Tiltakozik a PETA Beyoncé bőrruhája ellen
2013. február 06. 19:03
|
|
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline
|
néha úgy érzem, hogy a PETA kicsit túlzásba esik..de most ez teljesen jogos. Szeretem Beyonce-t és nem hibáztatom, nem tudhatta, hogy milyen csúnya módon jutottak a bőrhöz
2013. február 06. 19:11
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (hellosummer @ 2013.02.06. 19:03)
néha úgy érzem, hogy a PETA kicsit túlzásba esik..de most ez teljesen jogos. Szeretem Beyonce-t és nem hibáztatom, nem tudhatta, hogy milyen csúnya módon jutottak a bőrhöz
Nem tudhatta? Ez ostobaság. Mindenki tudhatja, ha érdeklődik a világ dolgai iránt. Ki az, aki azt hiszi, hogy az állat bőre és szőrméje egy varázsigére szépen leugrik róla, hogy az ember bundát készíthessen belőle?
2013. február 06. 19:13
A PETA minden alkalmat megragad, ha sztárokról van szó. Én sem támogatom az állatkínzást, de ez a ruha nagyon jól néz ki!!! És szerintem Beyonce nem azzal volt elfoglalva, hogy miből készült, hanem hogy hogy néz ki és hogy áll rajta. Amúgy meg részvétem szegény pitonoknak, nem lettem volna a helyükben! :'(
2013. február 06. 19:13
Miért? Szegény állatok. Egy-két ember mire képes...
2013. február 06. 19:17
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Kaina @ 2013.02.06. 19:13)
A PETA minden alkalmat megragad, ha sztárokról van szó. Én sem támogatom az állatkínzást, de ez a ruha nagyon jól néz ki!!! És szerintem Beyonce nem azzal volt elfoglalva, hogy miből készült, hanem hogy hogy néz ki és hogy áll rajta. Amúgy meg részvétem szegény pitonoknak, nem lettem volna a helyükben! :'(
Na ez az, nem ezzel volt elfoglalva... hanem gondolom, valami sokkal fontosabbal, hogy hogyan áll a haja és nem tört-e le a körmöcskéje... pff.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. február 06. 19:23
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Tényleg elég brutálisnak hangzik az, hogy élve nyúzzák meg őket, de egyébként számtalan más állat él, akkor, amikor lenyúzzák róluk a bőrt, csak úgy megjegyzem. Én úgy gondolom, hogy nem az adott sztár dönti el, hogy mit visel. Közlik vele, hogy ezt és ezt kell felvennie, mert reklámoznia kell a céget, illetve az adott tervezőt. Nekem személy szerint nagyon tetszik a ruha, de így, hogy már tudom, hogy miből van, valószínűleg soha sem venném fel. Felesleges emiatt Beyoncét hibáztatni, mert azt nem ő dönti el, hogy mit vesz fel. A sztárokat öltöztetik, neki pedig azt kell viselnie, amit ráadnak. Simán el tudom képzelni, hogy nem mondták meg neki miből van. Miért ne?
2013. február 06. 19:26
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Nem értem, mire írjátok itt sokan, hogy TÚLZÁS. Nem dobálták meg hússal, nem vonultak a villája elé azt kiabálva, hogy gyilkos, csak felhívták néhány újságíró figyelmét arra, hogy Beyoncé egy olyan ruhadarabot hord egy ilyen monumentális eseményen, több millió ember előtt, amiről jó okunk van feltételezni, hogy egy állat szenvedése árán kapott meg.
HOL ITT A TÚLZÁS?
HOL ITT A TÚLZÁS?
Jolie_77
2013. február 06. 19:35
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Már nagyon unom ! Hagyjátok a p****ba !
2013. február 06. 19:36
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Jól áll neki a ruha!!!!!
2013. február 06. 19:54
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Lehet jól nézz ki a ruha,l de undorító amit a szegény állatokkal tesznek! És szerintem egy anyás énekesnőnek nem pont ilyen szerelést kéne hordani, épp, hogy nem villan ki semmije! Na mondjuk ez a legkevesebb, a legfontosabb az, hogy abba hagyhatnák az állatkínzást. A műbőr ugyanolyan jól mutat az embereken.
2013. február 06. 19:56
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Beyonceval eléggé kicsesznek mostanában. Mondjuk szerintem műbőrrel is ugyanilyen dögösre meglehetett volna csinálni.
2013. február 06. 20:02
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
utalom azt h az ember kenyelmeert magkinoznak allatokat
2013. február 06. 20:03
Jolie 77:
jó, de nem egy ősember volt, és az ókori népek? mi volt rajtuk? biztos nem műszál, és a középkor? úgyh no comment, szerintem akkoriban sem voltak kíméletesek, itt már az állatkínzáson túli dologról van szó. De mibe, ha előttetek lenne egy kígyó, kapásból lapáttal vágnátok fejbe. A tigrisbunda meg az ilyes fajta veszélyeztetett állatokért tényleg kár, de kígyó van egy pár, na az igaz, hogy nem kéne élve megnyúzni. Nem szeretem az állati eredetű ruhadarabokat, de szerintem itt sokan hordanak szívesen igazi állatbőrt (jó, tudom, a marhákat nem kínozzák, mert a vágóhíd után a bőrgyár az út folytatása, de akkor is)
jó, de nem egy ősember volt, és az ókori népek? mi volt rajtuk? biztos nem műszál, és a középkor? úgyh no comment, szerintem akkoriban sem voltak kíméletesek, itt már az állatkínzáson túli dologról van szó. De mibe, ha előttetek lenne egy kígyó, kapásból lapáttal vágnátok fejbe. A tigrisbunda meg az ilyes fajta veszélyeztetett állatokért tényleg kár, de kígyó van egy pár, na az igaz, hogy nem kéne élve megnyúzni. Nem szeretem az állati eredetű ruhadarabokat, de szerintem itt sokan hordanak szívesen igazi állatbőrt (jó, tudom, a marhákat nem kínozzák, mert a vágóhíd után a bőrgyár az út folytatása, de akkor is)
Beyla
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.