Idézet (Bessie @ 2013.04.07. 12:05)
Nem csodálkozom. Tényleg fantasztikus.
Tegnap néztem meg az 5-ik epizódot, de néha annyira izgultam, hogy átmentem kisgyerekbe.
A 6-ik rész előzetese is ott volt nagyon.
Ezzel egyébként én is igy vagyok. Vannak állandó sorozataim, de most bepróbálkozok néhány újjal is. Vikings teljesen megvett, és a Bates Motel is. A Hannibalt még nem néztem meg, de már leszedtem, tőle is jó dolgokat várok. Elvégre Mads Mikkelsen a főszereplő.
A másik várós új sorozat a Da Vinci's Demons. Bele kell abba is nézni. 
Ezzel egyébként én is igy vagyok. Vannak állandó sorozataim, de most bepróbálkozok néhány újjal is. Vikings teljesen megvett, és a Bates Motel is. A Hannibalt még nem néztem meg, de már leszedtem, tőle is jó dolgokat várok. Elvégre Mads Mikkelsen a főszereplő.
A Hannibal is jó! Tegnap előtt néztem azt is, pilot napot tartottam
Hogy ne legyek teljesen off: szerencsére jó nézettsége van a Vikingsnek, ahhoz képest, hogy tényleg egy eddig elég ismeretlen csatorna első saját gyártású sorozata. Amin én még meglepődtem az az, hogy a másik sorozatuknak, a The Bible-nek még ennél is jobb a nézettsége.
Amúgy tényleg rengeteg az első évados sorozat, csak az a baj, hogy főleg a nem kábeles sorozatoknál lesújt a kaszás...Én pl tartok tőle, hogy a Hannibal is kaszát kap 1 évad után, mert az NBC betette valami igen gagyi időpontba. Ha egy HBO-ra vagy Showtime-ra érkezne nem félnék ettől.
Ha pedig gondban vagytok a rengeteg vetítési időponttal, akkor ajánlom figyelmetekbe:
http://www.episodecalendar.com/

2 felhasználónak tetszik: