Starity

Zayn Malikot kidobják a One Directionből?

22 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. február 08. 20:04 #261
- törölt felhasználó -    
kamu.! volt már pár ilyen h mefcsalja a barátnőjét de ask.fm-en azt mondta bármit megtenne Perriért, meg ha van esze meg szeme akk nem csalja meg, nem fogják kidobni sem, mert 2012 legszexibb pasi címet megkapta
2013. február 08. 20:12 #262
pattuska
pattuska
visszatérő vendég

StátuszMikor lessz már nyár???
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 214
Csatolások: 0
Azonosító: 123173
tuti h nemteszik ki, a fiúk amugyse hagynák!!
2013. február 08. 20:31 #263
CeCeJones
CeCeJones
visszatérő vendég

StátuszA lovak is angyalok, csak láthatatlan a szárnyuk❤
Hozzászólás: 312
Csatolások: 1
Azonosító: 188165
Nos tényleg sok körülötte a botrány - nem tagadom - de emiatt szerintem nem dobják ki, de nem védésére mondom!!
2013. február 08. 20:34 #264
Very Big Directioner
Very Big Directioner
új tag

Státusz1D szív, 1D lélek, Directioner leszek, amíg csak élek!!!!!!!!!
Hozzászólás: 33
Azonosító: 192450
neeeeeeeeee!!!!!!! sad.gif am tuti kamu!!!!!!! :oooo fiúk úgyse hagynák!!!!!!!!! :@
2013. február 08. 21:00 #265
Leah097
Leah097
Hozzászólás: 512
Azonosító: 176042
ez a cikk a legvalótlanabb,amit valaha olvastam.
Kezdjük ott,hogy egyáltalán nem biztos,hogy Zayn megcsalta Perrie-t. Ezt pletykálják. Lehet,hogy van valamiféle valóságalapja,lehet,hogy a sztori úgy igaz,ahogy van-de amíg nincs kézzel fogható bizonyíték,mondjuk egy videó,amin az látszik,hogy a lányt felinvitálja a szobájába-addig én nem hiszem el. Ettől függetlenül nem tartom lehetségtelennek a dolgot,de manapság annyi mindent mondanak,aminek általában a fele sem igaz.
"Hajnali órákban jár haza, rengeteget bulizik és az alkoholt sem veti meg, hangoskodik, sőt, ilyenkor még neki áll feljebb!"
"a férfi, aki nyilatkozott, nevét nem akarta elárulni, és azt sem, hogy honnan szerezte az információt"

Ha én tudnék egy hírt biztosan,ha személyes kapcsolatban lennék egy sztárral,és róla nyilatkoznék,nem félnék attól,hogy elmondjam a nevemet. Miért? Mert az igazat mondanám. Akkor ez az illető,alias "bennfentes" miért nem vállalja fel a nevét? Ez vagy beszariságra utal,vagy arra,hogy az illető hazudik,vagy arra,hogy az illető nem is létezik,csak a bulvárnak volt szüksége egy új hírre,amiből botrányt csinálhatnának.

Amíg nem látok arról képet,videót,hogy Zayn hogy bulizik,hogy jár hajnalban haza,és hogy mennyit piál,meg hogy neki áll feljebb-addig mondhatnak bármit. Másrészt pedig 20 éves,fiatal srác,mégis mit várnak tőle? Hogy otthon üljön a szobájában és a Playstationjét nyomkodja? Hogy annak a függőjévé váljon? Hmm,tényleg sokkal jobb lenne.

Fontos,hogy Zayn tudja,hol a határ. Képzelem,mennyire szűk lehet az időbeosztásuk,ezért is fontos,hogy rendesen ki tudja magát pihenni,és hogy a barátaira,családjára is maradjon ideje. ha bulizik,bulizzon-de csinálja mértékkel. Őszintén nem örülök annak,hogy cigizik,de sajnos nem tudok mit tenni ellene.

A cikk egészéhez hozzászólva: Ha mégis igaz a dolog(amit a fentebb leírtakból nem nagyon tartok valószínűnek),akkor is több esze lenne a menedzsernek annál,minthogy Zaynt kitegye a bandából. Ő is tudja,Zayn is tudja,mindenki tudja,hogy ha a 1D csak 4 tagból állna,már nem lenne az igaz,és több százezer rajongótól kéne megválniuk,ami lényeges kiesést jelentene. Ha mégis megtörténne Malik kidobása(esély erre: 0,1 %),akkor már csak idő kérdése lenne,és a többi srác is távozna a bandából. Khmm...biztosan ezt akarja a menedzser,biztosan.
2013. február 08. 21:13 #266
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
ez biztos hogy nem igaz..
2013. február 08. 21:20 #267
Leah097
Leah097
Hozzászólás: 512
Azonosító: 176042
Beckie
"Már csak azért jövök be egy 1D-s topicba, hogy a te hozzászólásaidat nézem. Mindig megjelenik egy újabb cikk róluk arra gondolok, mikor jön Beyla, hogy írjon valamit róluk. Legalább feldobja a napomat. Köszi."

Na,ez kegyetlenül igaz biggrin.gif én elhiszem,hogy Beyla nem kedveli a -szerinte 5 nyomorékból álló- 1D-t,és elhiszem,hogy néha muszáj kiírnia magából,hogy mennyire utálja őket(bár kulturáltabban is tehetné),de az,hogy minden egyes cikkhez,ami a 1D-ről szól,hozzá kell szólnia azt igen szánalmasnak tartom. Én pl. nem kedvelem Miley Cyrust,és olykor-olykor a róla megjelenő cikkekhez írok is negatív véleményt-mert hát ugye,az is van olyan értékű,mint a pozitív- de annál hasznosabban is el tudom tölteni a szabadidőmet,minthogy minden, Miss Cyrus-ról megjelenő cikkhez sértegető, a fanok szemét bántó megjegyzést írjak. Úgy látszik,valakinek túl sok szabadideje van.
Az is érdekes,hogy Beylának minden 1D-vel kapcsolatos kommentjéből ordít a keserűség,a fájdalom,hogy az ő általa kedvelt bandák nem tudnak felkapaszkodni. Sajnálom,biztos rossz lehet, de ha tényleg úgy van,hogy te azért szereted azokat a bandákat, mert jó zenét játszanak,akkor mégis miért érdekel,hogy mennyire híresek? Magad miatt hallgatod, nem? És azért,mert jó zenét játszanak,ugye? Ha egyszer rátaláltál rájuk és megtetszett neked a zenéjük, akkor nem az a lényeg,hogy továbbra is jót zenét játszanak? Vagy inkább annak örülnél, ha híresebbek lennének? És mégis,miért lényeg ez neked?
1 felhasználónak tetszik: Kelsey
2013. február 08. 21:26 #268
Petra12
Petra12
ღDavidHendersonღ

Státusz~ Henderson Dávid<3 ~
Hozzászólás: 1734
Azonosító: 132641
Meg ne próbálják kidobni Zaynt!!! grrr.gif
Senkire nem tartozik Zayn magánélete, ez a dolga, azt csinál, amit akar! És mivan akkor a kis Justinkával??? Őtőle hangos a sajtó egyfolytában, mégis Zaynt veszik elő! treaten.gif A Directionerek nem engedik ezt! Megint kitör a Twitteren a botrány, úgyhogy nem ajánlom, hogy ezt a tehetséges, normális, cuki fiút kidobják! rtfm.gif
Zayn, szeretünk! heart.gif
2013. február 08. 21:45 #269
bakdomi
bakdomi
új tag

StátuszNe csak álmodj! Küzdj!
Hozzászólás: 73
Azonosító: 157376
Hahaha. Jó vicc! Hülyeség az egész!!
Különben is egy igazán jó fiúbandába kell 1 rossz fiú. Ezt a menezsmet is tudja.! ÉS NEM CSALTA MEG PERRIT! az is csak pletyka!!!
2013. február 08. 21:49 #270
- törölt felhasználó -    
ez egy baromság, ráadásul Zayn nem is csalta meg Perriet, tehát ez egy nagy kupac hazugság, nem véletlen hogy nem árulta el az emberke a nevét! nevetséges!! biggrin.gif
2013. február 08. 22:06 #271
- törölt felhasználó -    
tuti csak pletyka. smileeee.gif
2013. február 08. 22:07 #272
DaphneF
DaphneF
új tag

StátuszThese wings are made to fly..
Hozzászólás: 6
Azonosító: 194324
Köszönjük, jót röhögtem.
Ez a megcsalásos dolog eleve egy nevetséges híresztelés. Hihetetlen, hogy már több oldal is megerősítette, hogy az egész egy kamu, de azért még itt lovagolnak rajta több hétig, mert ez a nagy hír.
A menedzsment, meg az egész pletykagyártó népség meg fogadja el, hogy a One Direction öt, azaz ÖT tagból áll, nem négyből vagy kevesebből. Ha ez az egység megbomlik, akkor már nem létezik a banda.
Az meg a másik, hogy a sztárok is emberek, nekik is vannak ballépéseik, amelyeket túlságosan is felfújnak. Ilyen erővel már Zayn igenis kicsaphatta volna a balhét, hogy végre hagyják békén. Persze, ezt tudatosan vállalta, de azért nekem már elegem lenne, hogy állandóan a magánéletemben turkálnának, ráadásul még képtelenségeket is híresztelnének rólam, csakis azért, mert forgásban maradjon a nevem és ne feledkezzenek meg rólam.
Nevetséges, tényleg.
2013. február 08. 22:08 #273
Pörkszi
Pörkszi
új tag
Hozzászólás: 21
Azonosító: 195435
Én ilyenkor mondanám azt a menedzsernek, hogy:
"Sorban állnak az ajtó előtt a menedzserek, ha valami nem tetszik, mehetsz, amerre látsz!" biggrin.gif
2013. február 08. 22:17 #274
KF-Petra
KF-Petra
visszatérő vendég

Státuszveggie, vitality, victory.
Hozzászólás: 474
Azonosító: 177332
a megcsalás alapból nem igaz, téves. nem tudom miért kell pletykálni folyton. ezek a kavarások.. nem értem mire jó. ne unatkozzatok ennyire. nme dobják ki, nélküle nem 1D az 1D. na erről ennyit.wink.gif nem írom le hosszan mert aki szereti ugy is megérti.
2013. február 08. 22:38 #275
evelyn125
evelyn125

StátuszIf i go to hell, will you come with me? :)<3
Hozzászólás: 687
Csatolások: 71
Azonosító: 138337
Ez a megcsalás dolog nagy hulyeség, amugy meg Zayn nélkul nem hiszem hogy tovább futna a banda, ja és lehet hogy ez a benfentes nem tud semmit csak kitalálta és pénzt akar
2013. február 08. 22:38 #276
OneDHarry99
OneDHarry99
új tag

StátuszYOLO.:) You only life one.;) Ezt soha ne felejtsétek!!!<3
Hozzászólás: 59
Azonosító: 174341
Jááááááááj ennyi hülyeséget egy helyen.xDDDDDDD
2013. február 08. 23:15 #277
Florahh
Florahh
~ρяเи¢εss*~

StátuszMindent akarok én...♥♪
Hozzászólás: 4619
Csatolások: 71
Azonosító: 129076
úgy kell neki. pfuj.
2013. február 09. 00:48 #278
- törölt felhasználó -    
Jajj nem unjátok már? Majd pont Zaynt dobják ki, na persze -.-'
2013. február 09. 08:08 #279
- törölt felhasználó -    
Ez egy nagy pletyka, há mért nem árulta el, hogy ki ő? Na mindegy és amúgy Zayn nélkül mint ahogy mondták előttem nem 1D az 1D. És nem csalta meg a barátnőjét!
2013. február 09. 09:02 #280
ducsaianna
ducsaianna
sztármániás

Státusz♥♥Ha nem harcolsz azért amit akarsz,ne sírj ha el fogod veszíteni!!♥♥
Hozzászólás: 2140
Csatolások: 5
Azonosító: 162041
Ez hülyeség... Zayn mindig csapattag lesz heart.gif wub.gif
22 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!