A tavaly nyáron forgatott sikerszéria következő darabjának az előzetese izgalmakban bővelkedő filmet ígér a sorozat rajongóinak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a Halálos iramban 6 előzetese
2013. február 06. 17:44
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Ez a film egy vicc. Az első még oké, mutassanak jó kocsikat és ciciket a férfiaknak, a nőknek pedig extra jóképű pasikat, de hogy már a HATODIK folytatás is készül. Már az elsőben sem volt semmi történet. NÉZI MÉG EGYÁLTLÁN VALAKI? Épeszű ember biztos nem.
2013. február 06. 17:45
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Sokan vannak akik úgy gondolják, hogy ez a széria már rég nem olyan mint amilyennek lennie kellene. Nem sok köze van már a jó öreg utcai versenyhez, de én ennek csak örülök. Szerintem az utolsó három rész végre felvett egy sztorivonalat és nem csak üres járatokkal van kitöltve a film, szóval én várom. Habár nem egy nagy teljesítményű film, de arra a másfél órára nagyon jó szórakozást nyújt. Egy dolgot sajnálok csak, és az az hogy Paul karaktere kicsit háttérbe szorult, de ez érthető is hiszen ez a rész már Letty és Dom vonalán fut.
2013. február 06. 17:58
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Hát... Kíváncsi vagyok a filmre, a történetre mit tudnak még kihozni belőle! Annak viszont örülök, hogy Letty visszatér.
2013. február 06. 18:13
Én bevallom még az ötödiket se láttam.
De egyébként izgalmasnak tűnik, majd megnézem.
2013. február 06. 18:19
fúú nagyon várom, minden része jó volt, csak kár h már nem az autóké a főszerep
2013. február 06. 18:33
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Naa az jó.
A Kedvesem ennek a hírnek örülni fog .
<3
2013. február 06. 19:30
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Istenem
máris imádom !!!
2013. február 06. 19:38
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Már nagyon várom!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: