Ahogy a legtöbbeknek, Helennek sem pottyant ölébe a siker, keményen dolgozott érte. Egy interjúban mesél gyermekkori álmáról: színésznő lesz!
A teljes cikkhez kattints ide!
Helen Mirren mindig a színészetről álmodott
2013. február 06. 17:38
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Imádom őt o.o
2013. február 06. 18:08
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Helen egy csodálatos színésznő! Annyira természetesen és hitelesen játszik, hogy amikor ő a képernyőn van nem lehet másra figyelni. Minden más lényegtelen. Sokaknak a The Queen az ő pályájának csúcsa, de nekem mégis valahogy az Ajtóban nyújtotta a legtöbbet. Nem találhattak volna tökéletesebb színésznőt Emerence szerepére
2013. február 06. 18:47
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Egy filmjét láttam,az ajtót,amiben nagyon meglepett,mert azelőtt nem ismertem,és tényleg jó színésznő.
2013. február 06. 19:38
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Álmodozni szabad!!!!!!
2013. február 06. 21:07
Elég keményen küzdhetett ezért.. minden tiszteletem az övé!
2015. augusztus 24. 21:00
Megérdemelte a hírnevet. Miközben azt olvastam amit mondott, könnyezni kezdtem. :)Gratulálok! Gyönyörű és tehetséges. Aki megérdemli hogy világsztár legyen az ő. Szeretlek Helen Mirren.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.

0 felhasználónak tetszik: