Kövezzetek meg, de a véleményem a következő.
Amerikában jelenleg a piton mint invazív faj létezik, ergo betolakodó és a honos éllatfajokat kiszorítja, ezért vadászidényt is hírdettek rá és a többi és a többi.
Továbbá a bőr és szőrme viselet egészséges. Pitonbőrből készült ruhadarab nem volt még rajtam, de marha, sertés cipő és kabát és egyéb formában igen, egyszer még egy suba is. És jóvalta kényelmesebb, higiénikusabb és pont.
Igen láttam videókat, nem kis látvány, de nem arra a néhány felvételre kell alapozni a dolgokat, sőt mennyenek ki szibériába és vadásszanak orvvadászokra, és ne egy szál embert szemeljenek ki, csak mert híresség még nem fog hatni emberekre.
A PETA-sok figyelmébe ajánlom a műszálat és egyéb szintetikus anyagokat, amit talán a legnagyobb és leggusztustalanabb baromságok közé sorolok, amit csak az ember kitalált.
Tiltakozik a PETA Beyoncé bőrruhája ellen
2013. február 06. 18:25
2013. február 06. 18:27
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.02.06. 18:00)
Gondolom a tervezőtől tudják hogy milyen bőrből készült a ruha, vagy bevizsgáltatták.
Amúgy Beyoncéról annyiszor kelt napvilágra olyan hír, hogy előszeretettel visel állati szőrmét, vagy bőrt a fellépésein, hogy Én elhiszem hogy ez a ruha bizony valódi bőr... Elismerem tehetségét, de jár ezért egy fekete pont Neki.
Amúgy Beyoncéról annyiszor kelt napvilágra olyan hír, hogy előszeretettel visel állati szőrmét, vagy bőrt a fellépésein, hogy Én elhiszem hogy ez a ruha bizony valódi bőr... Elismerem tehetségét, de jár ezért egy fekete pont Neki.
Én abban nem lennék olyan biztos, hogy a PETAsok ennyire utána néznek... Ismerek olyan eseteket, amikor csak vakon támadtak, meglovagolva egy időszerű téma/híresség publicitását. Hogy őszinte legyek veled, minél többet tudok a PETAról, annál kevésbé tudok velük szimpatizálni velük, annak ellenére, hogy tudom, hogy többnyire reális és emberi követeléseik vannak.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. február 06. 18:31
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Szerintem jól áll neki de mind1 *.*
2013. február 06. 18:32
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
OMG! BOCsi ! Jól áll neki de : szegény állatok!
Sokkal többet érnek mint ez a szar ruha!
2013. február 06. 18:37
|
|
Mrs.Malik700visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 181712 offline
|
ohh...pedig jól nézki
2013. február 06. 18:38
Nagyon szépen áll neki de állatokat kínozni kegyetlen dolog mégha egy szép fellépőruhába is kerül nem igaz?
2013. február 06. 18:41
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Mondjuk az átlag emberek ijesztegetése a véres képekkel, videókkal szerintem nem ér semmit! Menjenek pl Oroszországba a milliárdosok közé. Az ilyen csúcs gazdagokat ez nem érdekli, ők magasról tesznek rá.
Azt persze tudom, hogy Bee is megéri a pénzét ebből a szempontból!
Azt persze tudom, hogy Bee is megéri a pénzét ebből a szempontból!
2013. február 06. 18:42
szerintem már úgyis mindegy, különben meg a Peta ne csak ilyenkor ébredjen fel (nyilván nem az állatok védelmére kel, hanem pénzt lát abban ha perre viszi a dolgot és nyer), hanem más esetekben is, állítsa meg az egyszerű embert az utcán, és azokról is vetesse le a bundákat. Sőt legjobb lenne, ha annak az ősembernek szólna, aki előszöris fel mert venni állatbőrből készült ruhát!!!!
2013. február 06. 18:44
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Hát ami igaz az igaz :| Borzasztóan néz ki rajta.
2013. február 06. 18:44
ez a ruha meseszép
Mondjuk kígyóbőr helyett tényleg készülhetett volna valamilyen más anyagból..
Mondjuk kígyóbőr helyett tényleg készülhetett volna valamilyen más anyagból..
2013. február 06. 18:45
|
|
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 offline
|
Jah..Szerintem egyáltalán nem túlzás..
igen persze szép ruha de nem jó műbőrből?.. vagy az nem menő? lehet h kígyóból van.. ami hát nem valami cuki. de attól erre lehetne figyelni.
igen persze szép ruha de nem jó műbőrből?.. vagy az nem menő? lehet h kígyóból van.. ami hát nem valami cuki. de attól erre lehetne figyelni.
2013. február 06. 18:48
Damon_Salvatore egyetértek, bár az állatkínzás szörnyű dolog, tényleg szóljon egy egyszerű embernek az utcán
2013. február 06. 18:50
ja, tényleg szörnyű az állatkínzás, ez ellen nem is mondok semmit, én szeretem az állatokat tényleg, csak ez szélmalomharc, sajna nincs mit tenni ellen.
2013. február 06. 18:51
Szerintem műbőrből is lehetne csinálni ilyen ruhát..
2013. február 06. 18:56
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Damon_Salvatore @ 2013.02.06. 18:42)
szerintem már úgyis mindegy, különben meg a Peta ne csak ilyenkor ébredjen fel (nyilván nem az állatok védelmére kel, hanem pénzt lát abban ha perre viszi a dolgot és nyer), hanem más esetekben is, állítsa meg az egyszerű embert az utcán, és azokról is vetesse le a bundákat. Sőt legjobb lenne, ha annak az ősembernek szólna, aki előszöris fel mert venni állatbőrből készült ruhát!!
Abban igazad van, hogy mindenkiről le kellene szedni a bundát, nemcsak a hírességekről, és persze jó pénz van a dologban, amiből - emberekről lévén szó - biztosan saját zsebbe is csúszik valamennyi, de az állatok megmentésére is költenek.
Az ősemberről meg annyit, hogy neki egy-két ruhája volt, nem pedig egy egész szobányi.
2013. február 06. 18:59
Imádom őt, de ez már tényleg túlzás volt. Ha már mindenképp ilyet akar, csináltassa műbőrből, az is ugyanúgy néz ki. Bár véleményem szerint a harmadik X fölött, anyaként nem nagyon kéne ilyen ruhában parádézni...
2013. február 06. 19:00
én csak egy dolgon akadtam ki... ÉLVE NYÚZZÁK MEG ŐKET???? mit képzel magáról egy-két ember? biztos hihetetlen nagy kárt tesz a bőrben, ha előtte lebalább megölik szerencsétlen állatot. hogy ne szenvedjen... :@
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.