A 69 éves színész február 4-én hagyta nyomait Los Angelesben, amikor megörökítették tenyér- és lábnyomát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Halhatatlan lett Robert De Niro
2013. február 06. 12:49
2013. február 06. 12:57
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
az egyik legnagyobb a színészek közt! nagyon gáz, h még az alkonyatos nyitott száj is előbb részesült ebben a "megtiszteltetésben" (mivel kristen stewart előbb kapta mint de niro megkérdőjelezem azt is h megtiszteltetés-e egyáltalán), mint ő.
2013. február 06. 12:59
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
hmm milyen helyes dolog ez a rituálé
bár Kristen nem annyira nagy színész,de annak ideje volt,hogy Robert is ide kerüljön
gratu!
2013. február 06. 13:18
|
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline
|
Na ez azért elég kínos. Kristen Stewartnak előbb volt lenyomata, mint Robert De Niro-nak... Ajaj, bajok vannak emberek, súlyos problémákkal kell szembenéznünk.
2013. február 06. 13:22
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Robert De Niro egy élő legenda, egy színész istenség. Kristen legfeljebb ismertebb nála, de nem elismertebb. Elvégre Robert egy Oscar-díjas színész. Megérdemel minden elismerést, hisz keményen megdolgozik/dolgozott érte.
2013. február 06. 13:24
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Gratulálok neki!!!!!!!!!!!!
2013. február 06. 13:25
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Számomra eddig is halhatatlan volt! Kedvenc filmeim nagy része tőle vannak! magát az embert is szeretem és tisztelem, sosem csallódtam benne (mondjuk a szilveszter éjjelt azt nem voltam hajlandó megnézni, mert szerintem az nem hozzá való)
Remélem még nagyon sok filmet készít!
(És még a humora is jó)
Remélem még nagyon sok filmet készít!
(És még a humora is jó)
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. február 06. 13:26
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Megérdemli ez a zseni.
Kristen drága, te meg csak bújj el, mert sose érsz egy ilyen színésznek a közelébe.
Pöttömke
2013. február 06. 13:35
|
|
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline
|
Már vártam a cikket. Az, hogy Kristen F*cking Stewart hamarabb hagyott ott nyomot, mint a nagy ROBERT DE NIRO az mutatja a dolog színvonalát! Azért örülök.
Pöttömke
2013. február 06. 13:38
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Csak most???? Azt hittem, már legalább húsz éve... és az a tehetségtelen, rusnya K.S. is hamarabb kapott lenyomatot? Röhej. És szégyen.
2013. február 06. 14:14
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Épp ideje volt!!!
Mondjuk nyilván nem véletlen, hogy erre épp 3 héttel az Oscar előtt kerítettek sort, kiváló kampány lesz ez neki arra az estre.
De azt bírom, hogy elírta a dátumot.
+ A Kristen Stewart-os megjegyzés kapcsán, én azért jobban aggódnék, hogy Talyor Lautner neve is ott villog. Stewartról és Pattinsonról még el tudom képzelni, hogy idővel kiépítenek maguknak egy valós karriert, de Lautnernél ezt sehogy sem látom. Mellesleg a Harry Potter triónak is ott a kéznyoma. Az ő és a Twilightosok esetében ez egyértelműen első soron a frachise-oknak szól, és nem a saját individuálisan elért eddigi eredményeiknek.
De azt bírom, hogy elírta a dátumot.
+ A Kristen Stewart-os megjegyzés kapcsán, én azért jobban aggódnék, hogy Talyor Lautner neve is ott villog. Stewartról és Pattinsonról még el tudom képzelni, hogy idővel kiépítenek maguknak egy valós karriert, de Lautnernél ezt sehogy sem látom. Mellesleg a Harry Potter triónak is ott a kéznyoma. Az ő és a Twilightosok esetében ez egyértelműen első soron a frachise-oknak szól, és nem a saját individuálisan elért eddigi eredményeiknek.
Im a SlaveForBritney
2013. február 06. 14:22
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Hmmm,de érdekes...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.