Zayn Malikot kidobják a One Directionből?
2013. február 09. 14:55
Körülbelül kacsa a hír , Zayn távozásával rengeteg rajongót veszítene a banda.
2013. február 09. 15:57
|
|
biacica021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 184756 offline
|
ez biztos hogy nem igaz a sráccok vannak olyan jó barátok hogy ebben nem értenek egyet a menedzserükkel!!!!!!
2013. február 09. 16:21
|
|
Melindalindaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 194415 offline
|
Lili14 igazad van
2013. február 09. 16:34
|
|
mis-tola-princessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 19 Csatolások: 2 Azonosító: 133919 offline
|
Mi az istenért kell ide irkálnia annak aki nem szereti a 1D-t? mi sem szidjuk a ti kedvenceiteket, pedig megtehetnénk, de nem és tudjátok miért nem hm? Mert min bennünk van annyi gerinc hogy bár sok mindenki nem szimpi de nem mondjuk ki, és igen most lehet mondani hogy úr isten megint pattog egy Directioner, és hogy már ő milyen csicska mert az az 5 buzit isteníti....
és ha igen akkor mi van: hmm?? Szerintem egy rossz szót nem tettünk még az alkonyt stábjára sem, vagy Miley-ra vagy bárki másra mert tudjuk hogy milyen érzés az ha szidják azt akit szeretünk, és igen jöhetnek a negatív komentek hogy csak egy nagyszájú csicska vagyok, de tudjátok mit? LESZAROM!!!!!
És ha ti azt akarjérok hogy ki dobják Zaynt, azt nem itt kell hangoztatni, mert szerintem nem az a cikk címe hogy írja ha azt akarod kidobják Zaynt!!!!
Na csááá
és ha igen akkor mi van: hmm?? Szerintem egy rossz szót nem tettünk még az alkonyt stábjára sem, vagy Miley-ra vagy bárki másra mert tudjuk hogy milyen érzés az ha szidják azt akit szeretünk, és igen jöhetnek a negatív komentek hogy csak egy nagyszájú csicska vagyok, de tudjátok mit? LESZAROM!!!!!
És ha ti azt akarjérok hogy ki dobják Zaynt, azt nem itt kell hangoztatni, mert szerintem nem az a cikk címe hogy írja ha azt akarod kidobják Zaynt!!!!
Na csááá
2013. február 09. 16:55
Nem ez nem lehet...nem mehet el!!!Zayn nélkül a bana..a banda felolszlik..és én ezt nem akarom!Nem történhet ez meg,soha!!Milyen dolog hogy kidobják?Az a rohdat mendzsment...hogy robanna fel. :'(
karmenkata,mis-tola-princess,ducsaianna egyetértek veletek :')
Remélem csak egy pletyi
karmenkata,mis-tola-princess,ducsaianna egyetértek veletek :')
Remélem csak egy pletyi
2013. február 09. 17:02
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nem mehet el Zayn!!Ő a kedvencem a bandában!!
Remélem ez csak egy pletyka!!Forduljon fel a menedzser!!
2013. február 09. 17:36
|
|
Rekka2Mrs.Styles♥xx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1492 Csatolások: 43 Azonosító: 179702 offline
|
mis-tola-princess egyet értek!!
A One Direction 5 tagból állt mindig is, most is 5 tagja van, és annyinak is kell maradni! És ha a menedzsment ki akarja dobni Zayn-t, szerintem ahhoz a fiúknak is lesz egy-két szavuk! Ők sem engednék el Zayn-t! ♥ Remélem amúgy hogy nem igaz hogy megcsalta Perrie-t, mert ha igen, akkor szinte mindent tönkre tenne maga körül. Hova lenne Zerrie? És szerintem ő sem akar elmenni az 1D-ből,
úgyhogy nagyon remélem hogy nem is fog! ÉN NEM ENGEDEM!!
