Kimi teljesítményét meg tuti nem fogja ez a dolog visszafogni, inkább eddig nyomhatta volna rá a bélyegét, most, hogy lezárják a kapcsolatukat, inkább szerintem is megkönnyebbülhet.
Vége Räikkönen házasságának
2013. február 09. 23:40
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Én csak azon lepődtem meg, hogy nem hamarabb. Sajnos nem nagyon működött ez a házasság már évek óta, ha hallani is lehetett vmit róluk, akkor az általában negatív jellegű volt. Szerintem így mindkettejüknek jobb lesz.
Kimi teljesítményét meg tuti nem fogja ez a dolog visszafogni, inkább eddig nyomhatta volna rá a bélyegét, most, hogy lezárják a kapcsolatukat, inkább szerintem is megkönnyebbülhet.
2013. február 20. 18:55
Jenni-nek annyiban igaza van, hogy Kimi tényleg elég "kicsapongó". Nem hiszem, hogy Kimi érzelmi válságba jut emiatt...
2013. március 18. 09:18
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Idézet (stacy17 @ 2013.03.08. 16:58)
a kis tinilányokon kívül senki nem akar egy bulizós arrogáns pasival együtt élni, főleg nem hosszútávon
Jó hát azért ezt így kijelenteni nem lehet, egyikünk sem tudja az igazi okokat, nem tudhatjuk, hogy valóban Kimi 'kicsapongó' élete vezetett idáig. Az egy dolog amit mi látunk kívülről, és azt sem értem miért mindenki csak Kimit bántja, Jenniről sem tudjuk milyen igazából, és egy házassághoz két ember kell, nem lehet ráverni mindent az egyik félre.
Ami pedig a teljesítményét illeti, Alonson is érződött, a házassága utolsó évében, hogy nem volt éppen a topon, amióta pedig elvált sokkal felszabadultabb, és szerintem ezzel Kimi sincs másképp.
2013. május 07. 20:28
|
|
gruberniki2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 6 Azonosító: 175303 offline
|
Ezazzzzzzzz!!!!
Mármint sajnálom,hogy szétmentek,de ugyanakkor örülök,hogy végre "szabad".
2013. május 07. 20:34
Nagyon sajnálom őket, annak ellenére, hogy nem vallhatom magam Forma1 rajongónak, mert tényleg nem vagyok az, bírom Kimi-t és sajnálom a dolgot. Remélem ők is megtalálják a boldogságot majd egy másik ember oldalán, és remélem ez nem fogja Kimi-t befolyásolni a versenyzésben.
2013. május 07. 20:35
Shenayla teljesen igazad van, egy kapcsolat mindig két emberen áll, így egy házasság is.
2013. augusztus 01. 10:50
|
|
NewYorkGirl3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 187964 offline
|
Cynthia! Ebben a "Skandinávia szépe" versenyben minden skandináv országból részt vettek, nem csak Finnországból. Egyébként Norvégia is oda tartozik...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: