Komolyan: még mindig NEM tanult belőle???? :/
szánalmas!!! >:/
Kristen Stewart ismét találkozgat Rupert Sandersszel?
2013. február 07. 16:20
2013. február 07. 16:24
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Nem lepődnék meg hiszen szemrebenés nélkül megcsalta Robertet és most, hogy vége a kapcsolatának visszamenne ahoz akivel megcsalta Robertet nem értem sokan mért lepődnek meg Kristen már csak ilyen mert eddig is ilyen volt és ilyen is marad és ez egyedül az én véleményem és mindenkinek joga van elmondani mit gondol ti is megteszitek én is megteszem ennyi!!!!
2013. február 07. 16:32
|
|
doggirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 153570 offline
|
Ismét csak: KAMU!!! Unalmas már, másról sem szól minden mint hogy szegény lányt ahol csak lehet lejárassák!... Mit ártott ő bárkinek is???Ahelyett hogy mindenki foglalkozna a saját dolgával!Biztosa vagyok benne hogy ennek a cikknek a 99,99 %-a totális hazugság és baromság!!!! De ez még mindig nagyon elszomorító, és felfoghatatlan számomra, hogy sok ember ezt szóról szóra el is hiszi és támadja Kristent, de a dolgok mögé már lusta nézni... Szánalmas!.....
2013. február 07. 16:33
|
|
Jenna Ellingtonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.27. Hozzászólás: 360 Csatolások: 82 Azonosító: 174299 offline
|
neeeeeeeeee!!!!!!
én nagyon remélem h Kristen és Rob együtt maradnak!!
2013. február 07. 16:39
Nem tudom, mi ez a sok valószínűtlenség Kris és Rob kapcsolatában, mikor megjelent a cikk,miszerint végleg vége. Ha meg összejön Kris ezzel a fazonnal, hát tegye, bár sztem nem lenne helyes. Robert álláspontját is megértem, hiszen részben ő a megcsalt. A nő meg jól tette, hogy beadta a válókeresetet.
2013. február 07. 16:41
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Na ez új!!!!!!!!!!
2013. február 07. 16:51
|
|
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline
|
Kristen nem házasságtörő, az maximum Rupert, mert ő nem volt házas, szóval nem volt mit megtörnie, Rupertnek meg igen.Kezdem úgy érezni, hogy itt a starityn nagyon nem nézik jó szemmel Kristent, mindig megpróbáljátok őt beállítani a hunyónak. Amikor én írtam egy cikket, arról h Kristen nem érti miért csak őt támadják, akkor is átírták az utolsó részét a cikknek, és Kstew ellen fordították, holott én direkt semleges maradtam. De fogjátok már föl, hogy Kristen és Saunders UGYANÚGY hibásak, egy megcsaláshoz két ember, KETTŐ(!!!!) kell. Talán még Saunders hibásabb is, mert neki volt családja, gyerekei, és neki érettebbnek kellett volna lenni, mert idősebb is.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2013. február 07. 16:55
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Közérdekű közlemény következik:
Kristen Stewart nem tett ígéretet Rupert Sanders feleségének. Kristen Stewart nem felelős Rupert Sanders családjáért. Annyira legalábbis biztosan nem, mint maga Rupert Sanders.
Örülnék neki, ha a nők eldémonizálását hanyagolnánk a 21. században, de ezek szerint túl sokat kérek. Tessék elgondolkozni. Ha Rupert nő lenne, most mindenki őt okolná, amiért félrelépett.
Tessék egy kicsit gondolkodni már, és ne a több százéves állítólagos normákat követni. Persze a sajtó is hibás, amiért ezt és így nyomkodja le az öntudatuktól megfosztott birkák torkán, de itt az ideje a saját eszeteket is használni. Tudom, hogy sokan unják már tőlem ezt az enyhén feminista szöveget, de addig fogom ismételgetni, amíg ez a hozzáállás fennáll.
Ezen túllépve, őszintén szólva én nem lennék meglepődve, ha Sanders és Stewart soha nem is mentek szét, és ez az egész Pattinson-ügy az utóbbi hónapokban csak a Twilight promóciója miatt kellett. Tovább haladva üzenve azoknak, akik továbbra is Stewarton vagy akár Sandersen köszörülik a nyelvüket, fogalmunk sincs, mi történt köztük, és semmi jogunk sincs ítélkezni vadidegen emberek magánélete felett.
Kristen Stewart nem tett ígéretet Rupert Sanders feleségének. Kristen Stewart nem felelős Rupert Sanders családjáért. Annyira legalábbis biztosan nem, mint maga Rupert Sanders.
Örülnék neki, ha a nők eldémonizálását hanyagolnánk a 21. században, de ezek szerint túl sokat kérek. Tessék elgondolkozni. Ha Rupert nő lenne, most mindenki őt okolná, amiért félrelépett.
Tessék egy kicsit gondolkodni már, és ne a több százéves állítólagos normákat követni. Persze a sajtó is hibás, amiért ezt és így nyomkodja le az öntudatuktól megfosztott birkák torkán, de itt az ideje a saját eszeteket is használni. Tudom, hogy sokan unják már tőlem ezt az enyhén feminista szöveget, de addig fogom ismételgetni, amíg ez a hozzáállás fennáll.
Ezen túllépve, őszintén szólva én nem lennék meglepődve, ha Sanders és Stewart soha nem is mentek szét, és ez az egész Pattinson-ügy az utóbbi hónapokban csak a Twilight promóciója miatt kellett. Tovább haladva üzenve azoknak, akik továbbra is Stewarton vagy akár Sandersen köszörülik a nyelvüket, fogalmunk sincs, mi történt köztük, és semmi jogunk sincs ítélkezni vadidegen emberek magánélete felett.
2013. február 07. 17:13
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
meg tobb hazugsag.....
2013. február 07. 17:14
|
|
szasza626új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 162866 offline
|
LOOOL
Ez érdekes. Én nem ítélem el a Kristent abból a szempontból, hogy ehhez két ember kellett. Tehát csak úgy mert Kristen kitalálta, hogy akarja Rupot még nem kaphatta volna meg, ha az említett ne akarta volna. Abban viszont igenis hibás, hogy neki ott volt ROB! Előbb szakítok azzal, aki már nem hoz lázba, nem érdekel és utána kacérkodok mással, de ugyanez igaz Rupra is, hiszen neki meg családja volt, váljon el és utána keressen mást. Normális emberek ezt teszik. Egyébként a Robsten téma szerintem már rég nem létezik, nem hiszem, hogy létezik az a szerelem ami egy megcsalást túl él. Ott valami már nem az igazi és felesleges folytatni. Akárki akármit mondd.
Ez érdekes. Én nem ítélem el a Kristent abból a szempontból, hogy ehhez két ember kellett. Tehát csak úgy mert Kristen kitalálta, hogy akarja Rupot még nem kaphatta volna meg, ha az említett ne akarta volna. Abban viszont igenis hibás, hogy neki ott volt ROB! Előbb szakítok azzal, aki már nem hoz lázba, nem érdekel és utána kacérkodok mással, de ugyanez igaz Rupra is, hiszen neki meg családja volt, váljon el és utána keressen mást. Normális emberek ezt teszik. Egyébként a Robsten téma szerintem már rég nem létezik, nem hiszem, hogy létezik az a szerelem ami egy megcsalást túl él. Ott valami már nem az igazi és felesleges folytatni. Akárki akármit mondd.
2013. február 07. 17:23
|
|
Giling-Galangúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 195553 offline
|
Szeritem Kristen Stewart és Robert Pattinson kapcsolatának vége, amit én nem is sajnálok, Robert Pattinson sokkal jobbat fog találni mint Kristen Stewart.Ami Kristen Stewart-ot illeti, én a helyébe inkább visszavonulnék, nehogy valaki megverjen,mert őszintén szolva szerintem megérdemelné.
2013. február 07. 17:35
Ooh....Robert Pattinsonhoz illene legjobban! elájulok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.