A One Direction 5 tagból állt mindig is, most is 5 tagja van, és annyinak is kell maradni! És ha a menedzsment ki akarja dobni Zayn-t, szerintem ahhoz a fiúknak is lesz egy-két szavuk! Ők sem engednék el Zayn-t! ♥ Remélem amúgy hogy nem igaz hogy megcsalta Perrie-t, mert ha igen, akkor szinte mindent tönkre tenne maga körül. Hova lenne Zerrie? És szerintem ő sem akar elmenni az 1D-ből,
úgyhogy nagyon remélem hogy nem is fog! ÉN NEM ENGEDEM!!
2013. február 09. 17:49
|
Stuporúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 174483 offline
|
Ha egy 'bennfentes', 'rokon', 'közeli barát' mond valamit, akkora az a 'bennfentes', 'rokon', vagy 'közeli barát' nem mond semmit, mert nem nagyon létezik. Ez akkora kacsa, mint egy elefánt. Vagy nagyobb.
2013. február 09. 18:14
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Ha az emberi hülyeség fájna...
Zayn egyáltalán nem változott meg, még mindig ugyanolyan. Felnőtt ember, azt kezd az életével amit akar. Mellesleg, nem csalta meg Perrie-t, boldogabbak mint valaha, könyörgöm, elég csak rájuk nézni!
Nem kell minden sületlenséget elhinni, a bennfentesek és közeli barátok pedig, mint ahogy már említettem, a kedvenceim.
Ennyire unalmas egyes embereknek az élete, hogy kénytelenek ideírni valami halálfontos szöveget.
A baj az, hogy belegondoltatok ti már abba, hogy akinek a kedvencét szidod, annak ez hogy fáj? Nekem személy szerint elég rosszul esik, amikor egy halom utálkozó szidja a kedvenceimet. Miért nem lehet elfogadni, hogy szeretjük őket és kész?
Ennyire unalmas egyes embereknek az élete, hogy kénytelenek ideírni valami halálfontos szöveget.
2013. február 09. 19:23
|
|
Berniiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 157252 offline
|
De ratyi ez a pletyka..
1. a fiúk nem is engednék, mivel azt nyilatkozták, ha valamelyikük akár csak egy napra is távol van tőlük, már nem nevezik magukat One Directionnek!
2. mert az csak így megy? nesze, ki vagy rakva a bandából?! meg hogyne!
)
3. kinek ennyire unalmas az élete, hogy ezeket kitalálta?
És ebből lesz a nagy pletyka megint, mint hogy Zayn megcsalta Perrie-t.. Nagyon érdekes, hogy Joe Jonas volt a képen :ss
Bocs, ha valakit megsértettem, de azért ez már tényleg ciki.. hogy lehet valakinek ennyire unalmas az élete?! pff..
1. a fiúk nem is engednék, mivel azt nyilatkozták, ha valamelyikük akár csak egy napra is távol van tőlük, már nem nevezik magukat One Directionnek!
2. mert az csak így megy? nesze, ki vagy rakva a bandából?! meg hogyne!
3. kinek ennyire unalmas az élete, hogy ezeket kitalálta?
És ebből lesz a nagy pletyka megint, mint hogy Zayn megcsalta Perrie-t.. Nagyon érdekes, hogy Joe Jonas volt a képen :ss
Bocs, ha valakit megsértettem, de azért ez már tényleg ciki.. hogy lehet valakinek ennyire unalmas az élete?! pff..
2013. február 09. 19:34
|
|
Passion Pawúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.08. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 195625 offline
|
Ideje lenne :-)
2013. február 09. 21:48
|
|
kendall2531visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.31. Hozzászólás: 187 Csatolások: 0 Azonosító: 168245 offline
|
Figyeljetek.! Nekem már nagyon elegem van abból, hogy: 1. Nem hagyják békén a sztárokat 2. mi közük van ahhoz, hogy mennyit bulizik meg , hogy alkoholozik? Neki kell elrendezni nem a mi életünk 3.Amúgy ez akkora nagy hülyeség
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: