet értek veled
2013. február 10. 09:13
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
mindig is tudtam h ez a harry nagy szemét.... :I szegény
Taylor.....
Taylor.....
2013. február 10. 09:37
Harry egy nagy szemét! A directionerek meg abba hagyhatnák taylor cikizését és bele gondolhatnának abba hogy milyen szemét emberért rajonganak.
2013. február 10. 10:12
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Taylor egy gyökér:D 1 hónap kapcsolat után világfájdalma van. Michael J. Foxnak igaza van..
De az 1D se jobb, megnyugodhattok. Senkinek sem állok az pártján, mindegyik felszínes és idióta, és már baromira elegem
De az 1D se jobb, megnyugodhattok. Senkinek sem állok az pártján, mindegyik felszínes és idióta, és már baromira elegem
2013. február 10. 10:12
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
elegem van belőlük.
2013. február 10. 14:35
|
|
xx Lex xxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 179060 offline
|
A fiúknak és Michael-nek teljesen igaza van..
A csajjal van valami baj, ha már ennyiszer szakított/ak vele! -.- /Taylor egy kicsit már engem is kikészít -.-/ Most már értem miért használja ki a férfiakat : hogy legyen mit rakni az új albumjára!
SZÉGYEN!
(saját vélemény) *.*
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: