Botrányt okozott Justin Bieber új dala
2013. február 08. 23:11
|
|
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline
|
de am EBRESZTO EMBEREK nem oo irja a szoveget ... !!!
2013. február 09. 08:01
Nem az ő szövege. Amúgy meg nekem bejön főleg hogy a Jerryről szól <3
2013. február 09. 08:56
Kérdem én : ha a mostani fiatal generáció nagy része ilyen sz*rokat hallgat, milyen ember válik belőlük? Teljesen eltorzult világban élünk, ahogy úgy látszik természetes hogy f*szokról és egyebekről énekelnek már a t*knyos popsztárok is ... Az ilyen előadókból lesz korszakalkotó MŰVÉSZ? A '60-as, '70-es,'80-as évek zenészei mögött elbújhatnak ...
2013. február 09. 09:07
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Nekem tök mindegy miről énekel mert IMÁDOM
2013. február 09. 11:16
|
|
Bellaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.23. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 181240 offline
|
hát.. az első reakcióm ez volt:
- amikor megtudtam mi magyarul a szöveg !
de engem az sem érdekel . . amugy elég jó szám, nekem teteszik (attol függetlenül mi van benne) !
És az előttem szólóknak igaza van: NEM Ő ÍRJA!
2013. február 09. 12:09
már a címéből rájöttem, hogy perverz a szövege :"D
már egyböl nem az epres nyalókára gondoltam XDDDD
nem kell nagy iQ ahhoz, hogy rájöjjünk. :"DD
egyébként én ,ég így is imádom ezt a számot :DDD ♥
már egyböl nem az epres nyalókára gondoltam XDDDD
nem kell nagy iQ ahhoz, hogy rájöjjünk. :"DD
egyébként én ,ég így is imádom ezt a számot :DDD ♥
2013. február 09. 18:34
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Ez az ember borzasztó!!
2013. február 09. 20:30
@justcreatesometing
Teljes mértékben egyetértek! vérge valaki megmondta az igazságot!
Teljes mértékben egyetértek! vérge valaki megmondta az igazságot!
2013. február 09. 21:08
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Oké, hogy mindenki változik, és hogy az emberek felnőnek, ez oké, ezt tolerálom, mert így van. Még az is elmegy, hogy nem mindenki a szerelemről akar énekelni, mert tény; hogy egy idő után, csöpögős és lerágott csont lesz.
DE!
Hogy ennyire nyíltan, ilyen gusztustalan módon "énekeljen" a nem szervéről! O.o Ez gátlástalan! EZT VÉDENI?!
Én akadok ki!
„Ha a kis hatéves lányok nem állnak készen arra, hogy ezt hallgassák, akkor ne tegyék. És akkor mi van, ha a dal a szexről szól? Justin 19, és már nem az aranyos Babyvel akar hódítani.”
De ez alpári! Ez nem a szexről szól, hanem a mocskos, gusztustalan nem szervéről!
És láttam mondtátok itt páran, hogy nem ő írja a dalait, de akkor meg minek énekel ilyenekről?!
Ez egyenesen visszataszító!
DE!
Hogy ennyire nyíltan, ilyen gusztustalan módon "énekeljen" a nem szervéről! O.o Ez gátlástalan! EZT VÉDENI?!
Én akadok ki!
„Ha a kis hatéves lányok nem állnak készen arra, hogy ezt hallgassák, akkor ne tegyék. És akkor mi van, ha a dal a szexről szól? Justin 19, és már nem az aranyos Babyvel akar hódítani.”
De ez alpári! Ez nem a szexről szól, hanem a mocskos, gusztustalan nem szervéről!
És láttam mondtátok itt páran, hogy nem ő írja a dalait, de akkor meg minek énekel ilyenekről?!
Ez egyenesen visszataszító!
2013. február 09. 21:41
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Jéééééézus... Hihetetlen ez a faszi
Komolyan, hót' szánalom az egész. Még ha egy 32 éves Yasu ír hasonlót-enyhébbet-elnézem, mert hát felnőtt, és amúgy is... De ez a kiscsávó mit akar ezzel?
Komolyan, hót' szánalom az egész. Még ha egy 32 éves Yasu ír hasonlót-enyhébbet-elnézem, mert hát felnőtt, és amúgy is... De ez a kiscsávó mit akar ezzel?
2013. február 09. 23:02
Azt hiszem egyre jobban kezdem megutálni a gyereket. eleinte az volt bennem, "szegény, basszus mindenki piszkálja, nekem is le kéne állnom" Aha a nagy lócitromot! Mit képzel magáról? Azért mert 19 éves, azt hiszi, hogy ezzel ő már "nagy fiú"? Mert korántsem az. Ezek után meg sem lep, ha Selena szakított vele...
2013. február 10. 00:15
Jaaj így kíváncsiságból megnéztem a magyar szövegét hát.... Nagyon odavág
2013. február 10. 09:15
Justin nem a régi.Régen nagyosabb volt inkább megfelelt egy 21-nek,most talán egy 14-nek. Kezd visszarepülni a korban
2013. február 10. 09:20
megnéztem a szövegét hang nélkül...ez komolyan nem normális -.-' nem elég, hogy most rengeteg botránya van amúgy is, erre ír egy ilyen dalt... gratulálok neki.ˇˇ -.-'
2013. február 10. 09:41
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Háát.. Nagoyn megviselte a szakítás az tuti, mert hogy úgy viselkedik mint egy 10 éves, akinek elvették a játékát, az biztos...
2013. február 10. 09:58
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Ezzel számomra még jobban lesüllyedt! Márha ez lehetséges! Szánalmas az a dal! Ha komolyan felnőtt volna nem akarná ennyire bizonygatni hogy ő már felnőtt! Akkor benő a feje lágya és rájön hogy nem kell ezt tennie! De mivel még mindig gyerekesen viselkedik csak fel akarja hívni magára a figyelmet akár és 4-5 éves! És ez szerintem szánalmas! És nem akarom megbántani egyik rajongóját sem de ez a véleményem!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: