La Révolution! — 200 éves nadrágtilalom feloldása Párizsban
2013. február 05. 20:06
Bocsi,lehet hogy félre írtam. A a nők oldalán állok,csak sztem roszul értettétek (vagy írtam...)
2013. február 05. 20:24
|
|
Zsófi1123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 932 Csatolások: 0 Azonosító: 189530 offline
|
El kell fogadni- minden országnak és minden városnak megvannak a maga szokásaik. Mivel eddig is hordtak nadrágot a nők igy ez inkább csak egy érdeksség volt. A kultúra, történelem része. Bár az is igaz hogy ez igy nagyon egyenlőtlenségnek tűnik... De ez az 1800-as években hozott törvény volt,amikor még teljesen más volt a helyzet. De hát ha eddig is csak egy nem használt törvény volt... Bár nem lehet az év minden napján szoknyában lenni, főleg télen nem igy ebből a szögből nézve megint más a dolog. Én se tudnám elképzelni magam minden nap szoknyában de szerintem a mai napokban az emberiség tekinti annyira egyenjogúaknak a nőket hogy nem határozza meg hogy szoknyát vagy nadrágot hordjon... Szégyen is lenne ha nem...
2013. február 05. 20:26
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Az nem semmi... szerintem én beköltöztem volna a rendőrségre, mert szokna rajtam soha nincs kicsi korom óta. xDD Meghalnék nacik nélkül. :$ Ez a törvény egy idiótaság volt.. anno még oké, de, hogy csak most szüntessék meg... no comment. xD
2013. február 05. 20:36
Párizsban azt is büntetik, ha hamis Louis Vuitton táskával flangálsz, szóval..
Nem hiába híres a francia elegancia és stílus!
Köszönöm a cikket!
Köszönöm a cikket!
2013. február 05. 21:46
|
rekabarathúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.01. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 176962 offline
|
Erről szerintem sokan nem tudtak, pl. én sem de meglepő volt
2013. február 06. 06:21
Hmm.
Érdekes cikk, és tanulságos. Még nem hallottam erről a rendeletről
2013. február 06. 07:44
Gyönyörű cikk lett, gratulálok! Végre valami értelmeset is lehet olvasni.
Akkoriban ez a rendelet tartalommal bírt, de ma már kevesen értik és érzik a lényeget. Ha valaki be akart vonulni, előbb-utóbb úgy is sikerült neki, hiába minden tilalom.
2013. február 06. 17:44
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Furaa.. milyen az, hogy a nők nem hordhatnak nadrágot Párizsban?
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: