Zayn Malikot kidobják a One Directionből?
2013. február 07. 18:53
|
|
idiots_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 187705 offline
|
ez úgy kamu ahogy van:'D Zayn nem csalta meg Perrie-t! Meg ha kiraknák a bandából, mit érnének vele? Azt hogy feloszlik az egész One Direction...azért a menedzsereknek több eszük van;)
2013. február 07. 18:53
|
|
Rock Powervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 168 Csatolások: 10 Azonosító: 191756 offline
|
Az ő dolga,senki ne szóljon bele! Miért baj az,ha élvezi az életet??Ha ezért kidobnák őt a bandából,nem is igazi barátok!-.-
2013. február 07. 18:54
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Idézet (Bia_20 @ 2013.02.07. 18:39)
1 hülyével kevesebb...
csak a maradék hülyét kéne eltüntetni a világból... 
Lehet,hogy másnak meg az a h.lye akit te szeretsz. Meg nem értem miért kellene az egész bandát eltüntetni. Hallottad már egyáltalán énekelni őket? Mert szerintem egy számukat meg kellene hallgatni és azután szidkolózzál.
2013. február 07. 18:56
Olyan hozzászólásokat olvasok itt, hogy nem is tudom milyennek minősítsem. És a cikk is csak egy nagy baromság, plusz nem kéne mindent rögtön elhinni, annyira észrevehető, hogy pletykaszaga van az egésznek. Először is, Zayn nem csalta meg Perrie-t. És ezt nem azért mondom mert rajongója vagyok a srácoknak, hanem mert ez csak az igazság. Azért gondoljatok már bele.
Másodszor pedig nem kell hirtelen összeomlania minden Directioner-nek, mivel ahogy mondtam, ezeknek a névtelen embereknek nem kell elhinni mindent, sőt, én például az ilyenekről rögtön levágom, hogy pletyka, de gondolom ezzel nem csak én vagyok így, csak páran vannak annyira naivak hogy be is veszik mindezt.
Én megértem, hogy nem szereted a bandát -nem is kell, nem ezt mondom-, de ez azért elég nevetséges kijelentés volt. Ha igaz is lenne a hír (ami egyébként még mindig nem igaz) és feloszlanának a srácok én akkor is szeretném őket. Mindenkinek más véleménye van a zenéről, ugye? Hát igen. Én az Egy Irány nevezetű nyomorékokat zenének nevezem. Nincs különösebb bajom azzal, ha kifejted a véleményedet, csak azért azon gondolkozz már el, hogy egyikük sem nyomorék. Gondolom neked sem esne jól, ha én vagy bárki más szólja le a te kedvenceidet. Ők is emberből vannak, és csak úgy megjegyzem, hogy ilyen kijelentést semelyik ember nem érdemel, kivéve ha az illető tényleg nyomorék, ami ilyen esetben ugye már nem annyira vicces. És még csak annyit, hogy ez az öt nyomorék 3. helyezettek lettek az X Factorban, közel két év alatt megjelent két albumuk, és rengeteg rajongójuk van. Most gondolom rögtön levágják egyesek, hogy csak a helyességükért szeretem őket, de nem. Nekem teljesen mást jelent az Egy Irány, nekem lassacskán három éve az életem részei, és rengeteget segítettek nekem. De szerintem ezzel nem csak én vagyok így, szóval csak ennyit szerettem volna.
Idézet
Ha kirakják zéjnecskét, akkor feloszlik a vándí, mert úgyis akkora dájreksönerek egyesek, hogy utána úgy sem szeretnék a kis cukimuki nyomi bandájukat. Azt hiszem életem legboldogabb pillanata lenne, ha egy nyomorékot kitennének, és aztán a másik négy nyomorék is eltűnne az Egy Irány nevezetű nagyon kreatív bandanevével. Így belegondolva, reménykedek abban, hogy igaz a hír.
Én megértem, hogy nem szereted a bandát -nem is kell, nem ezt mondom-, de ez azért elég nevetséges kijelentés volt. Ha igaz is lenne a hír (ami egyébként még mindig nem igaz) és feloszlanának a srácok én akkor is szeretném őket. Mindenkinek más véleménye van a zenéről, ugye? Hát igen. Én az Egy Irány nevezetű nyomorékokat zenének nevezem. Nincs különösebb bajom azzal, ha kifejted a véleményedet, csak azért azon gondolkozz már el, hogy egyikük sem nyomorék. Gondolom neked sem esne jól, ha én vagy bárki más szólja le a te kedvenceidet. Ők is emberből vannak, és csak úgy megjegyzem, hogy ilyen kijelentést semelyik ember nem érdemel, kivéve ha az illető tényleg nyomorék, ami ilyen esetben ugye már nem annyira vicces. És még csak annyit, hogy ez az öt nyomorék 3. helyezettek lettek az X Factorban, közel két év alatt megjelent két albumuk, és rengeteg rajongójuk van. Most gondolom rögtön levágják egyesek, hogy csak a helyességükért szeretem őket, de nem. Nekem teljesen mást jelent az Egy Irány, nekem lassacskán három éve az életem részei, és rengeteget segítettek nekem. De szerintem ezzel nem csak én vagyok így, szóval csak ennyit szerettem volna.
2013. február 07. 18:58
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
A múltkor a Nial, most meg a Zayn? Lol. Egyébként szerintem teljesen ugyan azt műveli, mint a többi korabeli. De most gondoljatok bele: a (főleg mostani) fiatalok ebben látják örömüket, az ivászat és a hajnalig bulizás a mai világban sajnos megszokott. Soha nem volt szokásom kárörvendőnek lenni, de úgy őszintén sokkal, de sokkal jobb kedvem lenne, ha felhagyna a One Direction a zenéléssel, vagy akármivel, ami a zenével kapcsolatos, mert az amit most csinálnak kegyetlen silány és kommersz.
2013. február 07. 19:00
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Én nem hiszem, hogy ez igaz lenne, mert akkor már nem ugyanaz a One Direction lenne, és az sok mindent megváltoztatna, az is lehet hogy a banda mélyrepülésbe kezd és szépen eltűnik.
2013. február 07. 19:01
|
|
jennifer45633új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 191230 offline
|
Szegény Zayn :/.... sajnalom minden értelemben...
2013. február 07. 19:06
|
|
Patricia1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.07. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 189259 offline
|
Nem biztos ,hogy igaz lehet a hír ,mert ha vki nem adja meg a nevét ,akkor hát nem sok esély van arra ,hogy igaza legyen....Mert hát ennyi erõvel én felfedezhetek egy új bolygót xD
2013. február 07. 19:20
Zayn a csapat lelek,ne hogy már kidobják.Amúgy is nem csalta meg Perrie-t.Szerintem ha kidobják,elég sok rajongót fognak veszíteni...
2013. február 07. 19:22
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Sztem nem csalta meg. És ne rúgják már ki!!!
2013. február 07. 19:28
|
Hanililozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 185531 offline
|
Annak idején Niall-t is ki akarták rakni, és mi lett belőle? Semmi. Mellesleg, ha a menedzser ilyen terveket szövöget, akkor őt fogják leváltani, nem? Amúgy pedig (szerintem) nem csalta meg Pezz-t.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: