Zayn Malikot kidobják a One Directionből?
2013. február 07. 20:27
Zayn nélkül nem menne a banda.. valószínű ez a névtelen forrás csak azért mondta hogy Zayn észhez térjen és gondolkodjon kicsit.
2013. február 07. 20:27
NEEEE MÁR!!! Hát fiúk! Nem csak Zayn szívja ha ki dobjátok! NÉLKÜLE NINCS 1D!
2013. február 07. 20:38
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Ez a sztori nagyon sok sebből vérzik...
Eleve a "bennfentes" kilétét sem tudni, ráadásul a One Direction-nek két igazi húzó arca van, Harry és Zayn.
Ezen kívül Harry-nek, Zayn-nek és Liam-nek van a legnagyobb hangja, a számokból is ők kapják a legtöbbet (nem véletlenül).
Negyedszer, a srácok sem hagynák ezt, különben sem a menedzsment ugráltatja a sztárokat, hanem a sztárok a menedzsmentet.
És végül, a menedzsment sem lehet annyira szellemileg fogyatékos, hogy szétrobbantja ezt az ötöt, mert akkor az egész 1D lehúzhatja a rolót.
Eleve a "bennfentes" kilétét sem tudni, ráadásul a One Direction-nek két igazi húzó arca van, Harry és Zayn.
Ezen kívül Harry-nek, Zayn-nek és Liam-nek van a legnagyobb hangja, a számokból is ők kapják a legtöbbet (nem véletlenül).
Negyedszer, a srácok sem hagynák ezt, különben sem a menedzsment ugráltatja a sztárokat, hanem a sztárok a menedzsmentet.
És végül, a menedzsment sem lehet annyira szellemileg fogyatékos, hogy szétrobbantja ezt az ötöt, mert akkor az egész 1D lehúzhatja a rolót.
2013. február 07. 20:45
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Candy_attack egyetértek.De mi van ha ez igaz mert akkor én esküszöm valami oltári nagy baromságot fogok magammal csinálni.Zayn Harry Liam a fő hang.De ha Zayn elmegyek akkor kampec a One Directionnak.Legyen kamu könyörgöm!!!!
2013. február 07. 20:51
Hát azért Louis és Niall is tud énekelni, csak nem hagyják, nagy hang a másik 3 is, de nem csak a hang hatalmassága a lényeg, hanem azért az ő hangjuk is szép, csak nem hagyják őket, sajna. Bármelyik is valamelyik okból kilépne, vagy akármi, akkor már nem lenne ugyanaz a banda, és szét is esne. Szerintem...
1 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com
2013. február 07. 21:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Blaze @ 2013.02.07. 18:56)
Én megértem, hogy nem szereted a bandát -nem is kell, nem ezt mondom-, de ez azért elég nevetséges kijelentés volt. Ha igaz is lenne a hír (ami egyébként még mindig nem igaz) és feloszlanának a srácok én akkor is szeretném őket. Mindenkinek más véleménye van a zenéről, ugye? Hát igen. Én az Egy Irány nevezetű nyomorékokat zenének nevezem. Nincs különösebb bajom azzal, ha kifejted a véleményedet, csak azért azon gondolkozz már el, hogy egyikük sem nyomorék. Gondolom neked sem esne jól, ha én vagy bárki más szólja le a te kedvenceidet. Ők is emberből vannak, és csak úgy megjegyzem, hogy ilyen kijelentést semelyik ember nem érdemel, kivéve ha az illető tényleg nyomorék, ami ilyen esetben ugye már nem annyira vicces. És még csak annyit, hogy ez az öt nyomorék 3. helyezettek lettek az X Factorban, közel két év alatt megjelent két albumuk, és rengeteg rajongójuk van. Most gondolom rögtön levágják egyesek, hogy csak a helyességükért szeretem őket, de nem. Nekem teljesen mást jelent az Egy Irány, nekem lassacskán három éve az életem részei, és rengeteget segítettek nekem. De szerintem ezzel nem csak én vagyok így, szóval csak ennyit szerettem volna.
Sajnos én is tudom, hogy a hír nem igaz. Túl szép, hogy igaz legyen - mindig mindenre ezt szoktam mondani, ami túlságosan is pozitív kimenetelű természetesen az én szemszögemből. De egyébként neked mondták már, hogy akinek nem inge???
2013. február 07. 21:10
|
|
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline
|
Ebből kb. egy szó sem igaz... Mert Zayn nem issza le magát a srága földig... és most történt egy kicsi borány ezzel a megcsalás üggyel... akkor mi van? mert az sem igaz -.-
A sok baromság már ki vagyok -.-
2013. február 07. 21:24
Erről nem egy bennfentes fog beszámolni,hanem valamelyik fiú a twitteren,vagy élőben.A megcsalás nem a világ Harry is ilyen,még nem hallottam egyenlőre olyan hírekről hogy túl sokat bulizna,úgyhogy Directionerek, NYUGIII!!!!
2013. február 07. 21:34
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
NA NE HÍRESZTELJETEK MAR ILYEN HÜLYESÉGEKET!!! Zayn nm csalt meg senkit!! Van kép es összekeverték egy másik emberrel es erről kép is van!!! Nem is szokot bulizni es nem hangoskodik...
2013. február 07. 21:37
|
|
Csakegyangyalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 195513 offline
|
Esküszöm hülyeség. A rajongók természetesen őt imádják legjobban és neki a legjobb a hangja. Megtesznek mindet, hogy bent tartsák a bandában. Mindenki, persze ha igaz a hír...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.