Zayn Malikot kidobják a One Directionből?
2013. február 07. 22:10
mi a sz*r ez ?
mí?
mit hazudoznak már az édesemről
?
be k*phatnák már :c ....
mí?
mit hazudoznak már az édesemről
be k*phatnák már :c ....
2013. február 07. 22:24
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Úgy se teszik ki...
2013. február 07. 23:16
|
|
Eric Saade fan 7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 188 Csatolások: 5 Azonosító: 155585 offline
|
lehet h én is ezt fogom tenni:DD ha unatkozom akk kitalólok vmi hülyeséget és terjesztem (Y) ._."
2013. február 07. 23:18
aztaa:o már elhittem hogy igaz.
JAMÉGSE.
ez hülyeség. nem tesznek ki senkit, különben az már nem One Direction lenne
JAMÉGSE.
ez hülyeség. nem tesznek ki senkit, különben az már nem One Direction lenne
2013. február 07. 23:28
Blaze pontosan! : ) És még valamit mondanék,ez ugyanúgy van mint Niall-nél volt...amúgy meg a fiúk úgy sem hagynák,valamint nélküle nem lenne olyan híres a banda.És NEM CSALTA MEG PERRIE-t! Köszönöm!
2013. február 07. 23:40
|
|
Fbellavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.08. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 150747 offline
|
(Y)
Huh woow..oda ne rohanjak, más egyéb hülyeség?
1. Nem csalta meg a barátnőjét.
2. A menedzser sem lehet akkora egy hülye, hogy kidobja, + szerintem van olyan összetartó ez a banda, hogy ha az egyik megy, megy a másik is.. És logikát sem látok benne, buknák a lóvét is, és már csak ezért nem is fogják kidobni.
2. A menedzser sem lehet akkora egy hülye, hogy kidobja, + szerintem van olyan összetartó ez a banda, hogy ha az egyik megy, megy a másik is.. És logikát sem látok benne, buknák a lóvét is, és már csak ezért nem is fogják kidobni.
2013. február 08. 06:09
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Fbella
(Y) Huh woow..oda ne rohanjak, más egyéb hülyeség?
számból vetted ki a szót!!!
(Y) Huh woow..oda ne rohanjak, más egyéb hülyeség?
számból vetted ki a szót!!!
2013. február 08. 07:13
|
|
Mrs. Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 175985 offline
|
1. vannak sztarok akik 10000szer zurosebb eletet elnek..... Zayn is fiatal meg, szerintem meg engedheti maganak a bulizast/kikapcsolodast...
2. nem o volt azokon a kepeken...konyorgom. ergo nem csaltameg Pezz-t !! ha meg, tegyukfel megis...merthkgy ez is benne van a pakliban... mkert kell vele foglalkozni??! ez csak rajuk tartozik. majd ok elintezik!!
3.nekem nem tunt fel h annyira megvaltozott volna ... de ha megis, talan eloszor megkene kerdezni/ utana kene jarni h miert is.... mi volt a kivalto ok... mert tutira van...
4. ha Zaynt kirakjak, tuti hogy a tobbiek nem hagyjak szo nelkul.... nem folytatnak a dolgot Zayn nelkul!
akarmi is lesz, Zayn nelkul NINCS ONE DIRECTION!! :c <3
1D :$$
2. nem o volt azokon a kepeken...konyorgom. ergo nem csaltameg Pezz-t !! ha meg, tegyukfel megis...merthkgy ez is benne van a pakliban... mkert kell vele foglalkozni??! ez csak rajuk tartozik. majd ok elintezik!!
3.nekem nem tunt fel h annyira megvaltozott volna ... de ha megis, talan eloszor megkene kerdezni/ utana kene jarni h miert is.... mi volt a kivalto ok... mert tutira van...
4. ha Zaynt kirakjak, tuti hogy a tobbiek nem hagyjak szo nelkul.... nem folytatnak a dolgot Zayn nelkul!
akarmi is lesz, Zayn nelkul NINCS ONE DIRECTION!! :c <3
1D :$$
2013. február 08. 08:11
|
|
gayformishavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.14. Hozzászólás: 372 Csatolások: 0 Azonosító: 191557 offline
|
Elég Pletyka szagú az egész. Valószínűleg úgysem fogják kidobni a bandából.
Amúgy nem is tudom mi idegesít jobban a "vándájreksön" vagy az elvakult rajongóik akik ha meglátnak egy-egy rossz hírt a bálványaikról akkor máris megy a hajtépés. (persze ez nem mindegyik rajongóra vonatkozik, csak annak aki nem tudja kulturált keretek között elmondani a véleményét/hozzászólását.
Amúgy nem is tudom mi idegesít jobban a "vándájreksön" vagy az elvakult rajongóik akik ha meglátnak egy-egy rossz hírt a bálványaikról akkor máris megy a hajtépés. (persze ez nem mindegyik rajongóra vonatkozik, csak annak aki nem tudja kulturált keretek között elmondani a véleményét/hozzászólását.
2013. február 08. 09:19
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Nem tudom, én nem bírom òket. Nem az én stílusom. Ez gonosz lesz de én azt se bánnám ha feloszolnának.
2013. február 08. 10:48
Összetartásra ne alapozzatok semmit... Azért annyira nem szörnyű dolog világhírű banda tagjának lenni, hogy csak úgy abbahagyják... Például a Destiny's Child ban kettő állandó tag volt összesen... Szóval az összetartásra kár alapozni...
2013. február 08. 11:23
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
aztaa ne már:(( olyan jó hangja van pedig
2013. február 08. 11:35
|
Domcsilollyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 155303 offline
|
jó a hangja jól nézki,mi kell még?
2013. február 08. 11:57
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
Idézet (Beyla @ 2013.02.07. 21:00)
A nyomorék szót képletesen értettem, de ahogyan látom itt senki sem érti az iróniát és a groteszk ábrázolást.
Igen, gondoltuk, hogy képletesen... pont ezért csak sértegetés. És a sértegetés mióta ironikus? És hiába próbálod belemagyarázni, hogy groteszk ábrázolás, amikor lenyomorékozol egy másik embert
Idézet (Beyla @ 2013.02.07. 21:00)
Akkor is szeretnéd őket, ha öt bajszos, ragyás, vézna, ötven dioptriás, kapa fogú hímneműekből állna a banda?
Miért, neked hány ilyen kedvenced van?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: